23-årig grekisk kvinna gruppvåldtagen av “flyktingar” under solidaritetsarrangemang för ”flyktingar”

BROTTSLIGHET. En 23-årig grekisk kvinna och hennes pojkvän fick återuppliva skräckscener i domstolen i Thessaloniki förra veckan. Kvinnan blev i oktober 2016 gruppvåldtagen av tre invandrare från Syrien och Algeriet, när hon och hennes pojkvän deltog i ett solidaritetsjippo för flyktingar vid deras universitet i staden Thessaloniki.

Efter festen gick kvinnan som studerade på universitetet och hennes pojkvän över universitetets gård, när de angreps av de tre araberna som hotade dem med krossade flaskor och band fast dem.

Männen tvingade sedan kvinnan att utföra oralsex på dem innan de rånade henne. Samtidigt, bara några meter bort, pågick arrangemanget som var till stöd för ”flyktingar”.

Den grekiska polisen lyckades senare arrestera tre invandrare, 19, 22 och 29 år, från Algeriet och Syrien för våldtäkten och rånet. I herrarnas lägenhet hittade polisen narkotika, drygt motsvarande 50.000 kronor i kontanter och stulna smycken.

I förra veckan dömdes de två äldsta våldtäktsmännen till 29 respektive 21 års fängelse. Den 19-årige mannen får sitt straff senare av en domstol som minderårig.

-Pettersson konstaterar att i Grekland, som tillhör EU, får våldtäktsmännen svårt att bli återfallsförbrytare…

Voice of Europe

14 thoughts on “23-årig grekisk kvinna gruppvåldtagen av “flyktingar” under solidaritetsarrangemang för ”flyktingar”

 1. Hoppas de får sitta av sina rejäla straff. Tyvärr släppte grekerna långt i förväg afghanen som sedan våldtog och mördade en student i Freiburg. Afghanen hade i Grekland dömts för att ha knuffat en kvinna utför ett stup.

 2. Kan vi förmoda att den 23-åriga damen och hennes pojkvän på förekommen anledning reviderat sitt politiska engagemang för de icke domesticerbara migranterna?
  Andreas.

  • troligtvis biter hon sig ännu fastare vid sin åsikt samt menar att det var pojkarna som var/blev offer, allt enligt reaction formation tesen.

   • Om så skulle vara fallet är vederbörande ett offer i dubbel bemärkelse!
    Tack för Din svarsreplik.
    Andreas 🙂

 3. Feministregeringen, FI, Metoo och alla PK kräver att “baaarnen” skall få komma till oss för vi är minsann inte rasister, här väntar bostad bidrag o jobb på förskola i Örebro.

  • “Me too” gänget behöver väl de “aktiva” ensamkommande nu när de inte har chefer som hanterar dem och som de senare, 10 år efter, kan anmäla för våldtäkt för att chefen har klappat henne på knäet så att hon blev “paralyserad” (som alla våldtäkts-“offer” tydligen blir).
   En kvinna kan ju tydligen bli “paralyserad” t.o.m. i en badtunna där flera andra sitter och som inte blir paralyserade.

   Me too demonstrerar verkligen vad rättsväsendet och lagen fastställer som bevisbörda. — eller inte?

   “paralyseringen” ersätter väl en örfil?

 4. Här får dessa invandrare inget straff utan fortsätter som vanligt med sin kriminalitet . Man läser i tidningar hur folk blir rånade ,misshandlade, våldtagna mm ,detta eskalerar och inget görs varken på regeringsnivå eller hos Åklagarna . Vad är det som händer, är häktena och anstalterna fulla av dessa blattar ? Måste vara kö in eftersom ingen straffas tillräckligt hårt.

 5. Var det solidaritet det handlande om ?
  En tragikomisk händelse, höll nästan på att säga att den som ger sig in i leken får leken tåla men det får man naturligtvis inte säga !!!!
  Hoppas det är slut nu på parets solidaritet med pensionsräddare, det borde det ju vara om de lärt sig av läxan.

 6. själv är jag en stolt ICKE prenumerant av Svenska Dagstidningar.
  Ty det är det enda verksamma medlet mot sådana som i något
  slags storhetsvansinne tror att dom kan pinka på sina kunder,
  förlusten av kunder kan säkert hjälpas upp av höjt presstöd,
  men dom får inte fram sina budskap om ingen köper skiten.

 7. Det är fler som behöver förstå realiteter att ta in de primitiva mena folket. Fast det borde drabba politikernas anhöriga, eller dem själva. Då kanske de fattar att de måste fatta rätt beslut, så helt oskyldiga flickor som inte får rösta bort de skyldiga politikerna, och kan leva sina liv i Sverige i trygghet

 8. Tja, i Sverige får man fem ajabaja och fyra usch & fy från någon batikhäxa och är sedan fri att gå, hoppla!

Kommentera