Nya miljoner till ensamkommande

Regeringen avsätter 200 nya miljoner till ensamkommande i vårändringsbudgeten.

Den totala summan uppgår därmed till 395 miljoner bara i år…hittills måste tilläggas.

Syftet med detta stora tillskott är att ensamkommande som fyllt 18 inte ska behöva lämna den kommun man tillbringat sin tid i.

Per Bolund (Mp) tar upp detta i en debattartikel i Aftonbladet och det märks att omtanken om de unga männen är stor.

”…de inte ska behöva byta skola och få sämre etableringsmöjligheter…//…Det finns ändå fortsatt stora behov av att ge trygghet i ungdomarnas boendesituation//…Att tvingas flytta från den kommun man rotat sig i är ytterligare ett uppbrott i en ung människas liv, som vore onödigt…//…Vår framtid ligger i våra barn och unga”

Det är nog fler än jag som hoppas att Miljöpartiet åker ur riksdagen efter årets val och att de aldrig mer får chansen att påverka svensk politik.

Aftonbladet

Man ska inte ställa grupp mot grupp sägs det, inte minst från Miljöpartiet och dess representanter. Det struntar jag blankt i, för det är exakt det som politik handlar om. Prioriteringar, prioriteringar och ännu fler prioriteringar.

Vad nuvarande regering prioriterar har vi lärt oss, för sätt regeringens omtanke för unga män från Afghanistan, Eritrea, Syrien, Somalia etc. i kontext till det skrämmande reportage vi kunde se i SVT/Stockholm igår. Ägna 12 minuter åt hur svenska pensionärer som arbetat och betalat skatt, ignoreras och nedprioriteras av politikerna idag. Som en kvinna säger i programmet. ”Det kunde vara din morfar eller farfar”. Blir inte ett dugg förvånad över att merparten av dessa bortglömda människor tänker rösta på Sverigedemokraterna i höst.

SVT

 

28 thoughts on “Nya miljoner till ensamkommande

  1. Aldrig förut har et land offrad sitt eget folk för at hjälpa andra länder. Det här är första gongen det skjer i världens historia. Mycket spesiellt. Undrar värför svenskar hatar sej själv så mycket. Världens mest moderna, fredliga och velutviklade land offrar sej själv så att en 2000 år gammal örken-religion baserad på vold och krig överlevar. Svenskar har verkligen skit i huvudet. Jag har alltid gillat svenskar, men ser jag en svenne här jag bor nu, så ber jag honom åka för helvete tilbake til Svergistan och bli där.

  2. Sverige ger 200 millioner kronor till utlendingar. Och svenska 70-åringar bor på gatan och har inte pengar.

    Att ha Sverige som granne….det är ju et helvete. Sitter i Norge, tittar över på Sverige og tänkar fan, vilken jävla skit min granne är. Värsta grannen någonsinne. Om jag bara kunne fått slengt ut honom eller något, det här går inte, grann-jävel. Om ni inte snart drar huvudet ut ur röven, så måste vi bygga en mur mellan Sverige och Norge.

  3. Jag är säker på att hemlösa pensionärer också tvingas betala skatt!!!! Något som dessa ensamkommande slipper.

  4. Vilka såg inslaget på TV i går om de hemlösa pensionärerna i Stockholm????
    Vad görs för dessa???
    Jag bara undrar alltså!

  5. Är så fruktansvärt less att jobba ihop skatt bara för att försörja snyltare från andra länder. Som tack får man bilen uppbränd.

  6. När får vi se rubriker som ”nya miljoner till pensionärerna”? Eller varför inte ”nya miljarder till pensionärerna”?
    Med tanke på den störtflod av pengar, som offras på sk ”ensamkommande”, borde man i regeringen tänka om. Tänka om och se till att floden pengar går i riktning mot pensionärerna.
    Vi måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018. Det är antagligen sista changsen att rädda vårt land. I värsta fall är det redan försent!
    Vi måste se till att Löfven och hans gäng förlorar regeringsmakten!

    • till svar från pm. i hans ”tvitter”

      Stefan Löfvén‏ @PM_Sweden · 18h18 hours ago

      Viktigt att komma ihåg att det finns hemlösa i fler länder, bl a Ryssland, innan man läser detta försök att sprida en negativ bild av landet. Vår fasta uppfattning är att hemlöshet minskar i popularitet bland pensionärer. Det vill jag vara tydlig med

      PS ansvarar ej för äkthet i detta men fortfarande har inte MSB suddat detta !!!

  7. Vem är förvånad, ingen bostadslöshet där inte bland 7 klöverns heliga ensamkommande barn, tonåringar, vuxna eller vad de nu är för något eller och övriga pensionsräddande nysvenskar !
    Någon som vet hur mycket extapengar åldringsvården samtidigt får av regeringen ?

    • Ja, framtidens svenska välfärdsnota blir hög många som ska försörjas inte konstigt att infödda svenskar måste arbeta till det bitter end för att försörja alla arbetsföra som inte vill eller orkar jobba utan som istället glider runt på stan med barnvagnar i snygga kläder och den senaste mobilen i örat och ofta med en cigg i mungipan !!!!

  8. Ingen kommentar mer än att de som fortfarande röstar på socialdemokraterna måste ha en kognitiv funktionsvariation.

    • Dessutom är ju denna socialdemokratiska grupp oroväckande stor och vistas fritt ute i samhället med den övriga majoriteten som stödjer 7 klövern !!!

  9. Jag läser ofta på ”Every Kind of People”, en site som skildar det stora landet i väster och sett med en svenskas ögon.
    http://everykindapeople.blogspot.se/2018/04/tre-miljonarer-diskuterar-ekonomisk.html
    Efter att ha läst det här korta inlägget så dök bilder av Löfven, nästan samtliga sosse / mp kvinnor i en enda rödgrön röra upp samt givetvis Bjereld,
    Vermont en underbart vacker stat i usa Sanders stat, Skåne Båstad ett lika vackert område i Sverige, där växte Bjereld upp…………vad beror detta på, just dessa priviligerade……varför är de så rabiata på att förstöra för andra , vet inte hur det såg ut där Löfven har sina rötter, kanske om det inte var så strålande att han vill leka med de priviligerade ?

  10. Och nu nästan varje dag trycker de in ännu ett miljonkronorsmynt i springan och drar i spaken på maskinen, de ser hjulen spinna och hoppas att det ska rassla till i tallriken under. Men det blir aldrig tre symboler i rad… Men lika beroende av vinst som en ludoman är, lika beroende blir de i ivern att vinna tillbaka det man förlorat. Det lyckas aldrig. Deras migrationspolitik är ett fiasko.

  11. Jag tror att jag ska tänka om!
    Socialdemokraterna har ju rätt.
    En gammal bil ska skrotas; D.v.s. en pensionär är ute ur bilden och behöver inget mer i livet. Ju snabbare ”skrotningen” sker desto snabbare får en ny, ”effektiv” analfabet en riktig bostad.
    Och alla svenskar som behöver sjukvärd; Om 200 invällare står före i kön
    – så kommer den sjuke svensken inte att behöva någon vård. Han dör innan han kommer på tur.

    Svenska kvinnor kan ju föda barn i en bil; Då finns ju möjligheten att både den svenska kvinnan och barnet dör.
    Kvinnorna i sopsäck, de som är uppväxta i outvecklade delar av klotet, de är så unga när de ska föda, 14 – 19 år för de första fem barnen, och har företräde till våra svenska BB, så de klarar sig.

    Alla figurer med frigolitburk på huvudet och lång, vit klänning, har ju fullt jobb med att göra sina fyra 15 – åriga ”fruar” med barn, så de kan ju inte arbeta.

    Alltså: Pensionskassan frigörs till de ”behövande” när pensionärerna, de sjuka svenskarna och alla handikappade dör. Då når vi den fulla lyckan för Sverige; Att islam tar över och vi får sharialagar.

    Vi ”otrogna” blir då slavar under islam och kan hålla igång Sverige – en kort tid!

    Halelulja!
    Jag tror att jag har en dröm – att bli socialdemokrat!
    Den lyckan har jag inte förstått tidigare, men ”massan har alltid rätt”
    och om 87% säger (röstar) att det är rätta vägen till lycka – då är det så!

    Känner du dig trygg?
    Ska du också ”konvertera” till lyckan för vårt fosterland?
    Hallelulja!!!

    • Jag är sedan länge inne på samma tankegångar som du., dvs. att man får långsamt ta kål på de gamla tärande svenskarna för att de skall kunna ge plats för den nya adeln. dvs. unga män och familjer med 14 barn, oanställningsbara gubbar i vita kläder och virkad mössa, kvinnor i tygpaket som inte kan läsa och skriva men ändå tydligen är nödvändiga för landet.
      Men varför mumla i skägget!!!! Låt de hemvändande(hem-?) ISIS-krigare ta sina färdigheter i bruk och gå fram mot alla lönlösa och hemlösa svenskar som bara tar plats i vårdköer och bostäder. Ni måste väl ta tillvara ISIS-krigarnas kompetens!

  12. Tacka usa för sina sk frihetskrig med medföljande flyktingtsunami över sverige.
    Tacka våra två senaste lobotomerade regeringar för att sverige ser ut som det gör.
    Vad har ryssland gjort sverige?
    Kan någon berätta.

  13. Det är så skamligt för det påstått rika Sverige att inte ta hand om uteliggarna. Hur kan någon politiker i vår riksdag känna stolthet när vi har olycksbarn tvingade att åka tåg och buss natt efter natt, naturligtvis för egna pengar. Ställ upp husvagnar, baracker eller inred en nedlagd skola till dessa behövande. Ni alla do gooders och PK-trogna kan ni inte låtsas att de alla är stackars flyktingar. Om inget sker snart så borde ni skämmas alla Fjollträskare!

  14. Och våra pensionärer som har byggt upp landet, de får leva under EU:s fastighetsnorm, bo på gatan, sova på härbärgen i bästa fall. Snacka om ett totalt svek från vår regering. Hälsade vara alla nyinkomna som ska rädda vår värdfärd och land. Gudarna ska tro att jag väntar än på att detta under ska ske, men mitt förnuft säger något helt annat.

  15. Dessa jävla syltryggar till sossar som låter sig utpressas av detta extremistparti som hotar att lämna strax för valet. Att hålla ihop skiten är det viktigaste av allt för statssvetsarn men han kommer att få betala ett högt pris för detta svek mot svenska folket.

    • Men av någon anledning så har S, MP och deras stödparti kommunisterba en trygg väljarkår i ryggen som röstar på dem, i alla fall fram till 2014 !
      Skulle tro att denna trygga svenska Melloälskande väljarkår tyvärr är kvar även i valet 2018.

  16. Att våra barn tvingas byta kommun för att om möjligt få tag i jobb och bostad spelar ingen roll eller??

  17. Ja, det är klart att det kostar att flytta hela Mena-ländernas befolkningar till Sverige. Men vad är det,som skulle ändra dessa människors beteenden.
    Vi ser ju hur de bär sig åt.

    • De behöver inte ändra sig i det totalt kravlösa Sverige om de inte vill inget tvång är både kränkande och inte minst rasistisk, är vi infödda äkta svenskar som får rätta in oss i deras led !

Kommentera