Sverige fortsätter att avskaffa sig självt

INVANDRING. 2017 beviljade Sverige 135 459 uppehållstillstånd. Mellan 2018 och 2021 ska Migrationsverket behandla sammanlagt 440 000 ansökningar om uppehållstillstånd.

Som man kan se är det en framgångsrik myt att Sverige skär ner på invandringen. Danskar och norrmän sitter på första parkett och ser ett nationell självmord, vilket knappast längre är möjligt att undvika. ‘The point of no return’ var förmodligen redan omkring år 2000, tio år innan SD satt i riksdagen och femton år innan medierna släppte lite av sin censur på debatten. Svensson har hittills blivit tagen på sängen.

Om man har lite magkänsla är det galet, psykiskt intressant, lika sant som självmord är en mental sak innan den är fysisk. Framtiden kommer att undersöka som vi har gjort om Romarrikets undergång: hur kunde ett högt utvecklat, relativt demokratiskt land av landet plötsligt dö på en generation? En slags dödslängtan?

Var det en masspsykos som de , som sektledare har satt igång, eller blev sektledarna helt galna och ville få de andra med sig i döden som i Hitlers Götterdämmerung? Och ännu värre – varför är suicidala Sverige och Tyskland Eurobyråkraternas favoritnationer? För tjugo år sedan kunde jag tvivla på vad jag såg. Idag tvivlar jag inte mycket, jag är ytterligare En dødsdømt kulturs klummeskriver (en dödlig kulturs journalist), som Hitchens uttryckte det. Bara en generation svenska politiker har givit vansinnet ansikte.

Gunnar Sandelin skriver om den fortsatta, demografiska utvecklingen. 

Det blev ingen konsekvensanalys över invandringen och nu behövs en katastrofkommission

15 thoughts on “Sverige fortsätter att avskaffa sig självt

 1. Ja de ska ju bygga Sverige sägs det.
  Hoppas man inom en inte alltför avlägsen framtid kan lämna deras bygge, min avkomma ska inte växa upp i deras svartbygge.

 2. Det är därför vi röstar på SD. Vet från säker källa att många invandrare från förorterna också röstar på SD. Det är tyvärr de tidigare invandrarna som straffas mest av massinvandringen.
  Vet att de inte längre vill ha sina barn i förortsskolorna. De lär sig inget där. Framförallt inte svenska.

 3. Ja, ibland ser det ut, som att alla Svenska myndigheter och medier lägger all sin tid och ekonomi på en vansinnig okontrollerad invandring. I förlängningen tvingas hela samhället mer eller mindre med i den kostsamma tokdansen, vare sig man vill eller inte.

 4. EU-kansliet låter organisera dessa flygresor. Via lokala asylaktivistiska organisationer och inte minst Soros-stödda NGO:s, har man fixat invällar-rutter av motsvarande typ som fanns under WW2 för t ex nedskjutna flygare. Och de som väller in är i princip enbart muslimer.

  Soros och hans handgångna lobbyister bor f ö i princip i EU-kansliets (kultur-marxistiskt) lokaler. Parlamentariker har höjt rösterna för att Soros aktivitéter skall kartläggas, och vilka löften om framtida jobb EU-topparna har utlovats, bara de “gör rätt”. Parlamentet är helt överkört i alla viktiga frågor. Vad tror ni f ö händer om ett nytt land begär utträde ur EU, om EU då har befälet över en “EU-armé”? Efter att armén organiserats, så är “nya sovjet” omöjligt att kliva ur.

  Tack gode gud att Sverige har ett läge så nära ett allt mer demokratiskt Ryssland.

 5. Jag står vid en motorväg.
  Det kommer en enormt stor buss.
  Någon intill mig berättar att den har en mycket stark motor och att den inte har någon inredning.
  Den är dessutom konstruerad och byggd utan bromsar och backväxel.
  Några försöker hejda bussen med löv, små grenar, bark och mossa.
  Några stod i vägen och blev överkörda.
  Några ville hoppa på bussen. De gick inte att identifiera med det såg ut som om det var människor. En del av dem hade svart sopsäck över hela kroppen andra hade en frigolitbunke på huvudet, stort ovårdat skägg och hellång vit klänning.

  Vi frågade varför de ville åka med. Svar; den har kraft.

  När bussen passerat och de döda låg kvar på vägen kom fler likadana bussar i en oändligt lång rad.
  Det blev fullt på motorvägen. Inga andra kom fram.
  En vecka senare var vägrenen full med döda människor.
  Jag flydde genom skogen
  – och lever men vår gård är full med bussar……………
  jag har inen familj kvar
  jag har inget hem kvar
  jag ligger snart i vägrenen……………..

  //age
  (med åldern inne så att jag skiter i om historien är ett “aprilskämt”)
  (jag tycker att det är rätt åt er som röstade för detta “skämt)
  (jag lider med er andra,13%, som röstade rätt, på SD)

  • Age..Den allegori borde ges ut som bok..
   Använd en metafor med inga “namn” men som tydligt talar om vad 13% visste så de resterande 87% förstår vad som måste göras..Samla dina texter, man känner igen utan att läsa vem skrev :)) Jag blir den första att köpa den..

 6. Vore intressant att få siffrorna kring antalet lyckosökare,som nu flyger in till oss ? Kan inte tänka mig att Absurdistan är skonat från detta nya knep.
  I Tyskland landar nu c:a 500 niggrar från de sydliga EU-länderna varje vecka.Fanns det inte tidigare en lag om,att flygbolagen måste returnera dessa ovälkomna ?

 7. Det krävs politiker med ett enormt civilkurage och mod för att hejda och återställa den vansinniga politik som har förts.
  Fredrik Reinfeldt är säkert den enskilda personen som har åstadkommit mest skada. Det har tyvärr inte drabbat honom personligen utan han har i stället blivit rikligt belönad för sitt arbete av den internationella bankmaffian.

  • Och dessa politiker har inte och kommer heller aldrig att finnas !
   Fram till 2014 har det svenska folket haft förtroende för 7 klövern trots en minst sagt katastrofal samhällsutveckling som ingen inte ens blind kunnat undgå att se och förstå vad den leder till och det säger naturligtvis allt om det svenska folket och hur mycket man bryr sig om sitt fosterland kontra Melodifestivalen, shopping på Ullared, hela Sverige bakar med TV:s kramgoa Tilde, ny mobil och minst 1-2 utlandsresor/år.

Kommentera