Stäng

Expressen vill porta SD från Facebook

VALET 2018. Antidemokratiska Expressen agerar budbärare åt vänsterpopulisterna Skiftet, f.d. Alliansfritt, som består av några professionella opinionsbildare på vänsterkanten försörjda av skattebetalarna. 

Nu tycks Skiftet ha bränt sina sista hjärnceller om de nu hade något att bränna. De skriver i Expressen: ”Sverigedemokraterna blir de stora vinnarna om inget görs för att reglera plattformarnas algoritmer”

På svenska betyder det: ”Folk tycker för mycket om SD. Regeringen måste se till att Google och Facebook censurerar SD så att folk börjar tycka om oss”…

Som vi såg igår är det Expressen och de andra hatmedierna som styr regeringen

-Petterssons blogg är blockerad på Facebook och allt material raderat, nu vill Expressen och de andra demokratimotståndarna tysta en större grupp…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran 8:an är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

49 reaktioner på “Expressen vill porta SD från Facebook

 1. Vad gäller aktionen att släcka ner ljuset från ½9,och en timma framåt i kväll,får arrangörerna inför kommande år,skriva ut detta på minst 50-100 olika främmande språk.Tittade just ut över Ghettot,och upptäckte,att vi svenskar dagligen blir allt färre. Eller måhända finns det inte tillräckligt intresse,att spara på vår vattenkraft. Hur ser det ut i övriga landet ?

  1. kollade inte Expressen . var det inte 155millar back..
   undrar vem som finns kvar längst dessa slask blaskor .
   eller SD och deras webbblaskor.

   1. Expressen går med vinst (2018), något resultat för 2019 har jag inte sett ännu, men ska spara drygt 100 miljoner under 2020 för att kompensera för minskade annonskostnader.

    Däremot kan jag tala om att man spar 9000 kronor om året genom att inte köpa Expressen.

 2. Jag skulle vilja porta Facebook från SD och för övrigt borde ingen normal människa ha något som helst samröre med denna vidriga organisation!

 3. Det bästa för landet vore att slopa gammelmedia och deras censurerande och ständiga motarbetande av demokratin!

  Mattson, Woldarsky, Helin och de andra PK-nissarna kan få nattvandra i nån av alla np-go-zoner så de lär sig vad som pågår i Sverige idag!

 4. Med 1809 års regeringsform så hade hovkanslern rätt att inställa en skrift om den smädande eller var vådlig för allmän säkerhet. Nu drygt 200 år senare så ska någon, om det nu är Morgan Johansson, Alice Bah Kuhnke eller Thomas Mattsson få samma rätt mot den som de ogillar.

 5. Maktmissbruket ingår i den Svenska modellen.
  Censuren är kommunisternas bästa vapen för att få makten över folket. Men SD väljarna har genomskådat deras ruttna plan och kommer att hitta nya vägar för att få ut sin information. De kommer att bli mediernas och regeringens fall när dom ger sig på yttrandefriheten och demokratin.

 6. Jag har sagt det tidigare och säger det igen. SD har förmodligen mycket större förtroende än opinionsmätningarna ger sken av. SD hatare vet det och har panik inför valet i höst.

  1. Vilket verkligt stöd SD har visar sig väl på valdagen i September om nu det naiva lite dumsnälla och konflikträdda svenska folket ute i verkligheten röstar så som man pratar och tycker hemma runt köksbordet eller i fikarummet på jobbet !
   Som sagt, en sak är säker att både SD och AFS skulle sitta i riksdagen efter valet 2018 om åsikterna ute i dagens verklighet omsattes i röster det jäser där ute men trots det får nog tyvärr 7 klövern nytt förtroende vilket säger något om svenskarna när det verkligen gäller.

  2. Vem blir förvånad om det blir 5-10 % än i undersökningarna)

   Störst måste vara målet,
   för att rädda kvar yttrandefriheten!

 7. Jag önskar att fler verkligen fattade vad det är som pågår mitt framför våra ögon.
  Läs ännu en gång och låt det sjunka in.

 8. Tekn. dr Lars Bern anser att den främsta orsaken till politikernas bristande intresse för medborgarna beror på att partierna och politikerna inte längre är ekonomiskt beroende av sina medlemmar.

  Hans uppfattning är att hatet från de gamla partierna mot SD mest beror på att det kommer fler som tar allt större bitar av den lönsamma ekonomiska kakan, och då vill man inte ha in fler partier l riksdagen. Det är den ekonomiska faktorn som är den största drivkraften från de gamla partierna mot Sverigedemokraterna och inte så mycket SD:s politiska ideologi … även om de gamla partierna utåt vill ge sken av att det är SD-politiken som de hatar mest av allt.

  Politikerna är alltmer intresserade av de höga arvoden som är kopplade till de politiska uppdragen och som betalas av stat, kommun mm. Eftersom tillsättande av förtroendevalda sker utifrån partiledningarnas önskemål blir lojaliteten med partiledningen avgörande för att få dessa arvoden.

  Viktiga personer i partiernas ledningar såsom Fredrik Reinfeldt, Anders Borg eller Erik Åsbrink har efter avslutad partikarriär fått högbetalda uppgifter i globalisternas banker eller andra organisationer där dessa styr. Deras arbetsuppgifter är så oklara och välbetalda att man kan undra om det i själva verket är ersättning för tidigare utförda tjänster när de arbetat som politiker och tjänstemän.

  Även medierna har blivit köpta i och med att deras beroende av konsumenterna till stor del har ersatts med ett beroende av medel från myndigheter som betalar med skattepengar. De utgör också propagandaorgan för ägarna som i de flesta fall har globalistiska intressen.

  Det som inger ett visst hopp är att Internet har gjort det möjligt för människor att gå förbi de etablerade medierna vilket politiker och globalister tillsammans försöker stoppa bl.a. genom att ändra grundlagen eller tvinga Google att censurera sitt innehåll. Lars Bern tror inte att de kommer lyckas stoppa informationsflödet och de alternativa kanalerna.

  Se och lyssna till de mycket intressanta, kloka och sanningsenliga uppgifterna som framkommer i samtalet med tekn. dr Lars Bern i videon nedan.

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=Db_pKXf9MQ8&w=560&h=315%5D

  1. Tack, tekn, dr Lars Bern, ”en klump i magen” blev lättare av att lyssna på dig.
   Till alla som läser här, jag vädjar, se och lyssna på alla tre delarna ingen kan sedan säga , ”jag förstår inte” !
   Tack till dig Billy Boy som förmedlat länken.

  2. Minns nu vid valet dessa saker.
   1. Det politikerna sade dagen före valet har dom glömt dagen efter valet.
   2. Ni har bara en ( 1 ) dag vart fjärde år på er att få till en bra och duglig ledning för Sverige, resten av tiden skall ni bara hålla käften och göra som ni blir tillsagda.

   1. Våra s k ”politiker” är som duvor, när de är på marknivå så äter de från våra händer men när de sitter däruppe så skiter de på oss!

  3. Det handlar om platsen vid köttgrytorna,
   absolut inget annat!

   Kampen för överlevnad…

 9. Expressen har fått ännu ett parti vid namn AFS att tysta med censur !
  Bara hoppas att det annars så flata och konflikträdda svenska folket tröttnat på PK- maffians inskränkning av yttrandefriheten och röstar på partierna SD och AFS i höst.

 10. Herregud, vad denne Mattsson med anhang bröstarvingar upp sig. Sekt- fanatiker, det måste vara maktberusning de känner, inte kan de vara drivna av en vilja att lära och skydda svenska folket!

  1. Nej, nej och nej. Det är ren och skär rädsla eller skräck för egen del som driver dem.

 11. Ja som vi alla ser,har nu de två bokstäverna S och D tillsammans,inte bara blivit ”okorrekta”, utan bör straffbeläggas och förbjudas i skrift. Skrev ju igår hur dyrt det kan bli,att använda sig av fel benämning på saker och ting i Tyskland.
  https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2018/01/98326791_1514891882-e1515217431747-1024×576.jpg
  Uttrycket ”halvneger” för ovanstående kändis Noa Becker,kostar nu 150.000:- om mulatten får igenom sitt yrkande inför domstol.
  I en av höstens valdebatter föll detta olyckliga ord. Hans fader Boris känner vi lite äldre alla till.F.ö. nu i KK,sedan han haft otur i åratal vid pokerbordet.
  Att uttalandet kom lämpligt för hans son,kan vi utgå från med tanke på de kriminella knarkkretsar han umgås i.

  1. Såg förresten tidigt i morse att våra ”påskfjädrar” bör förbjudas. Orsak anges vara att de kan plockas från levande höns/gäss !!
   Eller kommer denna nya inskränkning,kanske från gamla uttrycket ”Har en gås oplockad med dig ” ? 🙂
   I landet Absurdistan var redan i fjol 70 kommuner ”fjäderfria” !!!
   För Djurens rätt,har en fru Richter Hagert uttalat sig i ärendet.
   OBS. Mina rader stammar inte från Grönköpings Veckoblad. !

   1. När vi nu ändå är inne på lite lustigheter,får vi inte glömma att släcka ljuset ½-9 i kväll.Liksom i jordens storstäder deltager i år också Absurdistan med orter,som Ockelbo,Emmaboda och även Fjollträsket i denna sparaktion,för högre vattenstånd i våra älvar.
    Flera förebilder nämnes som ikväll kommer,att förbli i mörker På Gröna Lund blir det gratis ”spökhus”,över hela området.
    I Drottningholms slott kommer Calle o.Silvia att drick kvällskaffet en timma tidigare.Bonnierägda Tele 4 kommer att släcka sin neonreklam m.m.,m.m.

   2. Det var väl skönt att tv4 släcker reklamen. Men de lär väl tända den igen, tyvärr!

   3. Joy:
    Noa är utbildad inom PR-branschen…..
    Vet tyvärr inte för vem/vilka han representerar,men förekommer ibland i pressen,p.g.a. bråk på Nattklubbar !
    Vilket tyder på nattarbete !!

  2. Vad betr. denna nyhet kan Petterssons läsare känna stolhet…
   Redan innan ens Deutschlands Radio/TV,läste upp denna stora nyhet,hade ju vi i nordliga Absurdien kännedom om fallet !!!
   Sitter nu och väntar på att tysk Radio,skall berätta om vårt nya ”fjäderförbud” inför påsken. 🙂

   1. Lena:
    Stackars unga dam….
    Stenbock följer ju inte den ”fina världen” förutom,att jag för korsordens skull,varje vecka köper Freizeit-Revue….
    Denna unga dam vet jag kom till stånd i en städskrubb,på ett hotell i London.Tyska PK-pressen befann sig utanför dörren, om jag inte minns fel. Detta skedde ju innan han bytte ut racketen mot pokerkort ! 🙂

   2. Undrar om lyset var på eller han kanske var på lyset.
    Ja jag minns hur det skrevs ganska beskrivande om att hon hade sparat blivande pappans gener i munnen , då han förnekade att han haft samlag med henne. Vad som är sant vet ju endast de två.

   3. För min del betvivlar jag att ”Borris” någonsin haft ljuset på…
    Men inget ont utan… Han lär ha spelat in flera hundra miljoner DM under tennis-åren. Såg för någon månad sedan,hur han nu sorgsen sökte sälja sitt racket i en ZDF-show. Detta för honom en dyrgrip,från hans historiska seger i Wimbledon,
    redan som 17-åring.Begärde 30.000 Euro,för att slutligen få nöja sig med 5.000:-
    Tråkigt att se hur en människa kan förstöra sitt hela liv,genom dyrt umgänge med Jet-Sets och i pokerturneringar !

 12. Nu i Påsk firar jag 8 års jubileum på när jag sist lade ut
  en krona på den blaskan, tror jag ska dricka en stor stark
  för att fira ett bra beslut! Hoppas att många följer efter!

 13. Äckliga hatmedia gör SD ännu större med sitt vidriga sätt att tysta folket. Dom kommer inte att lyckas

  1. Undrar vad nästa steg innebär för SD och inte minst partiets medlemmar och även öppna väljare, sympatisörer?
   Jag tror nämligen vi bara sett början på ett väldigt smutsigt spel!

 14. En liten pojke frågar sin far:
  – Far, jag ska skriva en uppsats i skolan, får jag ställa dig en fråga?
  – Självklart min son, fråga på!
  – Vad är politik, far?
  – Tja…. i politiken finns det 5 folkgrupper:
  1) befolkningen
  2) regeringen
  3) den ekonomiska makten
  4) arbetarklassen
  5) landets framtid

  – Jag förstår inte far… kan du förklara det för mig?
  – Ok, jag använder vårt hem som exempel. Jag tjänar pengarna till det här gemensamma hushållet, alltså är jag den ekonomiska makten. Din mor administrerar och använder pengarna, hon är alltså regeringen. Vi ser efter dina behov, du är alltså befolkningen. Din lillebror är landets framtid, och hans barnflicka är arbetarklassen, förstår du det, min son?
  – Mer eller mindre…

  Om natten vaknade den lille pojken av att lillebrodern grät. Pojken gick upp för att se vad det var som var fel, och han upptäckte att lillebror hade bajs i blöjan. Han gick in till föräldrarnas sovrum där modern sov tungt. Så han gick till barnflickans rum, men genom nyckelhålet såg han fadern igång med att klä av barnflickan. Eftersom de inte reagerade på att han knackade på dörren, gick han tillbaka till rummet och sov vidare.

  Nästa morgon sa pojken till fadern:
  – Nu tror jag att jag förstår vad politik är!
  – Strålande, min son! Försök att förklara det för mig med dina egna ord.
  – Jag tror att det är såhär: Medan den ekonomiska makten knullar arbetarklassen, snarkar och sover regeringen, befolkningen blir fullständigt ignorerad, och landets framtid står i skit upp till halsen!

 15. Papperstidningarna har själva grävt sin egen grav. Sanningen finns i var mans lur. Äntligen vaknar Svenska folket ! SD tar stora kliv mot september ! 😀

 16. Expressens framtid är mörk. Köparna består mestadels av pensionärer som inte har nån dator och som köper smörjan av gammal vana. Skulle tro att pappersupplagan snart är ett minne blott rena förlusten att trycka och distribuera skiten.

  1. Och de korkade idioterna vill att folk skall registrera sig och prenumerera på skiten de nu levererar på nätet.
   Samtidigt ondgör de sig över att facebook och google samlar en massa data om användare.
   Hur i helvete tror de att människor vill registrera sig för en prenumeration och få sitt läsbeteende och därmed preferenser synade upp till blindtarmen.

   Även framtidsmedia (alternativmedia) håller på att springa in i denna fälla med sina PLUS erbjudande.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: