Stäng

Djurplågare borttagen från hjältelista

Tomas Åberg som stoltserat med att ha anmält 750 näthatare är bortplockad från Aftonbladets nomineringslista över ”Svenska hjältar”.

Som ni kanske tidigare läst är en av sponsorerna till den gala som ska hållas i samband med nomineringen, Agria Djurförsäkring.

top-7.jpg

Agria Djurförsäkring är djupt kritisk till Aftonbladet p.g.a. deras oförmåga att bakgrundskolla de personer som nominerats som ”hjältar”. Personligen tror jag AB struntat i detta då Åberg gått deras ärende som granskare av ”högerextremt näthat”. Fast visst är det absurt att ett företag som värnar djurens rätt är med att sponsra en gala där en djurplågare har en framträdande roll.

Nu har Åberg plötsligt försvunnit från Aftonbladets ”hjältelista” och ansvariga går inte att nå.

Förstår alla varför gammelmedia och politikerna i 7-klövern vill tysta alternativa medier genom den nya censurlagen? Hade den redan klubbats igenom hade kanske nyheten om den nominerade djurplågaren aldrig nått ut.

Samnytt

Om Tomas Åberg på bloggen…

13 reaktioner på “Djurplågare borttagen från hjältelista

 1. Vad vi inte får glömma är Näthatsgranskare Åbergs bottenlåga moral och etik redan tidigare. Han vägrade att följa de regler som alla vi andra dagligen följer och det är att sköta vår ekonomi. Men han, utöver att vara totalt känslolös för andras lidande, särskilt djurens, struntade avsiktligt i att sköta sin ekonomi och det placerar honom i en särskilt låg social klass för sig, en som inte skulle få gå lös bland oss vanliga laglydiga människor. Han har förverkat alla sina sociala rättigheter.

 2. Helt rätt, Stefan K.

  Demokrati byggs inte på att man medvetet tystar människors åsikter, utan att man låter alla röster få möjligheten till att uttrycka sig öppet.

  Uttrycker man sig på fel sätt, finns lagboken.Fast media är ingen lagbok.

  Själv nominerade jag Tino Sanandaji till AB:s hjältar.

 3. Stenbock!! Tack för din vackra berättelse!!!Blev väldigt rörd.Djuren är mycket klokare än människan!!!! Vilken vacker schäfer!!!!!!

 4. Ge igen bara till den äckliga djurplågaren. Må han brinna i helvetet!

 5. Ska som final på dagen,skriva några rader om rätta motsatsen.Det hela kom för mig,när jag läste om den schäferhund som blev sin herre trogen intill sin död.Endast ett år fick de leva tillsammans,innan husse dog.
  Då skedde det märkliga,Hunden försvann hemifrån och upptäcktes först när familjen besökte husses grav.Där låg den och vaktade varje natt,På dagarna återvände han senare hem till familjen,men som en klocka gav den sig iväg till graven dagligen exakt 6 på kvällen !!
  Nu fann man efter nära 10 år,den trogne schäfern död på graven….
  https://img.morgenpost.de/img/vermischtes/crop213670881/5282601235-w820-cv16_9-q85/istock-585619840-c57fb659-2f0a-4064-b587-9475265f6d9e.jpg

 6. När Tomas Åberg nu mött en del motstånd i sin karriär som ”Näthatsgranskare” skulle han ju kunna byta inriktning i sin aktivist-verksamhet.

  Han kan ju vända sig till djurskyddsorganisationen ”Djurens Rätt” och erbjuda dem sina tjänster. Tomas Åberg och ledningen för ”Djurens Rätt” har ju diskriminering och näthat mot SD som gemensam drivkraft vilket tydligt framgår på länkarna nedan …

  Djurens rätt diskriminerar Sverigedemokrater (Publicerad 28 december, 2017)

  https://petterssonsblogg.se/2017/12/28/djurens-ratt-diskriminerar-sverigedemokrater/

  Djurens rätts värdegrund (Publicerad 15 januari, 2018)

  https://petterssonsblogg.se/2018/01/15/djurens-ratts-vardegrund/

  Läs gärna både startinläggen och de efterföljande kommentarerna som debattörer här på Petterssons blogg har skrivit.

 7. Att icke gå i Aftonslaskens ledband räknas som hat. Journalister som vill kväva det fria ordet. Hur kunde det bli så här ?

 8. Yes, yes yes! Det blev att ta sin egen beska medicin för näthatsbeivraren!

  Näthatsgranskaren en typisk fullblods rättshaverist!

  Det man önskar vissa godhetsknarkande människor, lämpar sig inte i skrift!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: