Stäng

Denny, 71, skrev sanningen om islam – åtalas för hets mot folkgrupp

YTTRANDEFRIHET. Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier: – Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny. 

Denny Abrahamsson skrev följande till Petterssons.

Hej jag skall upp i Södertörns tingsrätt 19 juni för hets mot folkgrupp och tänker göra det till en manifestation för det fria ordet. Kan det var nått för dig? Vill att det kommer så många som möjligt till rättegången. Tänker läsa upp följande försvarstal som du gärna får publicera:

Kära åhörare, idag är det en rättegång mot yttrandefriheten. Jag är anklagad för att ha kritiserat islam. Är islam en folkgrupp ? Nej lika lite som kristendom är det. Jag har inte talat illa om araber , afrikaner eller afghaner utan bara kritiserat islam som ideologi. Om jag nämnt ordet muslim så har jag syftat på dom bokstavstroende fanatikerna och inte dom sekulära muslimer som bara haft oturen att bli födda inom sekten. 

När polisen i Stenungsund låter förövaren som våldtog en 12 årig gå fri, dom har inte tid, finns annat mycket viktigare att utreda. När ingen av dom 20 monster i Fittja som gruppvåldtog en kvinna och nästan tog livet av henne blev straffade pga dålig utredning och feghet och det samtidigt finns resurser till den här rättegången då är det illa ställt i rättsstaten Sverige.

Detta händer medan jag Denny Abrahamsson sitter här framför er idag. Ni borde faktiskt skämmas som ödslar våra skattepengar på en sån liten röst som min samtidigt som fattiga pensionärer knappt har råd att äta kattmat. Jag har absolut inget ont uppsåt utan har varit en miljövän, levt vegetariskt, startat upp en grossistkedja inom hälsosam mat och betalat mina ålagda skatter. Som sagt en stor skam att jag måste sitta här framför er idag.

Det är jag som borde anklaga er och staten och styrande politiker för förräderi. Ni skall inte få censurera det fria ordet. Det är ni som borde stå åtalade och inte jag.

Tänkte avrunda med några punkter ur FN:s deklaration om mänskliga rättigheter som islam bryter mot och som ni är medskyldiga till genom att försvara ideologin.

Artikel 1. Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter. De har utrustats med förnuft och samvete och bör handla gentemot varandra i en anda av gemenskap.

Artikel 12. Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

Artikel 16.1. Fullvuxna män och kvinnor har rätt att utan någon inskränkning med avseende på ras, nationalitet eller religion ingå äktenskap och bilda familj. Män och kvinnor skall ha samma rättigheter i fråga om äktenskaps ingående, under äktenskapet och vid dess upplösning.

Artikel 16.2. Äktenskap får endast ingås med de blivande makarnas fria och fulla samtycke.

Artikel 18. Var och en har rätt till tankefrihet, samvetsfrihet och religionsfrihet. Denna rätt innefattar frihet att byta religion och trosuppfattning och att, ensam eller i gemenskap med andra, offentligen eller enskilt, utöva sin religion eller trosuppfattning genom undervisning, andaktsutövning, gudstjänst och religiösa sedvänjor.

Islam bryter mot alla dessa punkter och flera därtill och platsar inte i ett civiliserat samhälle och jag har FN på min sida när jag fördömer denna totalitära ideologi och det borde varje frihetsälskande människa också göra.

***

-Pettersson kan inte annat än önska Denny Abrahamsson lycka till och hoppas att tingsrätten följer svensk grundlag.

Denny Abrahamsson har varit med på bloggen tidigare…

Dessutom har Denny rätt. Islam är inte en religion utan en ideologi fullt jämförbar med nazismen och kommunismen och en dödskult.  

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran 8:an är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

43 reaktioner på “Denny, 71, skrev sanningen om islam – åtalas för hets mot folkgrupp

 1. Utan asylinvandringen av kriminella bidragsmuslimer skulle denna blogg inte behövas….!!! Its as simpel as that!!!
  Kurt Kodstedt med flera skulle ägna sig åt annat än att skriva här MEN nu tiger befolkningen och fogar sig under det röda packets vurmande för muslimsvin import!!!

 2. Åsiktsfriheten testas….Utan denna frihet finns inga andra, bara slaveri för det arbetande folket men de tiger och knyter på sin höjd näven i byxfickan och fältet är fritt för S+MP och deras vapendragare….MUSLIMERNA och deras satans-ideologi är fridlyst och får inte diskuteras så länge de röstar rött!!!

 3. Tyvärr kan jag inte komma till rättegången. men man får faktiskt lust att själv tok HMF:a på nätet bara för att för stå där själv och fråga varför dessa
  våra rättsvårdande myndigheter lägger ner minst sju våldtäktsfall om dagen med resursbrist som anledning och ändå har tid och pengar till att bedriva åsiktsförtryck och censur av det fria ordet.

 4. Denny har rätt enligt majoriteten av svenskarna. ”Problemet” var att han skrev sanningen på sin facebook och där kan man bara uttrycka pk-åsikter om man inte vill förlora jobb och vänner eller nu tydligen åtalas. Öga mot öga mellan vänner är folk betydligt mer kritiska till invandringen. Sovjetunionen och DDR 2.0

 5. Men tänka fritt får vi ju (ännu så länge). Orsaken till detta är väl endast beroende på, att man inte hittat på någon metod för att kolla, vad vi har för tankar. Därför tänker jag ofta tankar, som säkert skulle ge mig kostbara straff. Jag yppar dem endast till vänkretsen. Med tanke på att Sverige mer och mer liknar DDR och Orwells ”1984” gäller det att vara försiktig.
  Men tänk gärna, ännu går det an.

 6. Christina Jönköping, har skrivit några olämpliga texter på nätet.
  Hennes straff; 6 polisförhör, husrannsakan,etc.eventuellt fängelse
  En ostraffad pensionär, som ligger efter med avgiften t BRF
  Sociala vägrar hjälpa till.Hon äger ju en BR……Snälla tala om det här
  Inte är sant.

 7. Sverige är tyvärr redan en renodlad diktaturstat!
  Och ännu värre kommer det att bli!
  Tyvärr så tycks inte alla fatta det ännu, media gör ju allt dom kan för att hjärntvätta och mörklägga viktiga fakta.
  Och om några år slås den sista spiken i kistan, då försvinner nämligen alla våra pengar/kontanter och alla medborgare skall tvingas använda plastkort -med total insyn om allra minsta inköp!
  Då kan vi varken köpa mjölk från vår lokale bonde, eller ens köpa och sälja en liter lingon längre!
  Eller ska vi kanske återgå till ren byteshandel? Det är ju mardrömmen för myndigheterna eftersom dom då tappar all kontroll över våra affärer och transaktioner!

 8. Jag citerar del av första kommentaren:
  ”… om islam verkligen är en fredlig religion?”

  Vad är då religion i grunden?
  Religion är en tro.
  Tro är att inte veta.
  Att inte veta gör att man kan fantisera.
  En fantasi kan te sig verklig för svaga individer.
  Svaga individer behöver hävda sig.
  Att hävda sig kan vara att sätta upp mål.
  En grupp människor kan ha samma fantasi, samma ”tro”.
  Gruppen kan sätta upp mål.
  Målet kan vara att gruppen ska hävda sig.
  Människor, som behöver hävda sig är svaga människor.
  Svaga människor bildar en stark grupp.
  En stark grupp som vill hävda sig blir farlig för sin omgivning.

  ……. du kan själv fortsätta logiken!

  Jag är rädd!
  Var ska detta sluta?
  Behöver vi göra något?
  Kom med förslag.

  1. Det känns som att det är totalt kört! Folk hotas med fängelse idag, det är så ofattbart att det kan inte vara sant!

   1. Yttrandefrihet ? Nej, det finns knappast i Sverige – svenska folket, dvs. etniska svenskar straffas när de säger sanningen, men när MENA-folket resp. Nordafrikaner ljuger och förtalar Sverige, då händer ingenting. Det har gått för långt.

 9. Som Denny skriver att ta uppå dyrbar tid
  När högar av riktiga brott avskrivs skamligt

 10. Danny!
  Om du hade varit en iodentifierad invällare hade du fått både försvarsadvokat och tolk betalt av våra skatte (pensions-) pengar.

  Antar att du, som en ärlig och livslångt arbetande svensk måste betala advokat själv.

  Vårt fosterland är i fritt fall!
  Vårt fosterland har ingen rättvisa för genuina svenska medborgare!
  Vårt land är på väg mot styrning av islam!
  Vårt land förändrades efter regeringens besök hos SaudiArabien!

  En folkgrupp är en grupp människor med samma eller liknande intresse.
  En folkgrupp kan ha annat gemensamt.
  En folkgrupp får inte angripas, skändas eller utsättas för hets eller hot!

  En sammanslutning som ”Grannsamverkan mot brott” är alltså
  en folkgrupp!
  ”Grannsamverkan mot brott” kan kanske träda in och göra nytta i
  ett fall som det du råkat ut för?

  Kanske något att tänka på?

  1. ”En folkgrupp är en grupp människor med samma eller liknande intresse”. Hmm.. ni har ganska brett koncept i Sverige. Finns det något som inte hör till den här gruppen . . , bilister, vandrare, cyklister, biodlare, rymdutforskare, politiker . . . .etc.?

   Beware

 11. Näthatsgranskarna, i ett sunt land så hade de fått pyssla med annat, hatet riktas ju i första hand mot svenskar av svenskar, ursinnigt hat mot svenskar dessutom från de invandrade som har kommit under de senaste åren.
  Svenskar är övertoleranta, ängsliga, konflikträdda, vill så väl och då ligger vägen öppen för de som inte respekterar de egenskaperna,( fungerar bara i ett homogent land).
  Sverige har öppnat sitt hjärta och förblöder nu.
  https://detgodasamhallet.com/2018/03/14/antirasisterna-lever-i-en-svenskocentrisk-bubbla/

  1. Skulle givetvis ha skrivit att svenskar har varit och är arbetsamma och skickliga på sina jobb.
   Därav blev landet välfungerande.

 12. Det är inte bara, som någon skrev här att ”det påminner om diktatur” det är ju för h-e inget annat än ren och skär diktatur mot oss etniska svenskar.
  Jag som många andra svenskar beklagar att vi fått hit sådana mängder av dessa muslimer som sprider sina irrläror och därmed försöker infiltrera det svenska samhället.
  Att sådana partier som S,C,V och MP låter sig förföras av av dessa anti-
  demokrater är rent ut sagt för jävligt!
  Det är en skamlig variant av röstfiske!

 13. Lite OT

  Efter (C)haria-domen i Solna:

  Total väljarflykt: Centerpartiet närapå halveras i Sentio efter islamistskandalen nyligen i Solna Tingsrätt

  Krisläge för Lööf.

  https://bjornalvebrand.files.wordpress.com/2014/02/raset.jpg

  Fyra av tio C-väljare flyr nu Centerpartiet efter den uppmärksammade skandalrättegången i Solna. Det betyder att partiet nästan halverar sitt stöd i opinionen. Den S-märkta statsvetaren Stig-Björn Ljunggren kopplar väljarflykten till den så kallade ”shariadomen”. – Det är klart att det har påverkat, säger han.

  Och Sossarna fortsätter nedåt i utförsbacken med målsättningen att nå noll-punkten lagom till valet den 9:e september 2018.

  https://pbs.twimg.com/media/CaeSGZHW4AA_IFi.jpg

  Sentio, 15 mars 2018:

  S 24,6 %
  MP 4,7 %
  V 8,1 %

  M 19,5 %
  Lib 3,9 %
  C 6,5 %
  KD 4,8 %

  SD 23,0% (= Näst största parti)

  F! 2,0 %
  Övr 2,8 %

  RödGröna 37,4 %

  Alliansen 34,7 %

  1. (c)haria-partiet har ALLTID varit ”övervärderat” som parti – enligt mig! Äntligen börjar dessa fasadpolitikers fasad krackelera.

 14. Denny,

  Du har ju helt rätt.

  ”Om jag nämnt ordet muslim så har jag syftat på dom bokstavstroende fanatikerna och inte dom sekulära muslimer som bara haft oturen att bli födda inom sekten.”

  Sekulära muslimer finns inte, inte ens enligt muslimerna själva. Per definition i koranen finns bara muslimer, övriga är avfällingar eller otrogna.

 15. Ingen som startat en fond med rättshjälp för sånt här?

  (BTW: man kan tycka vad man vill om Livets Ord men det gick alldeles utmärkt att säga ”den destruktiva sekten Livets Ord” på nyheterna i SR utan att det var tal om hets mot folkgrupp på 90-talet)

 16. Fjäsket för Islam inom P K ismen slår ständigt nya rekord i ren
  dumhet, man vet inte hur man ska krypa för att behaga denna
  ideologi.Det helt obundna och alltid sanningssägande SVT??
  Visar på bästa sändningstid program om hur och varför unga
  tjejer bär hijab, förmodligen någon slags instruktionsfilm till
  Svenska flickor om vad som komma skall. Snart kommer väl
  en instruktionsfilm om varför Stening används som straff metod?
  Inget förvånar längre i detta dumdryga landet?

  Att ge sig på en äldre man för att han begagnar sig av sin fulla
  rätt att uttala sig säger en hel del om hur fel detta landet är ute.
  Sådant kan man ödsla resurser på, men man tycks inte ha resurser
  till att fånga in skyldiga till gruppvåldtäkter överfall på åldringar med
  rullator , vi har inte tillräckliga resurser piper någon polischef, samtidigt läser jag i en dagstidning en Stor Rubrik”Polisen ser dig”? man ska
  nu i påsk ligga ute och smyga i buskarna efter trafiksyndare? Helt
  plötsligt finns det oanade resurser, men resurser till att fånga in
  och lagföra grova brottslingar, och att reparera och underhålla det
  ständigt försämrade vägnätet på landsbygden det finns inte.
  Där har vägnätet snart samma standars som i det gamla Östtyskland,
  och det ska väl gå hand i hand med politiken?

   1. Världens högsta skatter -> där de Svenska medborgarna nonchaleras och byts ut. Sverige rasar, Sverige kommer att bli ett u-land för där mussar finns fungerar absolut ingenting

 17. Såklart lättare att åtala svenskar. Vi har ju inte stora släkter runt omkring oss som – vid åtal – kan hota domare eller övrig domstolspersonal. Farligt, farligt. Bättre då med de tama svenskarna. Lättare att hantera.

 18. Sanningen, är och har länge varit Sveriges värsta fiende jämte s.k högerpopulistiska partier dit SD i högsta grad och nu också det nya utmanarpartiet AFS naturligtvis räknas !
  Blir tungt för 7 klövern fram till valdagen att ljuga ihop en massa Fake News om SD och AFS för den trygga svenska befolkningen.

 19. Varför tas detta upp i en svensk rättsinstans? Det är naturligtvis lättare att sätta dit en svensk än en nyligen anländ, en svensk bråkar inte utan är lätt att hantera samt tror på rättsstaten.
  En nyanländ är det för det första synd om samt att det är PK att ställa sig på de svagas sida. Det har aldrig ens föresvävat rättens försvarare att de är satta att försvara det svenska, det nedärvda det västerländska. Nej de är alla ”do-gooders.”

  1. Det är skillnad på folk och fä, skillnad på infödd och nyinflyttad pensionsräddare alltså !
   Vem som är mest värd får bli en gissning.

 20. Tyvärr Danny, jag tror inte på ditt försvarstal!

  Börja utmana rätten om vad dom sysslar med känns inte som ett framgångskoncept!

  Lycka till annars!

  1. Ser att jag har fått många tummen ner! Roligt om någon hade förklarat varför!

 21. Bra Dennis! Det är idag 100.000-tals människor i maktposition i Sverige som borde ställas inför rätta för det dom har gjort och gör mot oss svenskar.

 22. Skrämmande jakt på oliktänkande dissidenter som pågår påminner om totalitära diktaturstater- Vi är på väg mot diktatur.

 23. ”– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga.”

  Ännu en som gått på vänstern mytbildning. Kommunism och nazism ligger nära varandra likaså socialism och fascism. Bevis på detta är Hitler och Stalins nära samarbete fram till Operation Barbarossa samt att Benito Musolini var en framträdande medlem av det italienska socialistpartiet fram till dess att han blev utesluten några år innan han grundade Italiens fascistparti.

  I övrigt har han rätt. Man ska få och bör också kritisera Islam för många saker och rättsvårdande myndigheter borde ta itu med MENAiseringen av landet istället för att jaga uppvaknade medborgare. Ser man till de beslut och åtgärder som svenska politiker är ansvariga för så är det frågan om de inte skulle ställas inför FN:s tribunal i Haag. Hela bunten, tillsammans med en räcka av tjänstemän.

 24. Nej, så får man om inte göra islam är ju en fredlig religion !
  Bara att fråga dem själva, 7 klövern och det övriga svenska välgödda mångkulturälskande etablissemanget om man av någon anledning nu är osäker på om islam verkligen är en fedlig religion.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: