Stäng

Två skottskadade i Kävlinge

BROTTSLIGHET. Två män har förts till sjukhus efter att de skottskadats i Kävlinge i Skåne. Uppgifterna om vad som har hänt är i nuläget oklara.

– Vi kan bekräfta att det varit någon form av skottlossning i området kring Nordanväg, säger Åsa Emanuelsson på polisens ledningscentral.

En man slog larm efter att ha blivit skjuten i benet. Ytterligare en man kom senare in till sjukhus ditförd av en privatperson.

Polisen

-Pettersson säger att skåningarna har blivit galna, men en gång såg jag en bronsibis i Kävlinge, men det var många år sedan och nu är nog inslagen ännu exotiskare…

Även Kävlinge har varit med en hel del på bloggen…

Bronsibis. Wikipedia

7 reaktioner på “Två skottskadade i Kävlinge

 1. Ja jag har kört igenom Kävlinge, Åstorp, Klippan och många andra svenska småorter i Skåne många gånger.
  Måste bara skriva …..så många hus / egnahem som är förfallna , det saknas det som vi alltid hade i Sverige tidigare……kärlek och stolthet för vår kultur och våra traditioner.
  Sverige var rent och vackert !
  Något har förstört vår kultur !

 2. Skjutningar !
  Varför skrivs det om detta i 7 klöverns och det övriga etablissemangets trygga Sverige som om det vore nyheter ?
  Skjutningar, rån, misshandel, mord, dråp, våldtäkter, droghandel m.m m.m listan kan göras lång är ju vardagsmat numera i det svenska mångkulturella anarkisamhället, är inget man tänker eller reagerar på längre, vore ju konstigare om det inte förekom i stort sett varje dag.

  1. Nja, i slasktidningen X-pressen kom det just upp en sensationell nyhet.En man vid namn Nilsson,skulle bära en skjorta som kunde
   förknippas med Adolf & hans gäng ! Denne ”orädde okorrekte” lär dessutom synas på en Video på YouTube….
   X-pressen hade stött på Google,men trots detta lär bilden ligga kvar… 🙂

  2. Ja, det handlar om en Regering som medvetet manipulerat och vilselett sin egen befolkning. Storebrors hjärntvätt ökar för varje dag som vi närmar oss valet…

   1. Manipulerat och vilselett ?
    Alla även vi svenskar har ju en egen hjärna att tänka med och då ska man inte behöva bli manipulerad och vilseledd av politiker och det övriga etablissemanget, det verkar som om vi svenskar alltid ska skylla på andra och förväntar oss att någon annan alltid fixar det vi inte gillar alla har faktiskt ett eget ansvar gentemot sig själva och samhället men så länge majoriteten av svenskarna är trygga och nöjda med 7 klövern och Sveriges utveckling de senaste dryga 35 åren lär det tyvärr bli svårt att förändra någonting oavsett vad man tycker, säger och gör men aldrig böja sig för PK-maffian.

  1. Tungt att vara medborgare i och vara en del av världens största dårhus !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: