Stäng

När ska drevet drabba dem som förtjänar det?

VALET 2018.

 • Hanif Bali drabbades för att ha publicerat en offentlig handling, som han tog bort och bad om ursäkt för.
 • Marcus Birro skrev att islam och terrorism hänger ihop och fick sparken.
 • Den före detta riksdagsledamoten Carina Hägg (S), från Värnamo, varnade för islamisternas inflytande i Sverige och fick sparken. Socialdemokrat: ”Islamisterna vill bygga kalifat i förorterna”
 • Många Sverigedemokrater och andra har blivit uthängda och kallade det ena och det andra när de sagt att det är invandrare som ligger bakom gruppvåldtäkterna. 

Centerledaren Annie Lööf (C) lyckades sätta någon form av rekord när hon slår från sig kritiken för att C låtit personer med uttalade islamistiska åsikter få inflytande i en svensk domstol. Lööf ”ni kunde ha berättat” drabbades inte alls.

Sveriges statsminister, Stefan Löfven är ansvarig för IT-läckan som drabbar många utom Löfven!

Expressen presenterar en ”nyhet”, att 42 av 43 gärningsmän dömda för gruppvåldtäkt är invandrare. Expressen har kopierat alternativmedia och kallar det en nyhet. Detta utan att rodna.

-Pettersson undrar vad det är som styr medierna när de skapar dessa drev och ”nyheter”. De minst allvarliga drabbas av de värsta konsekvenserna på grund av en oärlig mediekår.

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår” Okänd

 

7 reaktioner på “När ska drevet drabba dem som förtjänar det?

 1. Vad alla som följer alternativmedia vet, det är ”Nyheter” för indoktrinerande MSP/Public Service. Göd inte MSM!

 2. Här kommer det klassiska, som jag ordat om tidigare:
  Att en ”folkgrupp” är fridlyst från trakasserier och kränkningar.
  Ett demokratiskt, politiskt godkänt parti och dess ledare
  klassar dock inte in under rubriken ”folkgrupp” (av någon oklar
  anledning).

  Därav följer att riksdagens partier tycker sig kunna kränka och trakassera SD och Jimmi Åkesson hur mycket som helst.

  Det kommer en helt ny tid när Jimmi blir statsminister med Sveriges
  största parti bakom sig!

  Sverigevänner!
  Vi måste agera för detta vad vi kan!

 3. Sverige ger generösa bistånd till palestinska grupperingar, som med jämna mellanrum utför vad jag kallar rasistiska terrorhandlingar mot Israel. Sverige underhåller därmed terrorn, så man får skämmas. Här har PK-drevet missat helt. Dessutom att Islam tycker att kristna skall betala skatt till muslimer är också en vedervärdig styggelse, som PK-drevet tycks vara blinda och döva för. Håll ögon och öron öppna. Det finns åtskilliga exempel liknande artikeln och, som grädde på moset har regeringen mage att höja skatterna så det liknar ocker och naggar nästan på äganderätten för enskilda skötsamma svenskar.

 4. Den tid kommer när politiker, journalister och andra fähundar får skörda det de har sått.

 5. Jag ringde och frågade i Riksdagshuset om de kunde göra en 6:6 a.
  Alltså vidta arbetsmiljöåtgärder när arbetsmiljön blivit ohållbar.
  Med tanke på alla trakasserier som Jimmy Åkesson var utsatta för, man vägrade ta honom i hand, vilket är straffbart för oss andra svenskar, han fick diverse tilltal som Nazist, rasist, mm.
  Men det gick inte. är man politiker finns ingen arbetsmiljölagstiftning som gäller, då får man tåla. Det måste vara feministernas inflytande för att undkomma arbetsmiljölagen, för alla i riksdagen verkar vara feminister utom Sverigedemokraterna.
  Det verkar som vi i Sverige ständigt tar ett steg framåt, och två bakåt.

 6. Och Usch Nöjen, som utan att blinka kommer undan – moraliskt som ekonomiskt – att anlita svart asyl-arbetskraft som visar sig vara Sveriges värsta terrorist. Han blir fortsatt hyllad i media som…. ”komiker” och får fortsätta sitt hathån från scenen mot vanliga människor.

 7. Har du svurit din trohet till PK maffian genom att okritiskt ta in vad godhetsapostlarna kommunicerar och har fört det vidare, då är du en av dem och hängs inte ut.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: