Stäng

Expressen och medie-etablissemanget fortsätter att tysta oliktänkande

”Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser.” – FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19. Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran 8:an är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

***

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår”

Expressen verkar lyckas med sina ambitioner att tysta Granskning Sverige som gör precis det som Expressen och andra medier gör. Ringer upp folk och per dem svara på några frågor. Intervjuerna klipps ihop för att ge en viss vinkling åt reportaget men det är precis som Expressen gör.

Nu har Fabian Fjälling utsatts för hat och hot av Expressens hatsvans av vänsterextremister utan att Expressen gör något åt det. Ynkligt.

Hatmedia har lyckats få Fabian Fjälling att lämna Granskning Sverige, man har släckt Granskning Sveriges Facebooksida liksom man tidigare släckte Petterssons blogg på Facebook.

”I Sveriges grundlag står det ─ att varje medborgare har rätt att i tal, skrift och bild eller på annat sätt uttrycka tanka, åsikter och känslor och att all makt utgår från folket. Den svenska folkstyrelsen bygger på fri åsiktsbildning, allmän och lika rösträtt” grundlagen är inget som hindrar hatmedia att tysta kritiska röster och regeringen ställer sig på hatmedias sida.

Expressens chefredaktör

37 reaktioner på “Expressen och medie-etablissemanget fortsätter att tysta oliktänkande

 1. Rösta nu rätt i sepetember. Detta kan vara det sista fria valet i Sverige.
  Utveckling går med stormsteg åt det hållet.

  1. Glöm aldrig, att moderaternas partiledare har sagt att han kommer att rösta för censurlagen.

 2. Kanske lite utanför ämnet men nog är väl detta lite av kasta sten i glashus?
  http://www.dalademokraten.se/taggat/Nordfront

  Man gnölar över att Nordfront sysslar eller har sysslat med uthängningar på nätet medan man själv mer än gärna hänger ut eller ser en uthängning av den eller dem som skrivit av sig sina innersta tankar om vissa saker och ting på nätet.

 3. Thomas Matsson är en sjuk man helt utan RYGGRAD….-många sådana bruntungor har passerat Expressen, en tidning för spridande av lögner och en massa skit….Bra bild på Thomas Mattson, nu har grisen fått ett ansikte, bara ett äpple fattas!

 4. Varenda dag så sänder de syriska sagor. På radion till våra barn.vad är det som händer?jag var hos doktorn idag.på varenda broschyr står det på arabiska.ska inte invandrarna lära sig svenska?

 5. Om man läser Expressens rubriker på nätet, så är alla nazister som inte tycker som Mattsson.

 6. De kallar oss ’näthatare’
  Vi är inte näthatare
  Vi älskar nätet, enda stället där vi kan uttrycka oss fritt
  Vi är pedofilhatare
  Vi hatar pedofiler
  Vi hatar pedofili
  Och vi avskyr pedofilsekten
  Och alla som vurmar för pedofilsekten

  PS
  I ett samhälle som värnar barnen bör pedofilsekten förbjudas

 7. Det är skrämmande att svenska media, statliga radion och televisionen och andra med statsbidrag, försöker stoppa yttrandefriheten. Detta utan någon reaktion från regeringen.

  Särskilt nu när Sverige sitter i Säkerhetsrådet och ska slå vakt om de mänskliga rättigheterna. Vad säger du Margot Wallström – gäller de inte i Sverige? Eller törs du inte ha någon åsikt?

  1. Sedan jag skrev detta så läste jag Ledarsidorna. se. Johan Westerholm pekar på att Moderaternas stöd till att begränsa yttrandefriheten skulle innebära att allmänheten intre hade fått veta om domen enligt sharialagen i Solna Tingsrätt.

   Detta bör alla beakta i vaklet i höst. Ställ frågor till alla moderater så snart du ser någon.

 8. Den som skrivit till Fabian Fjälling kan inte vara någon annan än en
  från Dumvänstern, texten är ungefär vad en sjuåring presterar, och
  dom från dumvänstern befinner sig på samma nivå, men sjuåringen
  blir förståndigare med tiden, men det blir inte dom från dumvänstern.

  1. Tony :
   Jag tittar på handstilen och konstaterar att den som skrivit det vidriga har gått i den svenska skolan, tyvärr.

 9. Tidningens ledare måste lida av storhetsvansinne, eller så är
  han helt knäpp under flinten! I vilket fall så ökar desperationen
  i takt med sjunkande upplagor.

 10. All skitmediala medier i sorgens Sverige det är en sorglig gruppering av äckliga strebers och skitkassa journalister. Endast i absurda Sverige, fy fan…. Jag flyttar som tur är till Polen snart.

 11. Expressen är liksom de andra kvällstidningarna inget annat än ren skit.
  Men visste du, att om du under ett år avstår från att köpa en kvällstidning, så sparar du ca 8000 kr. Kan vara bra tillskott till semesterkassan. Man kan säkert ha roligare för 8000 kr än att läsa vad sagoberättarna i Kvällsposten skriver.
  Om du skippar kvällstidningen i 10 år sparar du mer än 90 000 kr!!
  Spara i en skokartong och se hur fort de växer, men nalla inte!

 12. Yttrandefriheten är borttagen från den Svenska diktaturen. Man har inte rätt att yttra sig i politiska tokfrågor om man inte är PK.

 13. När skall människor i västliga länder inse,att det är omöjligt att leva tillsammans med dessa exoter.
  Tre av dem (”palestinier”) hade fått jobb hos en säkerhetsfirma i Berlin. Dessa tre beslöt igår under deras arbetspass,vid en Turistmässa att söka skrämma bort Israelerna,från deras info-stånd.
  Ett tumult uppstod mitt bland besökarna och polisen fick rycka in,och hämta de tre ”vakterna”…
  https://www.morgenpost.de/berlin/polizeibericht/article213669601/Polizeieinsatz-auf-der-ITB-Maenner-bepoebeln-Israel-Stand.html

  1. Lena:
   Och den fick inte visas i vårt moraliska förebildsland !
   Censur,censur….

   1. Stenbock :
    Den ligger kanske på en annan plats, tex ”live leek” eller liknande.
    Jag hinner / orkar inte att kolla upp nu.

   2. Fann den här artikeln på sanmytt med skärmdump på ett vidrigt meddelande till honom, hans fru och barn.
    https://samnytt.se/fabian-fjalling-hoppar-av-efter-hot-mot-hans-dottrar-ar-aven-de-i-knullaldern/
    Det fanns med i klippet som nu är borttaget.
    Sverige är inte längre mitt land, bara ett land för att besöka mina ”rötter” ibland, så sällan som möjligt, vilken besvikelse att inte kunna vistas i sitt fäderneland och känna sig hemma.
    En chockartad känsla och helt surrealistisk !

 14. I otaliga uppror i Sverige, mot fogdar, höga skatter och diktatura ingrepp, tågade bönder och annat folk i motangrepp, med hötjugor och påkar. Det fostrade landet till vad det varit. Makten hade respekt för folkviljan. Nu mer vågar inte folk ens rösta på det rätta, för att rädda spillrorna av landets välstånd. Dom låter det elitistiska packet ta över utan att motverka. Bockar och bugar för förtrycket. Vi har fått vissa media klaner, och politiker, som med hjälp av duktiga idioter, typ angivare som i DDR, som numer bestämmer vad vi får se, höra och säga. Demokratin måste försvaras hela tiden, annars går det så här. Ur folket djup, som Heidenstam skrev, måste ropet komma.

  Vive la liberte´

 15. Jag bojkottar Hatmedia och har gjort så i många år, det spelar ingen roll hur intressant en artikel är, ska jag läsa den så ska jag ta mig fan hittat tidningen i en papperskorg och läsa gratis!

 16. Ja men Expressen är en ynklig blaska, därför slutade jag att köpa den
  för 8 år sen efter att ha köpt den dagligen, och jag uppmanar andra,
  ”helst alla” att göra likadant

  1. Samma här, fast ännu längre sedan, gick från att man gjorde en extra resa bara för att köpa den tidning till nu när den inte ens är värd att torka sig i arsele med….

 17. Tidningarna i Sverige befinner sig i ett sjunkande tillstånd. Men vi med klara ögon och med förnuftet i behåll , vi saknar inte deras banala smörja ! Vi står upp på murarna i september !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: