Stäng

Polisen fylls av frustration på randen till rent raseri över flatheten

BROTTSLIGHET. Polisen om det tafatta svenska rättssystemet: ”Fylls av frustration på randen till rent raseri över denna tandlöshet…Jobba i motvind? Som att försöka ro uppför ett vattenfall snarare…”

-Pettersson konstaterar som vanligt att det finns inte för få poliser utan för många kriminella och ska samma individ dessutom gripas flera gånger blir det inte lättare.

Från Twitter YB Södermalm Viktor Adolphson arbetar som områdespolis i Trygghetsgruppen Södermalm, samt som yttre befäl inom utryckningsverksamheten på Södermalm , Stockholm City.

 

27 reaktioner på “Polisen fylls av frustration på randen till rent raseri över flatheten

 1. Det är vidrigt att se och höra hur Centerpartiets ledare vrider
  sig som maskar över Tingsrättsdomen i Solna, man visste inte
  nä nä, att spela dum och ovetande lurar nog inte mer än dom
  som inget vill se.

 2. Enl tokkärringarna Fi så ska vi importera i massor dylika brottslingar. Hur kan någon som det minsta förstånd rösta på detta tokparti ??

 3. Är det en medveten politik att göra Sverige till brottslingarnas paradis? De verkar i vart fall inte bry sig särskilt mycket om att lagar mot våldsbrott efterlevs från regeringens håll…

  1. Om man vill komma undan med bedrägligt beteende så anser politiker i Sverige att det är bättre att ändra befolkningens moraliska och etiska värdeskalor än att man själv som politiker börjar att bete sig enligt gängse normer och regler.

   Ja, det är en sarkasm och det låter helt crazy det jag skriver, men med självupptagna politiker är ingenting omöjligt när det gäller perspektiv på saker och ting.

 4. Nu har vi ju fått veta varför våra nysvenskar får så blygsamma straff, muslimska nämndemän sitter och minskar alla straffen hur än Morgan försöker höja dem.
  Det blir mest samhällstjänst för både våldtäkter och mord eller saknas bevis.

 5. Att från statsmaktens sida låta bli eller försinka förstärkningen av åklagarämbetet kan vara ett sätt att låta dårar som ovanstående få härja fritt och fortsätta underminera polisens makt och möjligheter?

  1. Partierna som kapat statsmakten sedan årtionden lever ”officiellt” i förnekelse. Men innerst inne har de full koll, de är inte korkade, de är bara aktiva förnekare av problem och för egen del är det ett moraliskt och etiskt haveri att förhålla sig såg till verkligheten. Antagligen är det deras ego som sätter käpparna i hjulet.

 6. enligt rättssystemet så bör mord först ske innan man kan göra
  något, därefter utdöms ett lågt löjligt straff, finns det ens i
  tankevärlden att det kanske skulle kunna gå att hyra in kräken
  i utländska fängelser ? Ifall det beror på platsbrist, eller ren jävla
  flathet? Tror på det senare.

 7. Mia ! Du tycker ju att polisen jobbar så bra och det svenska rättssamhället är så bra . USA är mycket farligare och värre och det sitter mera i fängelser där. Tror fan det när man straffar och låser in kriminella o farliga till skillnad till vårat land . Men du och ditt parti jobbar ju skoningslöst på att få hit så många kriminella som möjligt till detta paradis till flathetsland . Få poliser , inga straff delas ut som det bordes och som vi har konstaterar att svenska fängelser är som dagis hotell . Och du själv känner inget ansvar för detta eller vad vi ska lämna över till våra barn ??? Kriminella ska få korta straff o behandlas och få nya chanser hela tiden ??? NEJ NEJ NEJ istället svenska medborgare lås in för gott , icke medborgare lås in , frånta medborgarskap och utvisning på livstid !!!

  1. Du och en del andra har hakat upp er på lögnen att jag vill ha hit så många som möjligt, trots att jag förklarat att det inte är så ett antal gånger. Jag har till och med önskat en paus i mottagandet, eftersom vi tagit emot fler än vi klarar av.

   Det jag velat framhålla i första hand är hur många barn från tidig ålder och uppåt som dödats eller skadats på grund av de ansvarslösa vapenlagarna i USA.

   Om man jämför de nordiska länderna med USA, så har USA extremt många flera per capita i landets alla fängelser. Googla så får du se.
   Men brottsligheten har inte gått ner, trots att de också har dödsstraff.

   Ni får reda på brott genom media och anser er därefter kunna bedöma hur personen ska dömas,
   I Sverige vill man inte ha unga personer i fängelse, de hör inte hemma där och så har det varit under många år. Löfven vill nu ändra på det, eftersom han tyvärr börjar bli desperat och pressad, men det kommer inte föra något gott med sig.

   Tips: Läs ett förundersökningsprotokoll ibland, så får ni hela bilden av vad som hänt istället för medias få rader som ofta innehåller en del fel.

   1. Mia:
    Du tycks aldrig ha besökt USA,och om i så fall på trygga turistorter/platser.
    F.ö. har vi i Absurdistan tillräckligt med problem utan att blanda oss in, i andra länders.
    Det heter Mia, ”soppa först för egen dörr”.
    Liksom den ökande brottsligheten här hos oss beror den i USA, på alla olika folkslag som importeras.

   2. Mia :
    Ge ett exempel där multikulti fungerar, har du fler exempel så skriv gärna alla ?
    Jag har under 30 år bott i många olika länder och inte i ett enda av dessa så fungerade multikulti.

   3. Mia ! För det första ! Vad har USA med problemen i vårt land att göra ??? Att problemen ökar lavin artat här är väl våra problem eller ??? För det andra ! Du tycker man ska ta en paus ??? Menar du då i 100 år ??? Du är så hjärntvättad av anstormningen 2015 ??? Sanningen är att problemen började för 20-30 år sedan men du verkar inte vara så orienterad i detta ??? Verkligheten är också så att ditt parti ALDRIG kommer ta någon paus och detta parti fortsätter du på att rösta även om du vill att det ska pausas !!! Du tycker alltså att oskyldiga ska bli drabbade hela tiden ??? Har frågat dig tidigare men ej fått svar ! Du blir våldtagen , mannen grips , får 2 år ute efter hotell vistelsen efter 1 år . Samma man våldtar din dotter , grips och får 4 år är ute efter 2 år . Fortsätter på samma bana . Vad tycker du ???

   4. Det var du som av någon anledning tog upp att jag skrivit om USA på en helt annan sida, så därför besvarade jag detta nu.

    Vad jag röstade på för 4 år sedan är inget du behöver dra upp hela tiden och det har du inte med att göra egentligen. Ska det vara någon mening med att få rösta måste var och en få välja själv av de 8 partier som finns utan att någon annan lägger sig i. Vad jag kommer att rösta på i höst tänker jag inte berätta.

    Tiden för en eventuell paus för asylsökande har jag inte tänkt på, kanske 1 år till att börja med enligt mitt önsketänkande.

    Jag vill inte svara på påhittade våldtäktsfall.
    Problemet med att dessa ofta inte leder till åtal beror på att det är så svårt att få fram bevis.
    Problemet med gruppvåldtäkter är att kvinnan tyvärr i de allra flesta fall – de som man kunnat läsa om är påverkad av droger eller kraftigt berusad och ensam befinner sig ute mitt i natten.
    Det är inget försvar för att flera män ska ge sig på henne, bara ett konstaterande.

   5. Tror att merparten skiter i hur du röstar, det som
    många hänger upp sig på är att du hela tiden tar dom
    som är upphov till Sveriges förfall i försvar, men
    antagligen begriper du inte bättre!

   6. Mia ! På riktigt ! Det bevisar bara hur hjärntvättad du måste vara !!! Paus 1 år vad fan tror du det hjälper detta land ??? Det bevisar hur lite du vet om verkligheten . Angående våldtäkter! Är du helt borta ??? Du snackar om drogade ! Det är många som har blivit överfallna när dom är ute och springer eller går hem efter jobb etc. Har du ingen skam i kroppen ??? Vad är det som är svårt att svara om våldtäkterna ??? Det handlar om att du tycker det är rätt att svin ska få gå fria och inte att de ska sitta bakom lås o bom !!!

 8. Våra hjältar, våra poliser, blir allt med värda att beundra!

  Det måste vara en, nästan övermänsklig prestation att stå ut med ett
  jobb där de tvingas agera i rakt motsatt riktning mot deras egen livsinställning!

  Gör något för en polis!
  Ett ”tack”, en liten, symbolisk, blomma direkt i handen eller under
  vindrutetorkaren på polisbilen, eller bara ett leede som uppskattning.
  En papperslapp på vindrutan med: ”Tack för att ni finns för oss!”

  Vi behöver våra hjältar!
  Vi måste hjälpa dem att stå ut med allt elände de drabbas av!
  Gör en polis glad!
  Ta fortkörningsboten med ett leende!
  //age

 9. Vi har ett rättsväsende byggt för ett välfärdssamhälle och dess medborgare som existerade och levde på 1900-talet.

 10. Det s k svenska rättssystemet är ett stort hån mot oss Svenskar!
  Det är inte anpassat för mordiska hänsynslösa MENA-individer utan för fulla Svenskar en löningshelg på stan och fulla skoterförare i fjällen.
  Polisen klarar ju inte av/vågar inte fara in i No-Go-Zoner bevisligen.

  1. Jag har aldrig varit intresserad av Fi och tycker de haft en del märkliga uppfattningar som jag inte delar.

 11. Polisen och det Svenska rättsväsendet har för lite pengar precis som allt annat i Sverige. Pengarna som finns skall ju i första hand gå till att finansiera allt som invandringen kostar och i andra hand till allt annat.

 12. Efterdyningarna av 68 vänsterns tycka synd om alla och inga straff utan vård, vård, vård i evighet.

  Nej det är fel, man tycker inte synd om alla, offren är det aldrig synd om och dom är det ingen som bryr sig om!

  Jag lider med dom som har sökt sig till polisen och verkligen vill göra ett bra arbete.

 13. Mannen de grep, utomeuropeiska kvinnohuggaren, hade polisen troligen utfärdat svenskt pass till, helt utan svenska folkets stöd.

 14. Det är alltså Åklagarämbetet som har för lite folk eller felaktigt. Om nu toppen, av vad än må vara, är otillräcklig så hjälper föga fler medarbetare därunder.

 15. Det skrämmande med den svenska polisen är inte att så få av de vågar gå ut offentligt med sanningen om ineffektiviteten inom organisationen,
  utan den ofrånkomliga korruptionen inom polisen som garanterat kommer att bli en del av den nya vardagen genom att sänka kraven till nästan obefintliga och att sträva efter en mångkulturell poliskår utbildade på Södertörns folkhögskola.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: