Stäng

Integration i skolan

Det märks att det nalkas valrörelse. SVT vräker på med det ena reportaget om nyanlända efter det andra.

I kvällens Rapport talade man om nyanlända ungdomar och hur integrationen fungerar i skolan.

Det var si och så med detta, berättade några svenska flickor på Korsavadsskolan i Simrishamn och besannar därmed de rykten jag hört från skolor i min närhet.

Jag tror säkert att de nyanlända flickorna på bilderna nedan (hämtade från kvällens Rapport) är trevliga och skötsamma. Fast att integreras i det svenska samhället lär de knappast göra så länge religionen och dess hårda lagar styr deras liv.

Jag känner dem inte. men törs lova att de inte deltager i simundervisningarna, på gymnastiken och att de garanterat inte umgås med svenska tjejer på fritiden. Tänker då närmast på att de inte följer med sina svenska klasskompisar när de fikar efter skolan, där de går på diskotek på helgerna eller umgås med killar i deras egen ålder.

Religionen och då åsyftar jag en viss religion som mer eller mindre vägrar att respektera och acceptera det västerländska samhällets normer. Flickorna är pixlade, då de förmodligen är slavar under sin religion och inte fria att ha ett eget liv och därmed oskyldiga.

 

13 reaktioner på “Integration i skolan

 1. Kränk inte riktiga religioner, genom att hävda att en viss politiskt totalitär teokratisk ideologi påstår sig vara ”religion”!

 2. Helt kort hörde jag i går kväll en grupp muslimska flickor ondgöra sig över vilken pina det varit med diskriminering från dag ett i svenska skolor. Märkligt nog de hade inte blivit talade till eller ens inbjudna till svenska kontakter, men talade alla bra svenska. Därav drar jag slutsatsen att det kommer att gå superbra för dem bara de har förstånd nog att dra fördel av sin vistelse här och slänga sina vedervärdiga hucklen till huvudbonader.
  Att de ljög om diskrimineringen förefaller troligt eftersom mycket få skulle kunna lära sig så bra svenska utan tillgång till svenska samtalspartners.

 3. Även sossarna har upptäckt att det är valår och skärper nu språkkraven för nyanlända ytterligare.

  Vi som varit med förut, vet vad ett löfte från Lövén innebär. Jag tänker på att han lovade att inte höja bensinskatten.

  1. Ja hans vallöften är inte värda vatten, när han på bästa
   sändningstid kan utlova rejäla höjningar till fattigpensionärer,
   som i verkligheten blir till ett minus på 250 kronor, då
   har han inget förtroendekapital att tala om!

 4. Ny forskning visar att ”nyanlända” ungdomar är positiva till jämställdhet..

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/forskare-nyanlanda-ungdomar-ser-positivt-pa-jamstalldhet

  Dvs de frågade 52st… 52 av hur många tusentals?

  Värt att noter – när 52st invandrare ur en grupp säger något positivt så representerar de tydligen hela gruppen – när det däremot begås brott så ”är ju inte alla så utan det är bara en klick”…

  Jag törs nog hävda att det med stor sannolikhet är betydligt fler än 52 st nyanlända som inte respekterat svensk lag..

 5. Finns inget land där integration lyckats-se bara i multikultis förlovade land Uza där olika etniska grupper klumpar ihop sig i olika enklaver. Se videon från Detroit där befolkningen idag 99% färgade av olika valörer och där förslummningen tilltagit-tidigare under 60talet var en stor andel vita där+välskötta villor-hus som nu förfaller………..är vi på väg dit??

 6. Petterssons har ett enastående välutvecklat sinne för rättvisande reportage och fair play – kvalitéer våra mainstreammediala misantroper saknar, förtränger eller föraktar.
  Andreas 🙂

 7. När man ser dessa jäkla tillrättalagda multi kulti reportage så är man glad att man sagt upp licensen sen 3 år tillbaka. Över 7000 sparade.

 8. SVT biter sig själva där b…. de förstör och lägger ner program som är populära (Veckans Brott) och byter programledare (vem vet mest) så det kommer nog att bli ramaskri !!!
  Jag ska snart säga upp min anslutning till detta ”lutande medie företag” som nu gör en stor ”rensning” …..

 9. Angående valrörelsen, 2018-03-14 sändes i SR P1 ett propagandareportage där det talades varmt om att inflyttade ungdomar mellan 15-18 år s.k pensions räddare är väldigt mycket för och intresserade av jämställdhet mellan könen!
  Till saken hör att personen som gjorde programmet och intervjuat ett antal ungdomar om jämställdhet inte direkt hade ett svenskklingande namn och dessutom talade någon typ av ghettosvenska.
  På tal om FAKE NEWS !!!!!

 10. Är det Rapport själva som har pixlat ? Det innebär ju i så fall att hela innehållet i deras eget reportage, talar emot sig själv. Men det var ju i alla fall ingen nyhet. En helt vanlig dag på jobbet i lögnfabriken, alltså.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: