Stäng

Prova nättidningen Svegot

Om ni inte redan varit inne på nättidningen Svegot så passa på, nya läsare erbjudes halva priset för plus-material, vilket innebär att Du kan ta del av allt som publiceras.

Rabattkoden är: frimedia

Om Svegot:

Svegot (Tidningen Svegot, TV Svegot och Radio Svegot) är en dagstidning på nätet som ges ut av den ideella föreningen SVEGOT-DFS. Syftet med nättidningen är att bredda det svenska medielandskapet och samtidigt lyfta frågor som är viktiga för föreningen, och arbeta för att driva opinionen i en riktning som mer påminner om föreningens ideér

Vår ledarsidas politiska hållning är frihetligt nationalistisk.

Förutom att publicera nyheter, artiklar, kommentarer, analyser och krönikor i textformat publicerar vi även podcasts, sänder direktsänd nätradio och publicerar filmklipp.

Allt överskott från Svegots arbete går direkt in i den ideella föreningen för att stärka upp dess arbete och hjälpa föreningen att snabbare nå sina mål.

Åsikter som publiceras på Svegot behöver inte nödvändigtvis stämma överens med föreningens officiella ställningstaganden, eller alla våra medlemmars åsikter. För officiella uttalanden från föreningen, besök föreningens hemsida.

1 reaktion på “Prova nättidningen Svegot

  1. Jag är medlem på svegot. Motgift plus Ingrid & Conrad, plus fler skribenter fins där. Jag tycker att dom täcker många och stora nyheter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: