Ett nytt Borlänge varje år

Per Gudmundson tar upp regeringens nya och mer skärpta asylpolitik i en debattartikel på SvD.

Antalet asylsökande till Sverige har minskat sedan regeringen införde mer skärpta asylregler. Trots detta tar Sverige emot tre gånger så många nyanlända som våra nordiska grannländer tillsammans.

Det som gör att antalet nyanlända ligger på en nivå lika stor som Borlänge kommun, är anhöriginvandringen. Om inga drastiska beslut fattas, kommer Migrationsverket prognos på ett nytt Borlänge varje år att förverkligas.

Gudmundson menar att en nollvision inte vore att förakta med tanke på det oproportionerliga stora antal asylsökande Sverige tagit emot. Det krävs åtminstone en anpassning till våra grannländers nivåer och då talar vi om ett antal på 3-4.000 nyanlända/år.

Utvecklingen går åt fel håll, menar Gudmundson och pekar på den ökande segregationen och den ofantliga kostnaden.

Jag tror personligen att alla partier till höger om Miljöpartiet inser det ohållbara, även om Annie Lööfs parti slirar lite. I allt för många år har detta kunnat ske och i allt för många år har rädslan för SD:s framgångar förhindrat en saklig debatt och en politik som vågar säga stopp.

Fast på Aftonbladets redaktion sitter just nu Anders Lindberg och filar på en motreaktion.

SvD

Ett nytt Borlänge varje år. Det borde stå Sverige ”Fullt”

8 thoughts on “Ett nytt Borlänge varje år

  1. Vi är rasister och nazister påstår Stefan Löven om vi inte vill bli våldtagna, rånade och mördade som e följd av massinvandringen!
    Dessa kör huvudet i sanden och vägrar se sanningen, Sverige är illa ute! Det kommunala självstyret är avskaffat, alla skatter går till Sveriges Riksdag. Riksdagen fördelar slantarna efter antalet invånare, det spelar ingen roll om de arbetar eller lever på socialen! Sverige var en tigerekonomi åren 1945 till 1970 och därefter en BIDRAGSEKONOMI med låg tillväxt.
    Det är en farlig utveckling då samtliga svenska kommuner inom ett fåtal år kommer att ha en dålig ekonomi, liknande Malmö. Vi har blivit många fler och de som kommit är till mycket stor del en belastning för samhället, de lever på bidrag. Malmö exempelvis får lika mycket pengar för ett socialfall som för en arbetande människa.
    Vi lever i en BIDRAGSEKONOMI men också i ett samhälle där samhällsandan är helt annorlunda än under Sveriges tillväxtår. Då var det en dygd att SPARA, idag är det en dygd att SLÖSA så ögonen blöder….SVERIGES ekonomi växer inte, BNP per skalle är mycket låg, under 1/4 jämfört med tillväxtåren då BNP per skalle var runt 4%.
    MASSINVANDRINGEN BLIR VÅR UNDERGÅNG…..!!!!

  2. Heder åt Samnytt ,som idag har lång artikel om svenska (Ja just det)
    Fattiga pensionärer. De har Europas näst lägsta pensioner(Litauen är värre)
    Många har arbetat sedan 15 års ålder.Något har hänt med deras liv,
    Vips så står de på gatan.Med drygt 7000månaden blir det ingen bostad.
    Vår ”elit” känner väl till det här,men rör inte ett finger.Viktigare att barn i
    25 års åldern får allt de som våra svaga grupper skulle ha haft.
    Läste just om en man med tur, Hans barn sticker åt honom en slant varje månad!!Våra politiker säger att Sverige går bra och är rikt. Tja,fråga de
    250 000 fattigpensionärer vad de tycker. Skäms Sverige

  3. Det kommer inte att räcka för PK svenskarna att kavla upp ärmarna lite längre och jobba lite längre och hårdare för att mäkta med den ökande försörjningsbörda utan de får helt klart även göra nya hål i livremmen så inte byxorna hamnar runt fotknölarna. Grattis till ALLA er som har merparten av arbetslivet framför er.

  4. Stefans babbeland sossarnas avsikt är tydligen att göra Sverige till ett muslimskt land med följande helvete för ursprungs befoklningen. Samtidigt växer antalet hemlösa pensionärer. Tänk på valet i höst det är nog bara SD som kan rädda landet från en kommande katastrof…….

KommenteraAvbryt svar