Stäng

Försvarsministern kallar Hanif Bali ”En nyttig idiot” men…

VALET 2018. Försvarsminister Peter Hultqvist (S) och kritiserar den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali för nyttig idiot i Dagens Nyheter, tyvärr bakom betalvägg så jag länkar inte. – Anmärkningsvärt att en riksdagsledamot för Moderaterna blir en nyttig idiot i det sammanhanget, säger socialdemokraten Peter Hultqvist. 

-Pettersson säger att det Bali gjort, lämpligt eller inte, är att publicera en offentlig handling på Twitter.

Sedan kan man konstatera att det finns olika typer av ”nyttiga idioter”. Ni får själva bedöma vem som är värst…

Peter Hultqvist, socialdemokrat och försvarsminister visar stolt upp en palestinsk orden.

15 reaktioner på “Försvarsministern kallar Hanif Bali ”En nyttig idiot” men…

 1. Hela affären är en travesti från början till slut, en storm i ett vattenglas.

  Faktum är att han ej gjorde något brottsligt, det var ju offentliga handlingar, och han har väl rätt att träffa vem han vill.

  Det påminner lite om drevet mot Birro härom året då det uppdagades att han ätit middag med folk ur SD. Och han fick då sparken.

  Dessa mediedrev är en sinnessjuk företeelse och bevisar var makten ligger i Sverige, alltså inte hos regeringen, inte hos Stefan Löfven och verkligen inte hos folket.

 2. Vad man ska kalla sittande medlemmar i nuvarande regering, är inte lämpligt att ge uttryck för, med omsorg och tanke på bloggens regler.

 3. I så fall är han en nyttig idiot bland många andra nyttiga idioter,
  inte minst bland sossarna finns det ett helt koppel av dessa?

 4. Ett kronvrak uttalar sig. Det fanns en tid då det var skamligt att inte duga till lumpen utan att ha en allvarlig sjukdom. En äldre man sa, när jag gjorde lumpen, man behöver inte vara bra för att duga dit. Det var oftast bara simulanter och slött folk som fick frisedel.

 5. Och Peter Hultqvist är en onyttig idiot.Det måste vara värre i alla fall för skattebetalarna.

 6. SWocialdemokraterna har ju alltid använt VPK som sina nyttiga idioter för att få inneha makten

 7. Detta är mobbing i sin mest sofistikerade form och visar tydligt denne översittares sanna natur. – Att, som här, slå mot den som för tillfället är ”lovligt byte” (och gärna med annan hudfärg).
  Detta måste väl även vara ett tydligt fall av hets mot folkgrupp? – Först och främst mot landets alla idioter! (=förståndshandikappade). Enligt Hultqvist omfattas tydligen inte dessa av deras ”alla människors lika värde”?
  Vad härnäst? Gasbilar? Påtvingad eutanasi för oliktänkande? Vad som i så fall inte riktigt fallit honom in är att även han själv, och hela Sveriges riksdag/regering, innefattas i denna grupp. (SD undantaget).

  Tänk vilket liv det blivit om han kallat någon annan politiker för idiot! (t.ex. Kristersson, Waberi, eller Annie Lööf). En omedelbar politisk kris och anmälan för ärekränkning hade blivit påföljden…
  Både Bali och Ekeroth har högre IQ och förnuft än de flesta av ledhundarna i riksdagen (sammantaget) och utgör därför allvarliga hot mot alla dessa, med mer begränsad tankeförmåga. För att rensa bort dessa hot tycks nu alla metoder blivit tillåtna!

  Hörde inför förra valet ett radioprogram om Hultqvist där han, av sådana som jobbat med honom, beskrevs som en översittare och buffel som bara tänkte på sig själv. Detta i rollen som kommunalråd i Borlänge (som väl idag kan betraktas som en enda stor ”nogozone” efter hans tid där).

  ”Den som sa det han var det…”

 8. Endast en total idiot kan vara så korkad att han tror att Bali är en idiot.
  Som man känner sig själv dömer man andra.

 9. Låt Svenska folket rösta på årets idiot i politiken. Om man tar 10 kr per/samtal och lägger pengarna på Svensk välfärd då skulle de bli nyttiga idioter.

 10. Hultqvist begagnar sig av den klassiska distraktionsmanövern att avleda uppmärksamheten från egna försyndelser genom ett tarvligt angrepp mot en politiker som visat en osedvanlig styrka och pondus. Vem som spelar rollen av den nyttige narren känner vi tveklöst till.
  Ett löjligt tilltag att angripa en som redan låtit sig besegras!
  Andreas.

 11. Sade försvarsministern vilken hoppade av militärtjänsten och ville hem till mamma!!!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: