Stäng

Göran Greider vill införa kommunism

KOMMUNISM. Kommunisten och socialdemokraten Göran Greider vill förstatliga Facebook, Google, Twitter och Spotify för att de har för mycket ”maktmonopol”…

Givetvis måste företagen kontrolleras men att staten skulle ta över är ungefär lika seriöst som när Göran Greider skrev en bok om mode…

Göran Greider, med författare till boken ”Stil & Politik”

14 reaktioner på “Göran Greider vill införa kommunism

 1. Han är en övervintrad 68-kommunist som för länge sen borde klippt sig och skaffat ett riktigt jobb.

 2. Att kommunister vill införa den vidriga ideoligin kommunismen är naturligtvis inte konstigt i alla fall inte i s.k trygga mångkulturella Sverige där kommunismen numera tillsammans med den övriga militanta extremvänstern anses som rumsren, det är partier som SD, AFS och övriga s.k populistiska högerspöken vi stackars svenskar enligt massmedia och det övriga morallösa vänsterextrema etablissemanget ska vara livrädda för !
  Sanningen som är Sveriges värsta fiende jämställs naturligtvis även den med den farliga populistiska högern.
  Snart September och ödesval för Folkhemmets framtid, blir spännande att se om 7 klövern får fortsatt förtroende av sin trygga knähund s.k 87:an vilket tyvärr är troligt.

 3. Den är redan införd, den finns i media, SvT, riksdag och regering. Sverige är DDR .2.

  1. Kommunismen försvann aldrig, fick sakta men säkert nytt bränsle från 1968 och framåt när extremvänstern klev in i finrummet och tog makten överallt i det svenska samhället vilket vi idag ser det katastrofala resultatet av i form av ynkedom, flum, respektlöshet, ett totalt moraliskt och etiskt förfall !!!!
   Har man haft turen att uppleva ett icke mångkulturellt Sverige i dåtid och Sverige idag så ser och vet man skillnaden och den är astronomisk.

 4. Att Göran Greider får så mycket plats i SR säger allt om vilken rutten och vinklad organisation SR är.
  Greider är en grotesk kombination av korkad, självsäker vänsterdemagog. Han pratar ren skit på ett så självsäkert sätt att okunniga och okritiska själar nog faller för det.

 5. Vilken som är den största idioten Göran Greider eller Anders Lindberg är svårt att avgöra men jag måste säga att Göran Greider ändock har en viss charm som vänstertönt.

 6. Dåligt omdöme behöver inte vara en smygande Alzheimers, som
  verkar vara fallet bakom ”Öppna ERA hjärtan!”.
  Vissa har svårt att förstå verkligheten, oberoende av ålder.

  Det är synd att ”samhällsfarlig åsikt” inte är klassat som kriminellt.

 7. Global diktatur med totalt åsiktsförtryck är tydligen förenligt med demokrati enligt Greider.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: