Musik till fredagsölen

Ett av de mer intressanta nya banden och ett intressant samarbete. Kvällens musik.

Perfect Plan är ett nytt och intressant band inom genren melodiös hårdrock. Merryweather/Stark är en intressant ny duo med inriktning på lite mer bluesinriktad hårdrock.

Perfect Plan i låten ”Gone Too Far”…

… och Merryweather/Stark i ”Irma La Douce”

5 thoughts on “Musik till fredagsölen

  1. Perfect Plan; Sena Deep Purple-skivor och en sångare som hårt eftersträvar att låta som David Coverdale. Ok, lite väl cyniskt kanske, alla kopierar varandra nuförtiden, jag ska inte gnälla, de låter faktiskt bra!

    • För övrigt är rockmusiken skön på det viset, och ärlig, i jämförelse med dagens desperata popmusik, det handlar mer om influenser och hyllningar. Den ständiga jakten på hitlåtar, i resten av musikvärlden, gör att man utan skam kan sno halva låtar, bara för att den gjordes för trettio år sedan, och det utan skam. Leve rocken!

  2. Oj…oj..oj….

    Idag blev det kanon. Kanadensaren Neil Merryweather smög sig in tillsammans med Janne Stark. Vilken låt. Tung -gung av hög klass.

    Så då är det bara att spela upp Neil Merrywethers fantastiska låtar från 1975. Från en av världshistoriens bästa rock-skivor, ”Kryptonite”, plockar vi två låtar…….

    ”Star rider”…………
    https://www.youtube.com/watch?v=Lnj6qMCnk_0

    ”The Groove”…………………

KommenteraAvbryt svar