Stäng

Nu blir helt vanliga pensionärer hemlösa

INVANDRING. De senaste veckorna har både Expressen och SVT rapporterat om en ökande andel hemlösa pensionärer. Hemlösheten bland pensionärer har ökat med 23 procent de senaste sex åren enligt Socialstyrelsens senaste hemlöshetskartläggning. Detta är Stefan Löfvens största svek mot våra äldre, skriver några moderater i en Debattartikel på Expressen.

-Pettersson tycker nog Moderaterna ska vara lite ödmjuka i frågan för de har minst lika stor skuld till bostadsbristen som de rödgröna.

Märkligt nog finns det pengar till bostäder åt nysvenskar över hela vårt land. Moderater, sossar och andra har prioriterat denna grupp av någon anledning.

I bland annat Stockholm byggs 100 nya bostäder till nyanlända och medan media och regeringen påstod att gränsen var stängd så beviljades 135.459 uppehållstillstånd under 2017.

Jag har ofta undrat över att man kan lagstifta om bostäder till nyanlända invandrare men inte till svenska ungdomar och pensionärer. Visst är det konstigt.

Det finns bara en stor fråga

21 reaktioner på “Nu blir helt vanliga pensionärer hemlösa

 1. Betre att jälpa våra egna medborgare i stället dom har nog dom flesta jobbat och betalat skatt för att kunna få jälp i nödfall och när det behövs vad har dom som kommer hit bidragit med vi betala skatt och nu sparar vi till pention även om det är liten sådan och dom kommer hit många av dom får penation utan att bidra med något och det är förjävligt

 2. 2018 är det skillnad på infödda hederliga svenskar med det lägsta människovärdet och nysvenska pensionsräddare som tillsammans med 7 klöverns politiker och det övriga mångkulturälskande etablissemanget har det högsta människovärdet !

 3. Det är nästan så man önskar att att Stefan Löven blir hemlös när han blir pensionär………

  1. Skulle den välgödda sossen och svetsaren Löven bli hemlös ?
   Vi har har ju passerat 1:a April !!!!
   Alla vet väl hur f.d statminister socialisten G.Persson tillhörande arbetarnas egena parti Socialdemokraterna numera godsägare befinner sig idag.

 4. Men detta är ju vanliga svenskar! Och vem i regeringen skulle få för sig att bekymra sig om dem? Det finns ju så många ”nyanlända och ensamkommande” att tänka på och att ge bostad till alla dessa lycksökare är naturligtvis viktigare.

 5. Rekommenderar er som inte sett serien ”Länge leve demokratin” att göra det. Riktigt intressant och opartisk för att vara SVT!
  Man får där en god inblick i hur makten fungerar i dagens Sverige. Allt genom Jan Schermans ögon, och med hans ålder och stora erfarenhet. Man får där se ”folkvalda” politiker som struttar runt på cocktailpartyn, omgivna av hov med pressekreterare (likt flugor) som alla ser ut att vara i 14-års åldern (kloner?). Trots att de oftast saknar politisk erfarenhet har dessa gunstlingar/undervasaller ändå stor makt, då de skall regissera sina herrars minsta fjärt…
  – Scener från Almedalen som mest tycks likna en blandning av den dystopiska filmen 1984 och Uppsala reaggeafestival,
  – Den kloke Urban Ahlin (tror det var han) varnar för utvecklingen när partierna idag mest drivs som vinstdrivande företag.
  – Kunskapsprov för att få rösta (del 3).
  – Löfvén som inte kan svara på frågor m.m. m.m.

  Rikspolitiken liknar idag mest en skyddad verkstad där våra nya feodalherrar lever sina skattefinansierade lyxliv helt bortkopplade från verkligheten. Där landsförödande idiotpartier, som t.ex. M & S som nu även är för pedofili, lägger halva statsbudgeten på invandring! (ej i programmet).

  Allt detta samtidigt som våra egna fattigpensionärer svälter och tvingas leva på gatan!!!

  Det skulle behövas en avlusningskur över hela landet för att få bort alla politiska snyltare och parasiter, och in med vanliga förnuftiga & empatiska människor igen. Helst utan politisk förankring i något av de etablerade partierna. – Partier som alla idag liknar små minidiktaturer, helt styrda av den s.k. ”partilinjen” (som befinner sig på Wallstreet eller i Riyadh?).
  Även om man inte sympatiserar med SD eller AFS bör man rösta på dem då det är det enda alternativet för att få till någon förändring och så småningom återinföra demokrati och förnuft i det här landet igen…

  https://www.svtplay.se/video/17391362/lange-leve-demokratin/lange-leve-demokratin-hotet-inifran-sasong-1-hotet-inifran?start=auto

  1. Du har rätt men man undvek den svåra frågan vad är det störst hotet islamism, vänsterextremism eller NMR och liknande.
   Om man kämpade länge eller om det var normalt beteende hos NMR sympatisörer vet jag inte. I varje fall så fick man tag i en komplett idiot som bekräftade alla stereotyper av idioter som kan åläggas nämnda rörelse.
   Slutklämmen blev i alla fall att NMR och ett ocensurerat skrivande på nätet med politikerförakt hotade demokratin.
   Det större hotet från islamister hårt stödda av vänsterextremister och pketablisemanget nämndes inte.
   Om den frågan tagits upp hade det säkert inte blivit sänt i SVT utan nu var det vanliga Svenssons med böjelser för ”rasism” som är hotet genom att rösta på högerextrema partiet. Där högerextremism är samma sak som att man inte tycker samma sak som pketablisemanget.

 6. kommer sverige och svenskar finnas kvar om 5 år
  det verkar som politiker vill göra självmord på oss svenskar
  göra oss arbetare rättslösa, kasta ut oss på gatan som hemlösa, sänka löner för att bereda flyktingar jobb, ta i från oss våra övertygelser om ett rättsamhälle, de gynnar andra krafter genom att slå sönder samhället med vårdslösa bedömningar av brott som betyder att allt som utförs i samhället är svenskarnas fel,.
  vi låter våldtäkter på kvinnor flöda med löjligt låga straff, om de nu blir straffade, för det finns alltid en ursäkt varför de kommer undan ostraffade.
  Dessa personer som styr och ställer har vi gemensamt röstat fram, men inga av dessa ofentliga kommer be om ursäkt eller fällas för brott för vad de ställer till med i samhället.
  ärligt talat skam går på torra land
  vad f.. är det som händer med detta land.

  1. Vad som händer?

   Politikerna och medierna genomför följande!

   Frankfurtskolans agenda
   Kalergiplanen
   Hootonplanen
   Morgenthauplanen
   Kaufmannplanen

   De tre sista är omändrade att innefatta alla vita befolkningar och inte enbart tyskar som ursprungsplanerna var!

   Där har du vad som händer!

   Tänker du fortfarande stötta det demokratiska systemet?

  1. Inte bara… Är du dessutom pensionär,skall du iaktaga att inte handla under veckosluten.Som äldre anses du vara en 2:a klassens människa.Detta framgick för en vecka sedan i HD. (Bonnierblaska).
   Orsaken uppgavs vara att vi pensionärer kan gå till butikerna på vardagar,och behöver inte trängas med yngre yrkesarbetande m. familjer,under veckosluten.
   Dessa som knegar samman skatter åt importsektorn är viktiga,för att kunna ”hjälpa än fler” !
   Stenbock tog denna maning åt sig och,åker numera till Lidl på måndagar..

 7. Jaha, så Moderaterna (nu ledda av förre socialförsäkringsministern) ”reagerade” efter fem års ökad hemlöshet bland äldre, som satte fart under socialministerns regering? M och S för ju samma politik. De bara låtsas ha olika åsikter men har aldrig visat någon skillnad när de regerat. Politik handlar om att lura människor!

 8. Plötsligt 5 månader före valet så blev pensionärer viktiga för falska moderaterna….

 9. Tanken bakom regeringens politik är nog att de hoppas att de nyanlända i en avlägsen framtid, eventuellt, kanske, möjligen ska jobba utan lönebidrag, om samhället skulle ändras så mycket så fler jobb utan utbildning dyker upp. Tycker mig ha sett likheter i sjukvården där nyanlända fått hiskligt dyra operationer medan pensionärerna som inte längre ska ut i produktionen inte har samma prioritet.

 10. Att lagstifta fördelningspolitiskt rätt, är en politisk ”konst”.

  Det kan tydligen sluta hur som helst, när man ser vad som har prioriterats i vårat land, de senaste mandatperioderna.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: