Stäng

Följ lagen och slipp problemen med de ”ensamkommande flyktingbarnen”

INVANDRING. I åratal har det tjafsats om de ”ensamkommande flyktingbarnens” ålder helt i onödan. Vi har lagar att följa, de går att använda för de flesta av våra problem utan att tillsätta utredningar eller skapa nya lagar. 

När det gäller de ensamkommande gäller som Pettersson påpekat i många år utlänningslagen. Lagen ska tillämpas i sin helhet och jag är övertygad om att alla inblandade politiker, jurister och journalister känner till den.

I Migrationsöverdomstolens dom UM 2437/13, som kom den 11 februari 2014 sägs följande i klartext: Den asylsökande har emellertid bevisbördan för sin ålder och om han inte kan göra sannolikt att han är underårig ska han betraktas som vuxen.

Merit Wager Twitter

 

Utlänningslagen står också att den asylsökande som fått sin sak prövad ska lämna landet. Punkt. Glasklart och inga oklarheter. 

Om inte svensk lag räcker för våra svenska politiker, jurister och journalister så går det att ta till  FN:s flyktingkonvention. Där står bland annat att den asylsökande har bevisbördan om identitet, ålder och bakgrund, att första asylland gäller, att uppehållstillstånden ska vara tillfälliga, om inte ska den asylsökande assimilera sig, värdlandets lagar och regler ska gälla m.m.

Avslag tre gånger men är ändå kvar i landet och fri att demonstrera.  Varför lägga en miljon om året plus kostnader för ålderstester på dessa ljugande unga män. Det finns hål i Sverige och ska vi hjälpa barn i utlandet kan vi hjälpa riktiga barn på ett bra sätt.

7 reaktioner på “Följ lagen och slipp problemen med de ”ensamkommande flyktingbarnen”

 1. Det skulle vara intressant om regeringsföreträdare och migrationsverket kommenterade detta inslag från Petterssons blog. Varför bryter man mot svenska lagar

 2. SR: De ensamkommande vuxna: ”Vissa är äldre än personalen”

  Många vuxna ensamkommande spelar barn fast dom i verkligheten inte är det. Lyssna på reportaget som avslöjar en mängd olika bedrägliga sätt och trixande som ”barnen” erkänner att de utnyttjar för att komma i åtnjutande av betydligt bättre och ffa enormt mycket kostsammare behandlingar av Migrationsverket och övriga svenska myndigheter i hela asylindustrin … allt finansieras med enorma mångmiljardbelopp … d v s rättsvidrigt gigantiskt bortslösande av svenska skattemedel på de uppenbara asylbedrägerierna, som pågått i åratal och bara tillåts få fortsätter i full skala utan att de flata svenska myndigheterna sätter stopp.

  Både Storbritannien och Norge har med röntgenundersökningar lyckats bromsa t o m stoppa ökningarna men i Sverige flipprar politiker och medicinska s k ”experter” fortfarande runt och förmår inte bestämma sig hur man skall komma åt de omfattande bedrägerierna.

  Sveriges Radio om de ensamkommande vuxna.
  (Publicerades redan den 14 aug. 2016 – Speltid 23 min 59 sekunder

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=oDTVybtnFTk&w=560&h=315%5D

 3. När de lämnar Iran/Afghanistan har de pass och ID, annars kommer de inte ut därifrån!!!
  Flyktingsmugglarna samlar in passen vid vår gräns därför att de kan söka asyl här utan att identifiera sig! S+MP bär ansvaret!
  Lär av AUSTRALIEN så skulle Sveriges befolkning slippa mycket skit!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: