Stäng

Zigenargäng misstänkta för brutala gruppvåldtäkter

BROTTSLIGHET. Ett fall av flera grova våldtäkter som begåtts av en grupp ungdomar har fyllt tyska medier under den senaste månaden. Fyra ungdomar i åldern 18 till 23 har arresterats. Polisen tror att en eller flera gärningsmän fortfarande är på fri fot. Polisen är också intresserad av om det finns fler offer. 

 

Enligt Die Welt är de fyra arresterade vänner och en del av den zigenska Sinti-klanen. De brutala gruppvåldtäkterna  har skett i Ruhr-distriktet i bland annat städerna Gelsenkirchen och Essen.

De tyska medierna skriver om minst sex fall där flickor och unga kvinnor i åldern 16 till början av 20 har blivit gruppvåldtagna av männen. Våldtäkterna har skett efter samma mönster, en misstänkt Dean Martin L. har träffat sina offer på sociala medier och sedan har det bestämts att träffas.

Men innan mötet mellan de misstänkta och offret har Dean Martin Lauenburger skickat runt bilder av tjejen till sina vänner på och frågat de andra om de kunde godkänna tjejen.

När ett möte sedan skett har flickan plockats upp, men i stället för att möta Dean Martin L.  var det även andra ungdomar i bilen. Sedan har bilen med offret körts till övergivna områden, där hon gruppvåldtagits och hotats i flera timmar.

Mer på Ekstrabladet…

-Pettersson säger att en eller flera ungdomar bland de gripna och misstänkta för gruppvåldtäkterna i Malmö har liknande bakgrund…

17 reaktioner på “Zigenargäng misstänkta för brutala gruppvåldtäkter

 1. Svar till Lena. Det förekom också förr på svenska landsbygden för att lantegendomar och pengar skulle stanna inom släkten. Men också i glesbygder där byarna var så isolerade var man hänvisad att gifta sig med någon invånare där och till slut så fanns det ju inget stort urval bland populationen. Jag arbetade en gång med en kvinna från norra Sverige som inte var riktigt klok. Hon var dominant och skulle sätta sig på alla andra och hade ett beteende som en fjortis trots hon var i 40-årsåldern. Det är ju verkligen glesbygd där uppe.

  1. Monica :
   Så var det också på öar tex i Bohuslän, försökte en gånga att diskutera detta ämne med en svensk barnläkare han blev rasande så det misstaget gjorde jag inte om.

 2. Får PK-maffian säga det, så är det förmodligen ursvenskar som varit nere i Tyskland och svinat sig.

  Allt annat vore rasistiskt….

 3. Inavel som kusingifte kan förmodligen också påverka den empatiska förmågan negativt precis som begåvning. Varför inom vissa etniska grupper där kusingifte praktiseras och är en regel i stället för ett undantag förekommer empatilösa bedrägerier mot svaga grupper våldsbrott, våldtäkter bombattentat terroristattacker misogyni m.m?

  1. Monica :
   Kusingifte likt det mesta i samhället handlar bara om pengar.
   Det gäller för klanerna att behålla och öka på kapitalet inom släkten.

  1. Nja, det är en brittisk studie och Storbritannien är ett segregerat land sedan länge så det är högst troligt att ditt ursprung och din kultur stämmer överens. Om man däremot fokuserade på adopterade i främmande länder och jämförde med ursprungslandet skulle man komma ifrån dessa felkällor.

   1. Argus :
    Det har sedan decennier förundrat mig att svenskar inte ser hur segregerat UK är och förblir.
    Men det är klart om man bara shoppar på Harrods, så är det förklaring nog.

   2. Storbritannien har en lång tradition av ”travellers” som ingen vill ha i sina samhällen. Många av dessa bor fortfarande som resande i olika läger. Dessa klansamhällen styrs enl. traditionella normer som parallell-samhällen utanför det brittiska.

 4. Samma igen!
  Flicka bestämt träff med oidentifierad och ”utan säkerhetsbälte”!

  När ska flickor fatta att om man går balansgång på broräcket
  är risken stor att ramla ner på utsidan?

  M.a.o.: Flickor! Skydda er från ……….., de har en annan
  inställning till kvinnor än vad vi européer har!
  Det kan t.o.m. ta lång tid innan de verkliga generna visar sig!
  – Och då kan det vara för sent!

  1. Du, med tummen på fel sida av handen!
   Vad var felet i det jag skrev?
   Tillhör du gruppen, som normalt våldtar flickor?
   Din tumme är förstås annonym, men förvånar!
   — eller är du överraskad av sanningarna i texten?

 5. Må dä?
  Jag som trodde att ”Ziggisar” endast gökade inom den egna grupperingen!?

  1. Nej, en väninna till mig hade när hon var yngre en rom som pojkvän. Skriver inte mer så jag inte åtalas för rasism.

   Min lärare på sjuksköterskeutbildningen, som är en av mina utbildningar genom livet, hade en lektion om kultur inom sjukvården, mötet med andra kulturer. Hon hade åtalats idag för rasism och hets mot folkgrupp med 2 års fängelse. Det var ord och inga visor om mötet med kulturen. Vi fick instruktioner hur vi skulle hantera det då, idag hade vi hamnat inför domstol. Helt ofattbart!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: