Fyra pojkar anhållna för grov våldtäkt i Malmö


BROTTSLIGHET. Fyra tonårspojkar har anhållits misstänkta för grov våldtäkt i Malmö i februari. De fyra misstänkta, två 15-åringar och två 16-åringar, greps av polisen under tisdagen.

– Det är mycket arbete som återstår i utredningen, exempelvis analyser av tekniska fynd och av annat slag, säger Nils Norling, Malmöpolisens presstalesperson.

Polisen vill inte säga ifall de jagar fler misstänkta gärningsmän. Det är inte heller klart hur de misstänkta ställer sig till anklagelserna.

-Pettersson vet inte mycket men undrar om det beror på namnen och inte de socioekonomiska effekterna…

Som ni vet har vårt land berikats med en ny företeelse som kallas gruppvåldtäkt. Ingen i PK-etablissemanget verkar veta vad det beror på, andra har teorin om att det blir så med många unga män på ett ställe men vi som varit med vet att det inte stämmer. En gång när Sverige hade en krigsmakt värd namnet bodde det 100.000 tals unga män i våra regementsstäder.

Ett exempel är Östersund som likt många andra städer i landet tidigare var en militärstad, där fanns Jämtlands flygflottilj, Fältjägarbrigaden, Infanteri med försvarsområdesstab, Norrlands artilleriregemente, Arméns tekniska skola och krigsflygfält med tillhörande basbataljon.

Sammantaget tusentals ynglingar som var långt hemifrån, inte spottade i glaset när de var lediga och naturligtvis jagade de tjejer, trots det förekom inga gruppvåldtäkter, men nu varnas flickor från att gå ut ensamma på kvällarna där.

– Så Petterssons teori är att det beror på namnen, när jag var ung militär hette vi Anders, Pelle, Björn, Ingvar, Alfred, Håkan, Kalle, Lasse osv. Visst, det förekom en och annan våldtäkt men aldrig gruppvåldtäkter, aldrig några misshandelsfall med tio mot en, inga rån mot pensionärer osv.  så jag är övertygad om att det hänger på namnen…

Nu heter pojkarna som åtalas Ali, Mohamed, Abdullahi, Ahmed, Jama, Mhamad, Abdi, Alkarraf, Bessam, Ibrahim, Mustafa, Mulugeta, Abdelkarim, Yohanes, Hedayat, Salahedin, Mohammadi, Morteza, Aziz, Rahmati, Azim, Rustam och Rafi. Det är inga namn jag hittat på utan killar som är åtalade eller dömda för gruppvåldtäkt.

Så för att bli av med våldtäktsepidemin i Sverige så måste vi snacka allvar och förbjuda den typen av namn, namnen är den enda rimliga anledningen till det grova våldet för hade det varit något annat borde Arnstad, Lindberg, Jerzy eller någon annan skarp hjärna ha upptäckt sammanhanget…

Domar för sexualbrott 2012-2017. Pdf-fil att skriva ut.

Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet


23 responses to “Fyra pojkar anhållna för grov våldtäkt i Malmö

 • Tony

  Batikhäxans dröm?

  Gilla

 • age

  Det har ju 87% av vår befolkning godkänt!
  Hoppas att flickan tillhörde en 87%-familj!

  87%-arna fattar nog inte förrän de själva drabbas!
  Ingen med sunt förnuft och lite analytisk förmåga skulla ha
  röstar så!

  Gilla

  • Argus

   Det du skriver är inte bara fel i grunden utan också kontraproduktivt. Vi som ”hänger” här på Petterssons ”hänger” här för att vi upptäckt att saker och ting inte är vad det verkar vara. Med den överlägsna analysförmågan borde vi ha upptäckt om något av de traditionella politiska partierna ställt frågan om svenskarna vill ha mångkultur och massinvandring och fått ett positivt svar.

   Den enda gång mångkulturen och massinvandringen varit på tapeten var när Reinfeldt uppmanade svenska folket att ”öppna sina hjärtan”. Svaret blev ett rungande nej och respass från taburetterna.

   Sanningen är den att frågan har mörkats i många decennier och inte förrän SD kom in i riksdagen tack vare att tillräckligt många människor drabbats av mångkultur och massinvandring blev frågan allmänt samtalsämne. Motreaktionen och propagandan blev total.

   Det stora flertalet har dessbättre och dessvärre inte ännu drabbats. Dessbättre så har de klarat sig från trauma och dessvärre har de kanske inte ännu insett problemens omfattning. Dock har slaskpressen och mytomedia börjat att redovisa en del av problemen. Tyvärr så har SD blivit till mellanmjölk under tiden. Jag vill egentligen inte vara sådan men ålder och erfarenhet säger mig att dessa fritt härjande MENA-män inte omfattas av konsensuskulturen och det gäller att prata i ett tonläge som även de förstår.

   Att anklaga dem som blivit förledda under årtionden av media och politiker gagnar ingen förutom de som tror på att lösningen är mera av det som inte fungerat. Vad som gäller nu är att lägga rösten på ett parti som motsätter sig mångkultur och massinvandring och som klarar av att komma in i riksdagen. Klarar de inte av att komma in i riksdagen är rösten inte bara bortkastad utan gynnar även motståndaren.

   Gilla

   • Ama Tona

    Menar du att du inte röstar på SD? Så du väljer det nya parti ,som kanske är bara till att för ta ifrån röster från det ända parti som har vara koncist?
    Man skall rösta på SD för klimatet för debatt och förmedling av kunskap kommer att gynnas ,bara genom lyfta fram var problemen ligger kommer man att hitta lösningar och ordna situationen,,,,

    Gilla

   • Uffe

    Det började barka utför LÅNGT tidigare än Stridshingstens öppna era hjärtan . (Fast han menade öppna era plånböcker)

    1. Invandringen för UNDER brytpunkten för samhällsekonomiskt lönsam redan 1991!

    2 När Fredde m gjorde upp med mp, allt för att djävlas med SD, då började det märkas för gemene man.

    Gilla

 • Kenth Andersson

  Våldtäktsparasiterna som är från15 år kan dömas av svensk havererad domstol till förmodligen bara en klapp på huvudet och i värsta fall kanske även ett, fy så får man inte göra men parasiterna under 15 år kan inte dömmas utan kan hånflinande fortsätta våldta i de kriminellas paradis nummer ett Sverige !
  Sverige är visst fantastiskt sägs det.

  Gilla

 • Fredde

  Och inte fanns det vakter i badhus, på bibliotek eller på sjukhus.

  Det hände aldrig att polis och vakter togs in för att skapa trygghet på akutmottagningar.

  Inte heller förekom det att blåljuspersonal blev utsatt för stenkastning, raketskjutning och sabotage av utrustning.

  Kära PK-maffian: inser ni vad ni har ställt till med??

  Gilla

 • Bocka, buga och le

  Skrivs väl av helt och hållet efter att någon nämndeman gnäller på målsägandes kläder och leverne.

  Gilla

 • Lena

  Helt O T
  Såg det här på twitter, visst är det satir ????

  Gilla

 • Mike E

  Dessa ”pojkar” betraktas som män där de kommer från. Det nya postmoderna, matriarkala konceptet att personer räknas som barn helt upp i 20-års åldern är en del av galenskapen.

  Gilla

 • Gus

  Vågar inte ens tänka på framtiden för våra barnbarn..

  Gilla

  • Ståfräs

   Snälla Mia, skriv ngt PK riktigt som försvarar detta, eller, Metoo, eller hur OK det är att våldta när man är 15-16??? och flytt för sitt liv. var är flickorna som flyr? Konstigt att minst 90% PK kvinnor över 18 röstat för detta, varför?

   Gilla

 • Billy Boy

  Jag har en kompletterande teori beträffande de utsatta personernas namn.

  Att alltför många unga kvinnor blir utsatta för grova sexuella övergrepp, trakasserier och t o m mord kan ju bero på att deras föräldrar var så obetänksamma att de döpte sina älskade döttrar till västerländska kvinnonamn såsom Ebba, Maria, Mia o s v

  Kolla in videon nedan så hoppas jag ni bättre förstår budskapet de tyska kvinnorna vill ha framfört till offentligheten … Kvinnorna talar det tyska språket men deras tal i videon är textad till engelska.

  Gilla

  • Stenbock

   Mycket bra klipp…
   Denna video borde sändas på svenska,så alla inser vad som sker dagligen,runt om över hela kontinenten.Gärna en kopia till Gudrun !
   Vet inte om det finns sådana varningslarm att köpa i Sverige.
   Dock det är en stor skam vad politiker utsatt våra flickor och kvinnor för fara i,genom sina beslut att importera dessa vildar.
   Kan också informera över,att det går att köpa pepparspray hos bl.a. DM ,en affärskedja som finns över hela Tyskland.
   Tänkt för dem som är rädda för varg,vildsvin och andra liknande djur som tjejer kan träffa på under sina promenader,och joggingrundor.

   Gilla

 • Involuntarium

  Så rätt, så rätt! Inte klingar namnen svenskt och kommer aldrig göra det heller!

  Svenska pojkar har fått och får en helt annan uppfostran och lär sig respektera sina morsor, systrar och alla andra kvinnor, och det är tydligen inget av vad dessa gossar med icke svenskklingande namn uppfostras och får lära sig, oavsett var de är födda någonstans i världen! Och det kan vi med lätthet konstatera, utan djupare analyser att inte är det respekt för det mänskliga livet!

  Förutom namn, kan det vara så att religion, kultur och uppfostran är sådant som verkar ha en avgörande betydelse i sammanhanget???? Jojo som alltid gör ju var och en sin analys och drar sina egna slutsatser!

  Gilla

 • Ståfräs

  Hallå Feministregeringen, Alliansen, FI, Metoo, AFA, EXPO, Jonas o hans kommunister,hallå, hallå , fy f-n vad vidrigt det är att det är 100% accept tydligen. Det allra bästa är att det statistiskt ändå drabbar ca 90% PK kvinnor som röstat för våldtäkt ? Stort grattis o njut.
  PK´s lösning är säkert att byta namn, så dom kan anklaga oss vita medelåldersmän och hävda att det har ingenting med invandrare att göra, som flytt för sina liv, men i mina ögon bara vill smaka Svensk snippa.

  Gilla

 • ossie

  Straffet borde vara kastrering men det blir nog 1 veckas trädgårdsarbete i sommarvärme.

  Gilla

  • Sara från Skåne

   Ja, ”trädgårdsarbete” …. med MOTORREDSKAP. Som säljs på Blocket sen. Eller bloski-ruski

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Bara det inte är för varmt då blir det jobbigt för stackars parasiterna, lagom temp måste det vara annars får vara med straffarbete i solen !!!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: