Stäng

Känd värmländsk företagare rånades brutalt i sitt hem

BROTTSLIGHET. Strax innan klockan 13 på onsdagen slog tre beväpnade rånare till mot den kände företagaren i Karlstad. Han gick för att öppna dörren när det knackade på och tre beväpnade män knuffade sig då in i huset. – De slog de ner mig och band mig, säger företagaren enligt SVT. 

 

Efter att ha bundit företagaren med band, kablar och tejp började de tre rånarna att leta igenom huset på jakt efter smycken, guld och pengar.

Företagaren var ensam hemma vid tiden för rånet. Men en släkting, som även bor granne med företagaren, såg den främmande bilen utanför och kom för att se vad som var på gång. – Han försökte ingripa och honom gav de sig på rejält, de slog ner honom och sparkade honom, berättar företagaren.

Rånarna plockade enligt företagaren bilen full med värdesaker innan de gav sig av, bland annat bar de ut ett kassaskåp.

Företagaren har lämnat signalement till polisen på de misstänkta rånarna. Han säger att han aldrig har varit med om något liknande men tycker inte om samhällsutvecklingen.– Det blir bara värre och värre, säger han.

-Pettersson ser inget om signalementet på rånarna i SVT:s artikel och heller inte i den där det står att de greps.

Nåväl, Värmlands Folkblad är dock vänliga nog att visa en bild på en av rånarna och det ser inte direkt ut att vara en Svenne Banan och man förstår då vad företagaren menar med – Det blir bara värre och värre…

10 reaktioner på “Känd värmländsk företagare rånades brutalt i sitt hem

 1. Behovet av iimport av kriminella till Sverige är fyllt för länge sedan. Hur vi sedan kan ha regering, som ännu inte fattat detta, är helt obegripligt.
  De (S o Mp) måste ju vara fullständigt ointresserade av att skydda sitt eget folk från denna pöbel.
  Då får vi själva se till att vid nästa val avlägsna dem från makten. De har redan förstört mycket nog.

 2. Om jag inte hört helt fel, håller den humanistiska stormakten Absurdistan på med uppbyggnaden av liknande små rånarstyrkor runt om i landet. Jag förstår inte riktigt varför.

 3. Synd om de som inte förväntat sig detta !!!
  Står på SVT´s sida att alla tre blev ”gripna” i Kristinehamn och att man kallar det för ”bingo” !?!?
  Konstig ”bingo” i Värmland nu för tiden !!!
  Alla tre nekar självklar för brott ….

 4. En viktig regel är öppna ALDRIG din ytterdörr om du inte vet vem som står på utsidan. Att ha ett basebollträ eller något annat tillhygge lätt tillgängligt är också bra om ifall att någon skulle lyckas tränga sig in.

 5. Är det någon som hört eller sett magnus (skitner)betne’r på sista tiden?
  Han tycker att södermalm i stockholm aldrig varit tryggare än nu.

  1. Jomen, så är det. Alla stadsdelar utom Södermalm ska få skyddsvakter. Jag lider med söderborna som inte får ta del av det multikulturella paradiset som de varit med om att skapa. Det måste ska i deras själar. 😉

  2. Han kanske har flyttat till det ännu tryggare ghettot Tensta och konverterat till en numera vanlig men snart den absolut vanligaste religionen i Sverige (menar naturligtvis inte kristendomen) !!!!!

 6. ”De tre männen, en 20-åring och två 19-åringar, är från Södertälje och alla tre nekar till brott” (SVT Värmland)

  Märkligt, jag har inte noterat att Södertälje toppat solligan. Det måste vara solariebränna. 😉

 7. Det som framgår av bilden ovan,är att ”Sola har skinit” över Karlstad i vinter !
  Vidare att det varit någon som haft ledigt och kunnat vara ute i friska luften.Så brunbränd har ingen i min släkt blivit.Nästan lika mörk som N-Afrikaner,med en modern frisyr-look,som bland de yngre ”barnen” !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: