Vinster i sandlådan


VALET 2018. Ardalan Shekarabi är Sveriges civilminister och gillar att spionera på Jimmie Åkessons badvanor. Herr Shekarabi har även varit illegal invandrare och i december 2004 avslöjade Dagens Nyheter att Shekarabis valkampanj 2003 delvis finansierats med pengar från en intern SSU-fond, avsedd för integrationsprojekt, och Shekarabi var en av de drivande bakom upplägget.

I mars 2005 avslöjades det att Shekarabi på olaglig grund utsetts till ledamot i polisstyrelsen i Uppsala län, trots att han vid tillfället varken var svensk medborgare eller bosatt i länet.

När  Shekarabis var förbundsordförande i SSU avslöjades det också att ett omfattande medlemsfusk förekommit under flera decennier inom SSU:s verksamhet. Uppblåsta medlemssiffror ledde till oförtjänt stora bidrag till förbundet. Shekarabis eget distrikt, Uppsala-distriktet, hade kraftigt överdrivit sina medlemssiffror under Shekarabis tid som ordförande där.

Det var det lilla om skatter och vinster.

Paula Bieler är Sverigedemokratisk riksdagsledamot

När vi ändå diskuterar vinster i välfärden kanske vi ska nämna socialdemokraten Jan Emanuel Johansson för honom nämner aldrig Ardalan Shekarabi.

Socialdemokraten Jan Emanuel Johansson har köpt en ny ”vinterbil” för några av skattemiljonerna han fått för att inhysa ”ensamkommande flyktingbarn”, rapporterar Politikfakta. 

Bilen har han döpt till Mona – troligen för att han tycker ”det är tufft att betala skatt” – eller ja, att det är tufft att vi betalar skatt och att han köper lyxprylar för dem.

Jan Emanuel är välkänt från bloggen, bland annat för att socialdemokraten är dömd för skattebrott och för att han var ute och körde sin nya Lamborghini när han stoppades av polisen för att bilen saknade registreringsskylt fram! Det fanns nämligen ingen plats för skylt, det blev fult sa Jan Emanuel. Herr Johansson har också berättat att han i sin ungdom var kriminell och det tvivlar jag inte på.

Läs om herr Johanssons öden och äventyr på bloggen…

Jan Emanuel, som verkar i ett parti som vill begränsa vinsterna i välfärden har 21 bolagsengagemang. Ett av dem är Dandelion Specialfastigheter, som ordnar med familjehem åt ensamkommande flyktingbarn, fakturerar staten cirka 60 000 kronor per månad och barn. Av den summan går 22 800 kronor till den ensamkommande och 37 200 till Jan Emanuel Johanssons bolag, enligt Expressen.

På ett annat bolag, Norrtälje Parken Bar & Lounge AB, är konkursanmälan inlämnad. Oklart varför.

Omsorgsinstitutet i Sverige AB omsatte 30 miljoner, varav 20 miljoner är vinst.

Ni kan läsa mer HÄR. 

Tillbaka till socialdemokraten Jan Emaunels vinterbil som är en Rolls-Royce
modell Wraith. Den är inte leasad eller köpt på kredit utan betald. Växellådan är automatisk och motorn på 632 hk drivs med bensin. Vid blandad körning drar den 14.0 liter/100km.

Trevlig, sossecontainer…

Jan Emanuel (S) och några av hans andra leksaker, allt betalt med vinster från välfärden…


8 responses to “Vinster i sandlådan

 • motvallsblogg

  När all svensk industri flyttat till Kina och till platser med billig arbetskraft ska vi bygga vårt välstånd på att ta hand om varandra.
  Det verkar lönsamt!

  Gilla

 • Jack

  För er som hänger upp er på vinster i välfärden för några futtiga miljoner, kan läsa denna notis som är klippt ur forskning och framsteg.
  Ett amerikanskt läkemedelsföretag köpte upp ett annat som tillverkar den nya hepatit c medicinen. Inom sjukvården och läkemedelsbolagen har man inga skrupler när det gäller att tjäna pengar.

  Ett läkemedelsbolag som hade utvecklat det nya läkemedlet (sofos- buvir) koptes upp av den amerikanska lakemedelsjatten Gilead Sciences fö över 90 miljarder kronor. Drygt Två år senare blev medicinen godkand i Europa. Priset blev hisnande högt. Kostnaden for att behandla en enda patient hamnade på närmare 700 000kr.

  Gilla

 • 325mortsalvreten

  Nu far det val förfan vara nog

  Gilla

 • HW 74

  När jag ser Ardalan Shekarabi ser jag ett extremt
  utvecklat luktorgan. Typiskt arabiskt. Är det
  måhända ett verktyg för att ploga i åkrarna?
  Javisst ja. Har nog aldrig haft ett riktigt jobb

  Gilla

 • Danne

  Det fanns en tid då detta parti drevs av arbetare eller deras företrädare. Målsättningen var då att skapa ett bättre samhälle för dem som slet illa och hade det sämst.
  Men det var länge sedan, nu är det andra grupper som broilerna värnar om. De som sitter värner mer om sig själva, allt med jagärhärs goda minne!
  Försökte förklara för min dotter om vad som skiljer sjukklöverns partier åt. Jag hade uppenbara problem att kunna peka ut någon avgörande fråga!
  Åtminstone för vanligt folk.

  Gilla

  • BjörnLarsson

   Nej, det fanns aldrig någon sådan tid. Det fanns bara idioter till arbetare som ljög för sig själva att det var så. PK-grundaren och bilderbergsmedlemmen Tage Erlander satte 1946 igång med staliniseringen, helt utan goda avsikter. Glesbygden avfolkades, betongkasernerna byggdes miljonvis, skatterna mångdubblades för att krossa familjerna och tvinga in kvinnorna i statsbyråkrati, propagandaanstalter som SvT och presstödet grundades o.s.v.

   Det har aldrig funnit det minsta gott med socialism. Hur socialistiskt ett demokratiskt land är, är ett mått på hur många självmordsbenägna lättlurade idioter som bor där.

   Gilla

 • Kurt Kodstedt 8påhittenamn)

  Jan Emanuel är en kriminell socialdemokrat!! SVERIGE är sååå rikt,det påstår zåzzarna ofta men det arbetande folket kommer att avlida innan de får pension….Sveriges, enligt sossarnas outtömliga kassa har gått till annat, främst massinvandringen….SVERIGE BLÖDER!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: