Stäng

6 reaktioner på “Kör försiktigt

 1. Jo men det var ju inte den förare som hade kameran påslagen,som felade.
  Det var den ”geisterfahrer” (spökföraren) som mötte honom i fel riktning.
  Detta har jag själv upplevt (sett) vid två tillfällen.Första gång i Sverige på vänstertrafikens tid.En liten Fiat på fel motorvägshalva.
  I Tyskland på en motorväg vid Köln,där trafiken är intensiv. Gick väl båda gångerna.Detta är tyvärr vanligt nere på kontinenten,bland självmordskandidater och sändes omgående ut över radion,när en sådan är på gång !

  1. Rättelse:
   Jag såg fel i snöyran,det var ju en kö han körde in i !!!!
   Tydligen i Skandinavien 18 december i fjol….

  2. Vad jag ser är att föraren kör in i en bilkö utan att bromsa in (p.g.a. att han inte anpassat farten till väglaget). Finns gott om våghalsiga trafikvideo från Ryssland. Det är i Ryssland populärt att ha kameror i vindrutan, av försäkringsskäl och för att avskräcka korrumperade poliser har jag hört.

 2. Stod en polskregistrerad trailerdragare utanför arbetet i morses, spanade in bränsletanken, den var enorm, från framaxel till bakaxel, var långt över 1 kubik, var ju tvungen att titta på andra sidan också, jodå lika stor där också, inte en skattekrona får vi in på dessa utländska åkare, den tankades upp med högsvavlig ryssdiesel som de släpper ut i miljövänliga Sverige, vad säger frigolit om detta miljö/skattesvineri??

 3. Kan hända Postnord med turkisk chaufför och polsk registrerad lastbil också!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: