Stäng

Nyanlända trebarnsfamiljen slängs ut av kommunen

FEJKMEDIA. Den nyanlända akademikerfamiljen från Syrien håller snabbt på att integreras i det svenska samhället. Men nu har de fått besked av kommunen att de måste lämna den lägenhet de bott i under två år. – Jag vet inte vad vi ska göra, säger Rana Barghouth, 33.

-Pettersson läser den skamlösa snyftartikeln i fejkmediet Aftonbladet. 

Vad är problemet? Familjen fick ett tvåårskontrakt utan möjlighet till förlängning och utan besittningsrätt. Det är INTE att kasta ut någon. Avtalet har gått ut. Familjen är akademiker och tillhör kompetensregnet så de borde veta vad ett tvåårskontrakt innebär och har haft tid på sig att skaffa ett annat boende.

Varför berättade inte Aftonbladet, andra journalister och politikerna att det inte fanns bostäder till alla hösten 2015?

40 reaktioner på “Nyanlända trebarnsfamiljen slängs ut av kommunen

 1. Märkligt med henne om det nu är en hon, här gör hon sig till
  taleskvinna för snyltgästerna av manligt kön, hemma i
  Afghanistan har hon som kvinna ingenting att säga till om,
  där är hon en andra hands varelse?

 2. Men sälj nu möblerna och resten av bohaget ,ett tips köp en husvagn,det finns faktiskt mer än ni som blivit utan bostad,eller helt enkelt flytta till PETER MED DET SNYGGA SKÄGGET,SYMPATISK KILLE

 3. Jag tycker den syriska familjens muslimska överhuvud d v s mannen omgående skall kontakta aktivisten, strejkledaren, talespersonen för de illegala torgockupanterna, statsministerkandidaten, europaerövraren, mottagare av Martin Luther King-priset 2018, mm mm Fatemeh Khavari och be hen hjälpa familjen till en ny bostad. Byggentreprenören Fatemeh Khavari har ju länge utlovat att nybyggandet av bostäder kommer att ta fart när alla hennes landsmän och fullärda byggjobbare från Iran / Afghanistan kommer igång med sitt byggande.

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2017/09/vi-bygger-landet.png

  https://pbs.twimg.com/media/DRzZ8YSXcAAeYYO.jpg

  Det allra bästa vore om de alla samlades här i Sverige (d v s de bostadslösa syrierna, Fatemeh Khavaris alla byggjobbare + naturligvis Fathemeh Khavari själv i egen hög person) för att boka en gruppresa för enkel resa till Syrien där massbyggandet av nya bostäder kunde startas direkt vid ankomsten eftersom behovet där är som allra störst både nu och för oöverskådlig tid framåt.

  Problemet löst till full belåtenhet för alla berörda.

  1. Ha Ha ,vi byggde landet,som Stefan Löfven raserar
   med Expressfart. Hon,eller är det en Han eller kanske
   en Hen, svårt att urskilja har inte byggt något här mer
   än på bidrags pyramiden.

 4. KRAVMASKINER….-res hem, låt några ungdomar som bor hemma hos föräldrarna ta över lägenheten, många vill bo där och har lååånga kötider! Res hem och bygg ert eget land! UUUUUUT!!

  1. 3 barn och säkert fler påväg…..- det blir mycket barnbidrag! VAD KOSTAR INTE BARA DETTA GÄNG?! Han i Nacka hade tre fruar och 16 barm….DET BLIR DYRT FÖR SKATTEBETALARNA!!

  1. Visst. När alla syrier blivit svenskarna på Järvafältet, då ska vi fly till Syrien och göra det beboeligt.)

   1. Och efter att vi åkt några åsnelängder runt Aleppo, så blir vi helyllesyrier. Tro inget annat!))))

  2. Kommer att skapa många arbetstillfällen i och åt Sverige !
   Inget ont som inte har något gott med sig.

 5. Ingen behöver vara orolig, klart familjen får en ny lägenhet.
  I Sverige är allt gratis.
  Tänker själv in i Aftonbladets reportage, när kommunen bär ut möblerna på gatan.

 6. Tycker inte synd om dem för 100 000-tals svenskar är deras situation. Dock förstår jag att många flyktingar och invandrare överlag blir helt ställda varje gång de förväntas ta nån form av personligt ansvar för sitt uppehälle! De är vana vid att bostäder och pengar rullar in automatiskt.

 7. Akademikerfamilj? Träningsoverall och huckle? Måste verkligen underlätta på anställningsintervjun.

 8. Skötsamhet oavsett om det gäller infödda eller nysvenskar uppskattas inte i dagens trygga mångkulturella Sverige terrorister och övriga brottslingar vurmas det däremot för, de har jämte 7 klöverns politiker och det övriga etablissemanget ett högre människovärde och ligger högst kurs !
  Sverige kan idag liknas vid en inflamerad varböld, frågan är vad som kommer ut när den väl spricker för det gör den förr eller senare och vanligtvis brukar ju inget trevligt komma ur en sådan böld.

 9. Den yngsta kotten ser ut att ha tillkommit i Sverige. Kan inte gubben hålla sig när han inte förmår att skaffa familjen bostad på egen hand?

 10. En bister måndag på många sätt…Den ena tråkiga nyheten följs av nästa.
  I lokalblaskan HD förkunnas nu i svarta rubriker,att bögar/flator tvingas fly staden.RFSL`s lokaler i södra ghettot,har beskjutits med ett tiotal skott senaste halvåret.Nu misstänker organisationen att skotten är riktade mot dem !!!
  Tja placerar hen sina ”moderna” uppfattning,mitt bland alla inkräktarna, som består av kryddblandare,kameldrivare och andra främmande arter,är det illa planerat från början.
  På bilden från HD,ser RFSL`s taleshen Lisa Säthil ledsen ut,
  över nybyggarnas ovälkomnande aktioner,mot de regnbågsfärgade:
  https://hds.imgix.net/Foh8Bc-JZDtLQgi6lMSJWbkhkEQ.jpg?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=40

   1. Det blir inte lätt att finna ut…
    I området är majoriteten orientalisk,och antalet ”unga män/barn” fler än krumelurerna i deras Koran !

 11. Allahs lika värde, fast får gå före i kön, och får mer gratis, i verkligheten…

 12. Haha, alla studenter ställs inför precis samma situation. De måste flytta från studentlägenheten efter avslutad utbildning.
  Kan vi inte ockupera Medborgarplatsen i Stockholm och bjuda in media och skrika ut
  – Vi studenter flyttar inte från våra studentlägenheter, det är orättvist. Bara för att vi inte studerar längre måste vi flytta.

 13. Usch vad vi behandlar dessa stackars ”skyddssökanden” illa !
  Akademiker där t.o.m. mamman lärt sig några ord svenska, ”tvingas” ut på gatan.
  Vet inte hur många inhemska som avstår att betala hyran,och som likväl får/kan bo kvar ? Lidingö och liknande kommuner borde skämmas,som behandlar våra nybyggare på detta omänskliga sätt. Inte skall väl dessa behöva anstränga sig,att själva söka boende eller näring för dagen ?
  Förhoppningsvis sker en ändring,då Aftonslasken nu tagit sig an ärendet, och utförligt förklarar för sin få trogna läsare,varför detta inte får ske….

 14. Kan tycka att en akademiker ska ha lite mera innanför pannbenet .När dom blev tilldelade den nuvarande lägenheten blev dom ju informerade om att det var bara under en begränsad tid som dom fick disponera den , och när man då blev införstådda med det , vad gör man då jo givetvis söker man med ljus o lyckta efter en ny bostad . Men det är ju bättre att sitta still i lägenheten och hoppas att man kan få bo kvar , plus att man springer till pressen och snyftar och får hembesök av inkompetenta politiker som har skapat det uppkomna problemet , måste säga att personligen tycker jag inte synd om dom utan det blir till att maka på sig eller resa hem .

 15. Bostäder har blivit ett större och större problem även för infödda svenskar som ska in på bostadsmarknad antingen som köpare eller hyrestagare.
  Dessutom är Lidingö en dyr ort av klass.
  Integrerade?? Fotot ser ut att vara tagit i Syrien av stil och kläder att döma.

 16. ”Nyanländ” är man tydligen fortfarande efter +2 år. Jag formodar att de bodde i annat boende innan de fick detta 2-års kontrakt.

 17. Enklast att flytta hem. Man kan alternativt köpa en begagnad husvagn eller ett tält.
  Och så kan man göra som svenskarna får göra. Ställa sig i bostadskön!
  Och sluta för h-e att gnälla.

 18. Ja, det är väl så att det är en annan kompetens på Syriens akademiker och förstår man inte ett mycket enkelt kontrakt, kanske man inte skall bo och arbeta som akademiker, vilket företag vill anställa dem. Nämndemän och politiker går kanske bra. Där krävs det inte speciellt mycket
  kunskap.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: