Information till dig som är gift med ett barn


Socialstyrelsen on Migrationsverket har publicerat en 4-sidig skrift med titeln ”Information till dig som är gift med ett barn”. I denna redovisas översiktligt det rättsliga läget och vad konsekvenserna av vad ett lagbrott kan komma att bli. Beställare är barn- och äldreminister Åsa Regnér (S).

Information till dig som är gift med ett barn

Den fanns tillgänglig för nerladdning på Socialstyrelsens hemsida men myndigheten har dragit tillbaka materialet med motiveringen; ”Efter starka reaktioner har Socialstyrelsen beslutat att dra tillbaka materialet om barn som är gifta.”

Internet glömmer emellertid inte och Petterssons blogg kan därför tillhandahålla skriften Information till dig som är gift med ett barn Den förtjänar att läsas i sin helhet och följande utgör ett citat ur texten:

”Om den du är gift med är ett ensamkommande barn

Socialtjänsten har det praktiska ansvaret för alla ensamkommande barn. Där ingår att ordna ett boende till barnet. Det är Migrationsverket som ansvarar för att ordna boende till vuxna asylsökande. Socialtjänsten utreder barnets behov av skydd och stöd och föreslår ett boende för barnet.

Socialtjänsten kan komma att föreslå att ni inte bor tillsammans under en kortare eller längre period. Syftet är att säkerställa att barnet får det skydd och stöd det behöver och har rätt till.

Eftersom barn under 15 år har en absolut rätt till skydd mot sexuella handlingar är det olämpligt att ni bor tillsammans om barnet är under 15 år. Detta gäller även om ni har gemensamma barn.

Både socialtjänsten och migrationsverket kommer arbeta för att ge barnet möjlighet att uttrycka sin egen åsikt, var det ska bo och hur det vill ha det. Det är barnet och den gode mannen som socialtjänsten kommer att samarbeta med och som tillsammans med socialtjänsten kan bestämma om barnet.”

Man upphör aldrig av att förvånas över vad som sker i dårhuset Sverige, där statliga myndigheter på uppdrag av Regeringen, i en broschyr redovisar vad som är kriminellt och dess konsekvenser.  Andra har också uppmärksammat dårskapen men i mer komprimerad form.

Här finns hela broschyren i bild.

Från Snaphanen:

Information till dig som gör ett inbrott

Från Värdegrundsbloggen:

Information till dig som knullar djur

Migrationsverket uppgav våren 2017 att de identifierat 132 gifta barn i 80 av landets kommuner. Mörkertalet bedöns vara stort. I de flesta fall hade barnen placerats med sina vuxna makar. Med kännedom om vad sharialagen stipulerar och vad de legala äktenskapsåldrarna är i muslimska länder, lär den absoluta majoriteten av dessa gifta barn ha sitt ursprung i dessa länder.

För den som önskar att ta del av vad som definieras i Lag (1904:26 s.1) om vissa internationella rättsförhållanden rörande äktenskap och förmynderskap utfärdad 1904-07-08 och reviderad 2014, rekommenderas läsning av i synnerhet 7§ och 8a§.

I korthet; ett äktenskap som har ingåtts i utlandet mellan personer, där den underårige innan äktenskapets ingående inte hade sin hemvist i Sverige och där åldern på den underårige kan vara så låg som tillåts av lagen i utlandet, är legalt i Sverige. Det betyder bl a att följande potentialla ekonomiska lycksökare som söker sig till Sverige har legala äktenskap enligt svensk lag; två 10-åriga Saudier eller Sudaneser, en 15-årig syrier som är gift med en 13-åriga syrianska och andra underåriga från en mängd andra länder. (Källa: Girls Not Brides, UN, UNESCO, UNICEF, US state department). I Jemen är det vanligt att 12-åriga flickor gifts bort och ibland även 8 till 9 år gamla barn.

I traditionell islamisk rätt (sharialagen) definieras ingen lägsta ålder för när parter kan ingå ett äktenskap. Om parterna har uppnått tillräcklig mognad, oftast efter puberteten, tillåts de att ingå äktenskap. (Källa: Vikor, Between God and the Sultan – A history of Islamic Law, s. 301).

Profeten Muhammed med 23 hustrur och 3 konkubiner, har sagt: ”Virgin girls are like fruits on trees. If not plucked in time, the sun will rot them and the wind will disperse them. When girls reach maturity and their sexual instincts arise, like that of women, their only remedy is marriage. If they aren’t married, they are prone to moral corruption. It is because they are human beings and human beings are prone to making mistakes.” Pedofilprofeten var m a o mycket förtjust i ”färska frukter”.

Skånska Dagbladet har publicerat artikeln Tandlös lag mot barnäktenskap i Sverige De redovisar att en enda fällande dom som rör barn- och tvångsäktenskap har avkunnats i Sverige. I oktober 2016 dömdes en man i hovrätten i Skåne för att ha tvingat sin dotter att gifta sig i Afghanistan.

Nostradamus_i_norr konstaterar att Lag 1904:26 s.1 läcker som ett såll och att Sverige alltmer har kommit att likna ett dårhus.


24 responses to “Information till dig som är gift med ett barn

 • Ammi

  Det går snabbt utför! Kan corona viruset göra en förändring. Förvänta er fler dödsfall efter demostrationerna och att vi har midsommar framför oss. Väntar med spänning vad Tegnell och regeringen gör när dödstalen ökar!

  Gilla

 • Är sunt förnuft förbjudet hos antirasisterna? Är inte en neger en neger längre eller… | Petterssons gör skillnad!

  […] Den här rasistiska och fördomsfulla broschyren från RFSU är i klass med ”Information till dig som är gift med ett barn”! Den är fullkomligt fixerad vid hudfärg och då främst ”vita” och ”vithet”. Allra minst […]

  Gilla

 • Broschyren om barngiftermål | Petterssons gör skillnad!

  […] nog med att den togs fram och att dåvarande barn- och äldreminister Åsa Regnér (S) beställde den. Nu ramlar nya […]

  Gilla

 • Nostradamus_i_norr

  För att komplettera bilden av galenskapen har nationalekonomen Tino Sanandaji på facebook publicerat förslag på andra foldrar som regeringen kan trycka.

  • Till dig som är gift med flera barn och vill söka flerbarnstillägg
  • Till dig som vägrar ta kvinnor i hand: DO klargör dina arbetsrättsliga rättigheter.
  • Informationsblad till föräldrar som överväger att könsstympa sitt barn
  • Till dig som slagits för Kalifatet: Här är de ersättningar du är berättigad till.
  • Vägrar din 3-åring ta på sig slöjan? Tips till föräldrar med barn i trotsåldern.
  • Grälar dina fruar ständigt med varandra? Socialstyrelsen erbjuder skräddarsydd äktenskapsrådgivning för större familjer.
  • Är du kär i din kusin? Några praktiska saker att tänkta på innan hon fyller 15.
  • Guide till utvidgad CSN-lån till dig som blivit antagen till ISIS träningsläger
  • Hur påverkas min tilläggspension när jag gifter mig med en minderårig? Pensionsmyndigheten förtydligar regelverket.

  Gilla

 • Mässkalle

  Kulturministern fördelar miljoner till statliga myndigheter att användas av kostnärer. Jaså minnsann, det behövs inte. Hos Pettersson och på sociala medier finns redan så mycket, både konst och konstigheter, att man kan garva ihjäl sig.

  http://soldatmamma.blogspot.se/2018/03/regeringens-och-socialstyrelsens-syn-pa.html

  Gillad av 1 person

 • Ståfräs

  Ropen skalla småbarn åt Alla(h), grattis PK .

  Gillad av 1 person

 • Sanning

  Det är minst lika viktigt att se hur inaveln påverkat muslimerna, då de gifter sig med sina kusiner. Det finns stor risk att vissa funktioner blir underutvecklade, som hjärnan.
  Vore intressant att veta om muslimernas våldsbenägenhet beror på inavel. Många verkar också ha kognitiva störningar, samma där, är det inavel?
  Har en bekant som arbetar som läkare i förort/muslimtätt område och kan bekräfta ovanstående.

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  När Sverige INTE var ett heligt tryggt mångkulturellt land med språk och kultur från hela den globaliserade världen så skrevs det ingen patetisk folder eller talades om barnäktenskap, då gifte sig myndiga män och kvinnor med varandra !
  VARFÖR, KAN DET MÅHÄNDA HA NÅGOT MED EN 35-ÅRIG TOTALT OANSVARIG OCH OKONTROLLERAD MASSINVANDRING ATT GÖRA ?

  Gilla

 • Sara från Skåne

  I Danmark skrattar man – och – höjer ett varningens finger för Sverige.

  ‘Jeg håber aldrig noget lignende bliver nødvendigt i Danmark’, skriver Socialdemokratiets integrationsordfører Mattias Tesfaye på Twitter.

  läs allt i Ekstrabladet

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/til-dig-som-er-gift-med-et-barn-sverige-traekker-pjece-tilbage/7097472

  Gillad av 1 person

 • Lena

  Galenskapen fortsätter!

  Gilla

 • Argus

  Precis som ”Der Untergang” har resulterat i otaliga alternativa filmer kommer detta att användas av ”regimkritiker”.

  Bara synd att detta inte imploderade närmare valet.

  Gillad av 1 person

 • Robert N.

  Undrar hur det skulle låta i media, myndigheter och domstolar om en vit svensk pedofil gifte sig med ett barn från Sydostasien.

  Gilla

 • Gus

  Vi Svenskar har grundlurats av vår egen regering. Rösta på SD om Sverige är dig kärt !

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vi svenskar har grundlurats av politikerna !
   Vilka är det som vid varje riksdagsval sätter dessa politiker och lurendrejare till makten ?
   Jo, det är samma väldresserade naiva och konflikträdda shoppingtokiga Mello svenskar som sedan mellan valen sitter hemma vid köksbordet och gnäller om de politiker man själv röstat på.
   Patetiskt är vad det är, som svenska folket har bäddat och garanterat framöver kommer att bädda för sig får svenskarna också ligga.
   Snart September och ett ödesval för Sverige och då får väljarna vid valurnorna visa om de tänker leva som de lär eller som typiskt svenskt, rösta som man alltid har gjort !!!!!

   Gilla

   • Sanning

    Tyvärr är valresultatet helt förutsägbart.
    Sverigedemokraterna har dubblat sig i varje val, får ca 25- 30%.
    Sjuklövern bildar allians på ena eller andra sättet, som decemberöverrenskommelsen och blir majoritet.
    Tråkigt men sant.
    Förberedd er er på fyra fruktansvärda år till. Inte förrän nästa val får Sverigedemokraterna majoritet själva eller i allians med något parti.
    Ingen hoppas mer än jag på att jag har helt fel.

    Gilla

  • Roland ram

   Har Du röstat på den här pedofilvurmande regeringen så har du blivit lurad.
   Men har Du som 90% av befolkningen inte satt dig in I aktuell regerings partiprogram så får man skylla sig själva.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: