Stäng

Förnekelsens höga pris

av Douglas Murray • 19 mars, 2018

 • De erkänner nu att det som är synligt i många vanliga européers ögon kan vara ett erkännande om att situationen har blivit så illa – och så allmänt känd – att inte ens förbundskansler Merkel eller New York Timeslängre kan ignorera den.

 • Om så är fallet måste en tanke uppstå: tänk vad som hade kunnat lösas om förnekelsen aldrig hade ägt rum?

Är det möjligt att mainstreampolitikerna och media till slut erkänner det som den europeiska allmänheten kan se med sina egna ögon? Två händelser som inträffat på senare tid indikerar att så kan vara fallet.

Den första händelsen var ett erkännande av den tyska förbundskanslern Angela Merkel, som nästan ett halvår efter sitt partis förlägenhet i det allmänna valet till slut har lyckats sätta ihop en koalitionsregering. I september förra året nådde inte bara Merkels parti och hennes dåvarande koalition en ny botten bland väljarna, utan det fem år gamla anti-invandringspartiet AfD (Alternativ för Tyskland) blev även invalda i parlamentet. Partiet är nu så stort att det utgör landets officiella opposition. Om de tyska väljarna ville sända en signal så hade den inte kunnat vara tydligare än så.

Läs vidare

19 reaktioner på “Förnekelsens höga pris

 1. Hade ett samtal med min norske läkare idag, vi var båda överens om att det är odemokratiskt av vår statsminister och PK-maffian att inte samtala med SD. Att utesluta mellan 20-25% av Sveriges valmanskår är liktydigt med demokratur.

  1. Hjälper tyvärr inte vad andra tycker och säger så länge 7 klövern är i majoritet och inte tycker att de behandlar SD fel, bara väljarna kan ändra spelplanen !

   1. Där håller jag inte med! I en demokrati har dom sin fulla rätt att stänga ute SD! Varför ska majoriteten vara tvungna att ta hänsyn till minoriteten?

    Moderaterna talade också om klart och tydligt innan valet att så skulle ske. Mer demokratiskt blir det inte!

 2. Den artikel, som hänvisas till, var flera tusen ord av bara trams. Just den sorts trams, som vi matats med i över 50 år. Ord, ord, ord…

  Den person (Angela Merkel) – som under 3 mandatperioder gjort mer än någon annan, för att för alltid förstöra Tyskland – sitter nu alltså på samma position för en fjärde period. Detta är en katastrof av gigantiska proportioner!

  Tanten är ju t.o.m. värre än Reinfeldt, framför allt för att Tyskland i praktiken numera styr EU. Att ens tänka tanken, att kärringen skulle ha bytt ståndpunkt i invandringsfrågan, tyder på en så sanslös naivitet, att man tar sig för pannan. Är det en nyhet att politiker ljuger, eller?

 3. Vi har våra egen herr wallin fick sin dotter Sara mördad av mångkulturen varpå idioten startar den antirasistiska fem i tolvrörelsen uppe i Härnösand.
  Om jag inte minns fel är han död idag.

  1. Verkar stämma!

   Stig Wallin, född 19 juni 1943 i Sandviken, död 5 december 2009 i Härnösand, var en svensk antirasistisk aktivist. Han blev känd som ledare för den antirasistiska kampanjen 5i12-rörelsen och som ordförande i Centrum mot rasism fram till mars 2006.

   Fem i tolv-rörelsen bildades i Härnösand 1988 av ungdomar som reagerade mot trakasserier av flyktingar. Rörelsens namn kom av att de höll manifestationer fem i tolv på söndagsförmiddagarna. En av medlemmarna var Stig Wallins sjuttonåriga dotter [ifrågasatt uppgift] Sara Vestin, som år 1989 mördades av en flykting. Detta ledde till att Stig Wallin engagerade sig i rörelsen.

   Wallin var tillsammans med sin hustru bosatt i Härnösand. Han hade tidigare arbetat som ombudsman hos Vårdförbundet. För sitt humanitära arbete belönades han med följande utmärkelser: Årets vänligaste svensk (1993), H. M. Konungens medalj (1992), Utrikespressens förenings pris (1994), Humanpriset (1996) och ”Lokala Nobels fredspris”, utdelat av radiostationen Radioguld (1998).

   Källor:

   Stig Wallin 5i12-rörelsen

   https://sv.wikipedia.org/wiki/Stig_Wallin

   Centrum mot rasism (CMR). Organisation fylld av mängder med skandaler. För tillfället (mars 2017) tycks verksamheten vara vilande. Har kostat skattebetalarna mångmiljonbelopp under tiden organisationen varit aktiv. Bortkastade pengar.

   https://sv.wikipedia.org/wiki/Centrum_mot_rasism

   1. Olika falla ödets lotter Billy B… Vi två har aldrig belönats med några medaljer från HMK`s hand.
    Kanske i detta sammanhang något vi kan yvas,och vara stolta över ? 😉

   2. Ok då hade jag nästan rätt, herr wallin och hans rörelse har gett intelligensreserven ett ansikte.
    Har för mig att Saras kompis blev illa skadad vid samma tillfälle eller ev mördad också.

   3. ”Bortkastade pengar”? De som siktar mot förstörelsen av Sverige anser nog inte det. Inte heller jag anser att det var bara bortkastade pengar – det var mycket värre än bara slöseri.

    Eftersom pengarna har gått till en verksamhet, som bibehållit och ökat invandrings-vansinnet, så ser jag detta som finansiering av folkmord – på svenskarna.

 4. http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2018/03/nikolaikirche.jpg
  Nikolaikyrkan smyckades inte med några blommar vid Mirelle`s begravning.
  Ja då hade mycket varit annorlunda på ett positivt sätt.T.ex. hade 19-åriga Mireille varit i livet.Den unga flicka vi skrev om,som mördades av ”barnet” i Freiburg.
  Hennes föräldrar och anhöriga tillhörde de godhjärtade,och istället för kransar och blommor i samband med begravningen,önskade de pengar till en förening som importerar dessa Islamister !!! (Flyktingshjälpsorg.)
  Som avslutning på hennes begravningsakt spelades en islamsk klagolåt…..

   1. T o m en begravning blir en politisk manifestation istället för att minnas den döda unga flickan. Det är inte någon ände på underkastelsen.

   2. Hur sjuk är inte detta Europa. Det finns inte ord. Att dom överhuvudtaget begravde henne i en kyrka! Stackars flicka med sådana idioter i släkten.

   3. Bosse :
    På annat håll i Europa i flandern det här är…..hoppfullt , det jag saknar är ungdomar i Sverige som utför liknande.
    Ut med er och värna om er framtid, få tyst på vänstern och acceptera inte de afrikanska, pakistanska och arabiska lycksökarna.

 5. Ot, men nu har SvD en korkad svara om att utbildning är slöseri med pengar. Nu börjar samhället rasa fullständigt och de s k intellektuella och journalisterna driver på.

  Jag har haft nytta av all utbildning jag fått genom åren, och fortsätter med det. Hittar nya vägar i livet på grund av det, trots kronisk sjukdom.

  Lägg ner skolan och ha elitskolor, så får vi ett perfekt samhälle! Eller vad vill de ha?

  1. Det knäppaste jag någonsin läst av Ivar Arpi.
   ”…Tvärtom skulle vi alla tjäna på det, eftersom de tilltänkta studenterna i stället skulle kunna ägna sig åt produktiva saker som att yrkesarbeta…” Människor = enbart pengar?

   Resultatet av detta blir ju bara ännu dummare människor, helt utan kunskaper om sin omvärld. De obildade ”lägre stående” människornas huvuduppgift blir i detta drömsamhälle att fungera som lättstyrda slavrobotar att serva den styrande eliten. Jobba, äta, sova, kopulera, och helst med helt bortkopplade hjärnor. Halleluja!

   I Sverige har vi haft skolplikt sedan 1842. Redan Gustaf Vasa var mån om att utbilda sin befolkning. Men nu skall plötsligt inte bildning anses som något viktigt längre?
   Arbetsplikt istället för skolplikt vid 7 års ålder?
   Inför förra valet hade Centerpartiet som förslag att avskaffa den allmänna skolplikten, så detta budskap tilltalar nog Annie Lööf.
   Världen har sannerligen blivit helt galen!
   https://www.svd.se/utbildning-ar-sloseri-med-bade-tid-och-pengar

   Kunskap är makt!

   1. Precis! Vi har ju lyckats som land eftersom vi har en, förlåt, hade en god bred bas i grundskolan. Det har lett till olika vägar, för olika människor, men de har utvecklats och bidragit. Jag förstår inte vad journalister vill med landet, ett U-land satsar de uppenbarligen på. Eller det gamla feodala samhället med skråväsende som ärvdes till sönerna, kvinnor kunde ta sig fram om maken och bröderna ville. Märkligt att de trampar på det land som gett dem möjligheten att läsa och analysera, för att sedan montera ner det. Reinfeldt har verkligen gett oss ett otäckt arv genomgående.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: