Vad hade hänt om araberna varit kristna?


HISTORIA. Att det finns idioter bland alla folkgrupper och i alla kulturer vet vi. Inte minst sedan Aftonbladet nominerat, Tomas Åberg, en notorisk rättshaverist och djurplågare till ”Svenska hjältar” men tack vare alternativa medier kom AB på andra tankar. 

Här i Norden och i Västvärlden gillar dock de flesta djur medan djurplågeri verkar vara vanligare i andra kulturer. 

Jag vet att det finns kristna araber, men de är förhållandevis få mot en gång då hela Levanten och Nordafrika var kristna områden och glöm inte att dagens Istanbul en gång hette Konstantinopel och var kristet i mer än 1.000 år. 

Vi har tidigare, år 2012, publicerat nedanstående på bloggen där general Patton skriver ”Vill du se ett folks bildning och hjärta – titta på hur de behandlar sina djur”

Ur boken ”Mitt krig” av pansargeneral George S. Patton.

Vill du se ett folks bildning och hjärta – titta på hur de behandlar sina djur

Anteckningar angående araber, sidorna 50 och 57

Casablanca 9 juni 1943

En annan likhet mellan araber och mexikanare är den totala känslolöshet med vilken båda behandlar djur.

Varken en arab eller mexikanare skulle komma på tanken att lyfta av bördorna från ett packdjur under en längre rast. Skulle djuret ha fått djupa skavsår skulle en arab inte ens gnida det med isterflott, vilket är mexikanarens universalbotemedel. Han skulle bara låta det blöda och hoppas på Allah. Att djuret är skadat är inte skäl nog att låta det vila.

Alla djur är skygga och många är blinda som ett resultat av den muntra sedvänjan att slå dem på huvudet med en käpp.

Sättet att kastrera får och boskap på är obeskrivligt grymt. Jag tror att skälet till att hästar och åsnor inte är kastrerade är deras anatomi som förbjuder användandet av den arabiska metoden.

Man kan inte låta bli att ställa frågan: Hur hade det sett ut om araberna hade varit kristna? Det förefaller mig som om Muhammeds fatalistiska budskap och den oerhörda förnedringen av kvinnor är de främsta skälen till arabernas brist på utveckling. Araben är likadan som han var omkring år 700 medan vi har fortsatt att utvecklas. Häri finns, tror jag, anledningen till en och annan vältalig predikan om kristendomens fördelar.

-Pettersson tackar för från pansargeneralens minnen från 2:a världskriget. Det är bara att inse att det inte är araberna som är det stora problemen utan islam och det är dags att de imperialistiska muslimerna lämnar tillbaka allt de stulit, de bort börja med Mecka och Media och sedan det som ligger mellan Gibraltar och Filippinerna…

…jag är en fridens man men tänker ibland att vi sluppit mycket problem om någon slagit ihjäl Muhammed medan han fortfarande gjorde i blöjorna.

Kan inte utrikesminister Wallström be de imperialistiska muslimerna att lämna tillbaka all mark de stulit från de kristna och återgå till öknen. I och för sig stal de Mecka och Median också…

Kristendomens utbredning innan islam började härja


13 responses to “Vad hade hänt om araberna varit kristna?

 • Stenbock

  Ett annat land i M-östern,som varit huvudtemat senaste åren är ju Syrien.För några dagar sedan skrev jag i en kommentar om det besök en grupp AfD-delegater nu gjort i landet.
  Grunden för resan var att skapa sig en bild på plats,för event. möjlighet för de ”skyddssökande” i Europa,att kunna återvända hem.
  Nu visade det sig,att de bilder och de reportage som vi via PK-medier fått oss till dels,är mer eller mindre sagor..
  Visst finns det platser där kriget dragit fram,och de bilder som förmedlats är verklighet.I övriga delar av Syrien synes inget av dessa strider och där livet fortgår som tidigare.
  En glädjande upptäckt för alla de som flytt ”krig o elände” ,och nu kan packa ihop sina prylar för hemresa.
  Nedan en bild från AfD-gruppens besök i Damaskus,som finns i PI.Vad man ser är en normal stadsbild utan ruiner:
  http://www.pi-news.net/2018/03/der-syrienbesuch-der-afd-zerstoert-das-fluechtlingsmaerchen/

  Gilla

 • Benny

  Islam är som en farsot som förstört för människor och länder i 1500 år! Och numera är islam ivrigt påhejad av en global maktelit som tror sig kunna styra de primitiva människor som tror på denna förtryckarideologi förklädd till ”religion”. Det har gått så långt att man tänker införa censur i många länder för att sanningen om islam ska förvägras folkets kännedom! Allt för att galenskapen med att importera islamister ska kunna fortsätta utan att folket ska kunna stoppa vansinnet.

  Gilla

 • age

  Bekräftar min uppfattning om ”religiösa” människor, särskilt islamister/muslimer.

  De bekräftar själva sin nivå av intelligens genom att hänge sig
  åt att ”tro” på något som inte finns.
  Vidare ”tror” de att detta något ska hjälpa dem i situationer de
  själva inte kan hantera — gratulerar!
  Kan någon påvisa att ha fått hjälp, som inte är betingat av slumpen?

  Gilla

  • Mia

   Läst i Metro:

   I en ny rapport från Win/Gallup International Association rankas Thailand, Armenien och Bangladesh som de mest religiösa länderna i världen. Nästan nio av tio ser sig själva som troende här.

   I den absoluta botten hittar vi Kina, Japan – och Sverige. Bara var femte svensk har svarat ja på frågan om du ser dig själv som religiös.

   Gilla

  • Kurt

   ”Gud” hjälper den som Hjälper sig själv!

   Gilla

  • Bo Rönn

   Av någonting som inte finns kan ingenting finnas, men du finns. Fattar du galoppen?

   Gilla

 • Lokalinvånare

  Winston Churchill varnade för islams inverkan.

  Adolf H gillade islam…

  Nu får man ju tycka som man vill, men jag är nog beredd att säga att jag tycker att Churchill var en bättre man än Hitler. Det är dock oroväckande många inom svensk media och politik som hellre håller med Adolf, och ironiskt nog, naziststämlplar de som hellre håller med Churchill…

  ”How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries! Besides the fanatical frenzy, which is as dangerous in a man as hydrophobia in a dog, there is this fearful fatalistic apathy.”

  ”The fact that in Mohammedan law every woman must belong to some man as his absolute property, either as a child, a wife, or a concubine, must delay the final extinction of slavery until the faith of Islam has ceased to be a great power among men.”

  ”Individual Muslims may show splendid qualities, but the influence of the religion paralyses the social development of those who follow it. No stronger retrograde force exists in the world. Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytizing faith.”

  https://www.snopes.com/fact-check/churchill-on-islam/

  Gilla

 • Mike E

  Och kom ihåg att Turkarna inte ens hör hemma i det som är Turkiet nu. Turkarna kommer från Centralasien och invaderade området på 1000-talet.

  Gilla

  • Stenbock

   Ja egentligen finns det inget genuint folkslag,som kan kallas turkar.
   Vore de sanningsenliga borde de nämna sig landet ”pickpack”…
   Hela det område som nu benämnes Turkiet,är en blandning av allsköns olika asiatiska folkstammar.
   Usbecker,tatarer,kurder,almaner,+ olika odöpta ökengrupper….
   Att Osman lyckades för drygt 100 år sedan,skapa ett något så när civiliserat land av dessa nomader,är för mig en gåta.
   Att nu en dåre vid namn Erdogan presenterar sig som diktator,och raserar allt vad denne Osman byggt upp,(inför hela världen) är inget annat än en stor katastrof….och kommer att så förbli tills denne man störtas !

   Gilla

   • Joy

    Erdogan vill ha Osmanska riket tillbaka, med makt och erövring av Europa. Så jag tycker att Osman ska fetbort och hyllningen modifieras Det var bättre att de slogs inbördes alla stammar och klaner, än att de faktiskt gav sig på Europa. De fick en gemensam fiende och samlades förmodligen runt det. Men civilisation i någon större utsträckning, det betvivlar jag. Möjligen var kraven på civilisation då, lägre än den vi har idag.

    Gilla

   • Stenbock

    Rättelse:
    Naturligtvis skall rätta namnet vara Atatürk,för den som moderniserade området.Beklagar att mitt öfvre inte ännu vaknat !!

    Gilla

  • Lokalinvånare

   Lite kul när Elgrodan gapar om Israels ”ockupation”…

   Cypern säger hej…

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: