Klassisk socialdemokratisk debatteknik ”din motbjudande padda”

NÄTHAT. Steget efter Twittrar om Marita Ulvskog, Europaparlamentariker, socialdemokrat, tio år som (s)-minister, fem år som parti(s)ekreterare, journalist, f d chefredaktör på Dala-Demokraten (S), kommunist med mera. Damen skickar vidare omdömen om politiska motståndare som ”din motbjudande padda” och det möts med tystnad i PK-media, en Sverigedemokrat att fått drevet efter sig och tvingats avgå. 

-Om Pettersson sagt något liknande hade Petterssons mamma hotat med att tvätta min mun med tvål, men jag antar att socialdemokratiska EU-parlamentariker häller starkare saker i käften…

Det är dock inte en engångsföreteelse: Lyssna ”Jävla skithög”.

11 thoughts on “Klassisk socialdemokratisk debatteknik ”din motbjudande padda”

 1. EU, och det till varje pris.
  Ingen får sätta sig upp mot imperiet och dess väg man stakar ut åt oss och i synnerhet åt våra barn.
  Vi har ingen som helst rätt att tycka något, inget krimtänk!
  Våga inte tycka illa om EU.

 2. Ulfskog själv är verkligen en av de större paddorna i den socialdemokratiska församlingen.
  Och liksom alla paddor uppblåst.

 3. Efter att ha träffat Ulvskog några gånger, så vet jag att hon inte förstår tillräckligt mycket engelska för att fatta vad hon retweetar.

 4. Enda anledningen att sossarna gillar EU som palamentarikler blir man miljonär…………

 5. RAF-piloter stred stolt för Winston Churchill. Som all vänster och alla borgare idag beskriver som värsta rasistnazisten och judehataren. För det var det han var. En imperialist som såg till att kolonialisera Mellanöstern för att säkra oljeleveranser till Engelska Flottan, som han som marinminister ställde om från kol till olja. Lustigt att se världens allra mest vänsterextremistiska och pro-islamistiska politiker, Ulvskog, förespråka Winston Churchills politik!!!

  Hon är väl helt obildad och vet ingenting om vad hon pratar om. Annat än att hon sett nån ww2-krigsfilm från Hollywood.

  Är hennes RAF-farfar en Pocahontas-lögn? Har någon kollat upp om hennes farfar (eller morfar) verkligen var stridspilot för Storbritannien under andra världskriget? Varje pilots personliga karriär är ju mycket noga dokumenterad av historiker, allt fritt tillgängligt online, vilka uppdrag de flög på och deras resultat. Vad hette Ulvskogs RAF-farfar (eller morfar)?

  • Gäller ju all flygbesättning under kriget, inte bara piloter. 10 000-tals föll döda ned från himlen. Låt oss noga syna detta utspel av vår propagandaministra Josephina Goebbles!

  • Det handlar inte om Ulfskogs farfar eller morfar, det var bara en s.k. retweet från en brittisk subba som sneat på Farage på grund av Brexit.
   Däremot säger det mycket om Ulfskog.

 6. En Youtube om Sverige: ”Shocking lack of diversity amongst Swedish elites”. (Tid 4:41)
  Rätt uppenbart. Invandrare (muslimer osv) i Djursholm? Eller era lokala överklassområden? Ånej.
  Vet ni var tidningsredaktörerna bor?
  https://www.youtube.com/watch?v=0pp94CJwaeA

  (Marita Ulvskog i Råsunda? Rätt?)

 7. Ulfskogs yttrande visar på hennes totala brist på vanlig enkla uppfostran. Men så är det ju med de första sossar, de,tycker,sig,stå,över alla andra.
  Och då,imsynnerhet Ulvskog.

 8. Alla ”Godkänd-av-PK-media” stämplade politiker har ju sina fripass och kan säga vad som helst utan mer än ”aja-baja” för de allra grövsta övertrampen. Fripass-innehavaren Dan Eliasson har fortfarande inte ens tagit avstånd från sitt legendariska ”jag kräks på Åkesson” – tweet.

  På vår sida är man brännmärkt för livet i media med epitet som ”känd för sina hat-tweet och rasistiska kommentarer…”

Kommentera