Stäng

En hjälte är död

Polisen som erbjöd sig att sitta gisslan istället för en kvinna är död.

Polismannen Arnoud Beltrame, som var en av de poliser som först anlände till den stormarknad där den i Marocko födde terroristen Redouane Lakdim härjade, erbjöd sig att sitta gisslan om terroristen släppte en kvinna terroristen använde som mänsklig sköld. Han skadades i dramat, kämpade för sitt liv på ett sjukhus, men avled under natten av de skador han åsamkats.

Emmanuel Macron berömmer Beltrame för modet att frivilligt erbjuda sig en plats som gisslan och att han är en heder för både poliskåren och Frankrike som land. Inrikesminister Gerard Collomb stämmer in och skriver på twitter att Frankrike aldrig ska glömma en hjälte som Beltrame och att han dog för sitt land.

Fyra personer bekräftas döda och ytterligare sexton är skadade. Den muslimske terroristen Lakdim var tidigare känd hos polisen för mindre brott och droghandel. Lakdim var dessutom satt under övervakning när han gick till attack mot oskyldiga medborgare på en stormarknad i staden Carcassonne.

The Daily Telegraph

Inte första gången oskyldiga får sätta livet till p.g.a. importerad brottslighet och definitivt inte sista. Vi har garanterat inte upplevt det sista terrorattentatet i Sverige heller.

Bilden av en hjälte som bara blev 44 år.

Arnoud Beltrame, mördad av en muslimsk terrorist 2018-03-23

17 reaktioner på “En hjälte är död

 1. F-n vilket j-va skitsnack! Beltrame är helt glömd om en vecka p.g.a. att Islam har fått ett järngrepp om Europa!

 2. En riktigt god vän som var överste i gendarmeriet men numera är pensionerad, han och hans hustru är i djup sorg över detta fasansfulla dåd.
  Skall tala med dem senare i veckan för att höra vad som verkligen sägs inom kåren.

  1. Hälsa dem från Sverige att vi delar sorgen, men också stoltheten över en så klok och modig polis. Tyvärr fick han plikta med livet, det är förfärligt och en påminnelse om det ständiga hotet som hänger över väst.

 3. Beltrame kanske är en hjälte MEN han förlorade sitt liv och lämnade sin mor och övriga familj i sorg – SKAMMEN är EU:s politiker som släppt massinvandringen fri och tillåter moskeer växa upp som svampar i jorden och tillåter muslimer att ockupera gator och torg för bön…..Att denna farliga muslim inte var omhändertagen och häktad är en skam för ett rättssamhälle. De är farliga, uttalar hot mot icke-muslimer, så fort de får chansen kommer de att sprida terror och död….PROBLEMET ISLAM måste lösas på något annat sätt än att oskyldiga poliser ska mördas med det helvete det skapar för anhöriga!!!
  Europas gränser ska kontrolleras av varje enskild stat, EU som projekt måste monteras ned! Negrer och mellanösternfolk ska stanna där de hör hemma, de tillhör inte vår flora och fauna!
  De som vill frottera sig med dessa individer kan resa till dessa länder istället för att de kommer hit till vårt land, tänker exempelvis på de kvinnor i Sverige som vill ha Afghaner i vårt land!

 4. Börjar bli aktuellt att införa tortyr i hela Europa.
  Muslimerna praktiserar ju denna taktik redan.
  Vi borde besvara med samma metod.

  Skulle möjligen kunna bli ett skäl till att skriva om
  muslimernas ”lagbok”.

  22:19
  ”Punish the unbelievers with garments of fite, hooked iron rods,
  boiling water; Melt their skin and bellies!”

  Några motargument?

 5. Bara att instämma i hyllningen av denna franska polis hjälteinsts och samtidigt beklaga sorgen !
  I dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige hade denna vidriga mördar/terroristparasit istället blivit hyllad och beklagad sorg av 7 klövern och det övriga vänstervridna PK-etablissemanget om han hade strukit med vilken är osannolikt i de kriminellas paradis Sverige där hederliga medborgare har ett lägre människovärde än brottslingarna.

 6. Rent parentetiskt kan man ställa sig frågan hur det rabiata feministkotteriet väljer att ta del av denna nyhet och om de drar slutsatsen att ännu en fiende ur det vita patriarkatet stupat.
  Vi kan vara förvissade om att ingen sympatiyttring kan förväntas från de emotionellt och moraliskt handikappade furier som med emfas kungjort sitt allomfattande förakt för den etniske européen.
  Andreas.

  1. Om denna dubbelhjälte; Polis och en individ som offrade sig för en annan människa, inte hade dött, så hade nog någon ”me too” –
   entusiast ”kommit på” att han kanske klappade henne på rumpan för 10 år sedan.
   Då hade hon ju kunnat radera hela hjälteglorian.
   Den taktiken är ju vedertagen i ”kretsen”.

   Jag börjar bli ängslig!
   Jag tror att jag klappade en tjej på rumpan någon gång på
   60 – talet!
   Hon kanske drar sig till minnes denna fruktansvärda händelse.
   Jag kan inte påminna mig att hon blev ”paralyserad”,
   som de brukar bli, så hon minns det säkert.
   Dags att hon anmäler mig, kanske?
   Mord preskiberas, men för en klapp på rumpan finns ingen
   preskriptionstid.

   1. Tack för Din i sedvanlig ordning förträffliga och rättvisande svarsreplik, vilken med all önskvärd tydlighet erinrar om den fula taktik den verkliga demokratins svurna fiender betjänar sig av för att demonisera det patriarkat som bringat västerlandet och övriga världen den framgångsrika och dynamiska utveckling dessa penisavundens offer åtnjuter, men nu gör allt för att krossa.
    Andreas 🙂

 7. I andra länder skjuter man terroristerna på plats, i Sverige gullar man med dom och kostar på dom utredningar, advokater, tolkar och livstids
  fängelse, eftersom vi bor i ett rikt land med vårdkris, poliskris, lärarkris och bostadskris.
  Vi prioriterar helt enkelt annorlunda.

  1. ”eva”
   Jag uttrycker ofta samma sak:
   Våra poliser, alla poliser är hjältar.
   De är våra hjältar!

   Det finns några fler yrkesgrupper som också måste klassas som hjältar, men ingen annan grupp ställer upp mot samma risker som
   våra poliser gör.
   Jag brukar skriva att vi måste göra vad vi kan för att hedra våra
   poliser; Ett leende, ett disktet ”tack – för att du är polis”, en liten blomma under vindrutetorkaren på polisbilen eller en liten lapp med samma text.
   Vi är skyldiga dem detta!

 8. När ska fåren fatta att dessa extremister som oftast använder droger och lever ett syndigt liv enligt islam. Får syndernas förlåtelse när dom dödar oss otrogna?!?!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: