Stäng

Sexuell diskriminering slår hårt mot queer-studenter inom teknik

DISKRIMINERING. Hittills har debatten inom teknik- och vetenskapsområdet fokuserat på kön och etnicitet. Nu hoppas Bryce Hughes att hans studie ska starta en välbehövlig dialog om lesbiska, homosexuella, bisexuella och transpersoner.

– Vi måste hitta sätt att skapa platser inom vetenskap, ingenjörsvetenskap och teknik som är öppna för sexuella minoriteter och transpersoner, som gör dem mer synliga och som välkomnar det de bidrar med, säger Hughes.

-Pettersson kanske är omodern men jag trodde att forskare och ingenjörer skulle bidra med forskning, vetenskap och teknisk kunnande och inte med vem som ligger med vem eller deras sexuella läggning.

Läs mer på Ny Teknik…

14 reaktioner på “Sexuell diskriminering slår hårt mot queer-studenter inom teknik

 1. Sådana här historier är bara till för att folk skall tappa fokus, från vad makteliten håller på med för övrigt.

  De, som skriver sådant dravel – om att det skall angå ens medarbetare vem man vill skall pilla på ens könsorgan – är troligen själva sexuellt perverterade.

  Men det finns det som är värre: De, som skriver sådant bara för att göra folk upprörda över denna skitsak, så att de inte tar sig tid att se vart samhället i övrigt är på väg.

  HBTQ- och genustrams är ett övergående problem. När de muslimska wahhabisterna tar makten, så försvinner allt sådant här trams automatiskt.

 2. Kan vi bara få oss till handa ett enda logiskt hållbart argument till den oavbrutna fokuseringen kring så kallade sexuella minoriteter, vilkas respektive böjelser, konstruerade könstillhörigheter och särarter verkar vara det enda som är värt att lyfta fram inom allt fler vetenskapssfärer?

  Vad blir då nästa steg? Att emfasera betydelsen av att exempelvis ansiktsbehårade flickor med manliga genitalier, lila läppstift och rosa fluffiga handväskor i kanindesign erhåller tillbörlig respekt inom det ingenjörsvetenskapliga området?
  Till vad gagn, annat än för den renodlade lyteskomiken?

  Trams och förbannat nonsens, ett hån mot all seriös forskning och icke minst en rent löjeväckande och illa dold sexualpropaganda, vilken definitivt inte hör hemma inom dessa discipliner.

  Den patogena Södertörnspedagogiken har sannerligen spritt sig i vida kretsar, fy fan och vet skäms!
  Andreas.

 3. https://pbs.twimg.com/media/DZTQn6fXkAEAre5.jpg
  Som framgår av bilden ovan,är det i huvudsak manliga medarbetare som Tysklands nye Inrikesminister Seehofer från Bayern,valt ut till sina olika avdelningar.
  Detta har nu utlöst en storm bland feministerna,som anser sig förbigångna.
  Tja,hade sådant förekommit i Absurdistan,hade ju Wallström.Malmström och andra liknande,endast fått sitta vid bildskärmar,eller möjligen springa ärenden och servera kaffe !! 🙂
  Nu tillhör Stenbock de äldre mossiga,som anser att kunskap/kunnande skall komma i första hand…. före en könsfördelning.

 4. Varför handlar allt om sex i alla rum nuförtiden? Trodde det var ngt man behåller för sig själv och sin partner. Det kan näppeligen vara ett nationellt intresse om jag skulle vilja använda min oäkta hälfts trosor, eller?

  För att ”Hänga Med” bjuder jag på några idéer.
  ” Arbete med HBTQ certifiering av kontoret är avslutat och diplom finns. (Kopierat från nätet). För att ytterligare möta och tillgodose genusneutrala direktiv och önskemål har vi valt vackert rosa pärmar.
  Vårt oförtröttliga arbete i regnbågens alla färger kommer fortgå under hela 2018, för det blir lönsamt på sikt”
  Glad Påsk

 5. Oj, det var många olika politiskt korrekta läggningar det finns att välja på för de som tröttnat på att vara det som är numera verkar vara helt ute och omodernt nämligen heterosexuell !!!!!

 6. Spatialt och logiskt tänkande verkar främst vara förbehållet testosterondominanta. Det är högst troligt att det är en följd av evolutionen. Helt enkelt att män som jagade och inte hade dessa förmågor antingen blev tagna av rovdjur eller svalt ihjäl. Inget rasistiskt eller sexistiskt med det. Med andra ord om din hjärna inte är marinerad med testosteron från början är risken större att du inte har en naturlig fallenhet. Nu är inte alla kvinnor och män lika så det förekommer även överlappningar.

  1. Mängden testosteron har inget med den sexuella läggningen att göra om det är det du tror.
   Däremot sjunker den med ökad ålder hos alla män.

   1. Var någonstans skrev jag om sexuell läggning? Det är klarlagt att hjärnorna hos kvinnor och män är olika uppbyggd vilket förklara skillnader i fallenhet för olika saker mellan grupperna. Det varierar också på individbasis så det gäller på gruppnivå.

    Nu har människan inte enbart av det könsegna hormonerna och det är förhållandena som är avgörande. Det könsegna hormonerna verkar avta med ålder på ett helt annat sätt än de andra och det verkar vara därför de flesta män blir saktmodigare med åren medan kvinnor har en tendens till det motsatta.

 7. Även tidningen Ny Teknik har sen några år tillbaka, förpestats av kulturmarxister.
  Bojkotta skiten, det finns massor av andra tekniska tidskrifter.

 8. Rena galenskapen. Vetenskapen är nu död i Sverige. Flummare, idioter och ideologiska galningar har tagit över kontrollen i Sverige.

 9. Jag tycker inte att Pettersson är gammal och omodern utan besitter bara vanligt sunt förnuft.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: