De ville ha Zlatan och Zlatan gav dem Zlatan

GOTT OCH BLANDAT. Zlatan Ibrahimovic har debuterat i Los Angeles Galaxy och tokhyllas. ”Zlatan är inte mänsklig”, skriver Fox Sports på Twitter.

Zlatan Ibrahimovic med familj landade i USA i fredags och gjorde debut på lördagen. Och det blev en debut. Zlatan Ibrahimovic byttes in i den 71:a minuten. Zlatans lag, LA Galaxy, hade legat under med 0-3 och det stod 2-3 till LA FC när Zlatan kom in…

-Säga vad man vill om Zlatan men han, ja, ja…

Fotboll i USA, kanske inte håller världsklass, men de har inga huliganer eller läktarvåld. Hela familjer inkl. små barn går och tittar. Kan det bero på tiden på dagen. Matchen spelades 21:00 svensk tid, alltså klockan 12:00 lokaltid.

6 thoughts on “De ville ha Zlatan och Zlatan gav dem Zlatan

  1. Det verkar som han blivit för stor för sig själv. Snart börjar han väl titulera sig sir eller von ibrahimish, eller vad han heter. Grundskolenivå att prata om sig själv i tredje person, på allvar.

  2. iom detta val att spela för LA-lag fotboll så har väl Zlatte i princip pensionerat sig. Kvaliten på fotbollen over there är väl inte så högt men antagligen fick han bra betalt för att visa upp sig på en gräsplan där 🙂

Kommentera