Stäng

Slummen breder ut sig runt oanpassningsbar arabisk familj

INVANDRING. Å r 2010 blev en arabisk familj som under en tid förpestat sin omgivning i f.d. veterinär och borgmästarbostaden på Hornbækvej Kvistgård straxt utanför Helsingör i Danmark. 

Idag är det slum. Det har varit flera småbränder i huset, och under en polisoperation mot familjen för några år blev en del förstört men det rättades till. Men flera fönster är krossade och täckta med spånskivor, träpaneler och bjälkar hänger läst, det finns avfall överallt och flera oregistrerade bilar runt huset.

Förfallet är synligt från alla håll. Råttor har också invaderat och många människor har vänt sig till myndigheterna, men också till Helsingörs Dagblad, för att få en förklaring till varför ingen åtgärd vidtas mot skadorna.

Det förefaller vara regelbunden vandalism på skattebetalarnas bekostnad som för närvarande beräknas uppgå till 2,3 miljoner kronor.

Det är i ett bostadshus. Familjen, som lever på socialbidrag, hyr Helsingörs kommuns egendom och är underställd alla krav som normalt gäller mellan hyresgästen och hyresvärden. Kommunen har krävt att familjen ersätter eller åtgärdar skadorna på fastigheten.

Familjen struntar dock i kraven och i motsats till vad som gäller för andra hyresgäster, kan kommunen inte i detta fall inte vräka familjen.  uppskjutande.

Denna familj kan helt enkelt inte bo någon annanstans. De bor för närvarande där de stör minst säger Helsingörs kommuns ekonomi och fastighetschef.

-Pettersson kan dock tänka sig flera ställen där familjen passar bättre. Mellanöstern är stort…

7 reaktioner på “Slummen breder ut sig runt oanpassningsbar arabisk familj

 1. Dags för dem att ”fly” igen?
  Vad ”flydde” de ifrån för att komma till Dk?

 2. Vi bjuder in den där sorten i obegränsade mängder och utan att identifiera någon av dem.
  De flesta har inga pass därför att de kommer från urskogsliknande områden på jorden.
  — Eller kan det vara så att de kastat bort sina pass för att bli lyxgästar i paradiset, Sverige?
  Av någon anledning så är de utrustade med iPhone 7!

 3. Danskarna kommer att få rätsida på detta gigantiska problem islam och de lyckas så långt före Sverige , som är till brädden fullpackat med mussar .
  Svenskarna har inget stöd från ”makten”, den vidriga svenska makten i skepnad av 7-politiker och media !

  1. Blir intressant att se hur Danmark löser detta och sina övriga mångkulturella problem som de likt andra länder i Europa naivt nog dragit på sig !
   Lika intressant ska det bli att se vad SD kommer att göra för Sverige om partiet nu mot förmodan skulle få något politiskt inflytande efter valet 2018, J.Å har ju många teorier och åsikter som han framför i talarstolen i den trygga riksdagen men som han ännu inte prövat ute i den riktiga verkligheten där vi det där s.k vanliga folket som J.Å och 7 klöverns övriga politiker kallar oss för existerar arbetar och bidrar till samhället.

 4. Hur många tiotusentals likande fall finns det inte i Danmark (i Sverige troligtvis ännu fler).
  Varje skattebetalare har rätt att bli j**ligt förbannad och kräva åtgärder.
  Om inget snart sker undergrävs förtroendet för stat och myndigheter totalt.

  1. 13% av skattebetalarna har rätt att bli förbannade resten har röstat för detta och ska knipa käft.

   1. Klart de kniper igen, vore ju inkonsekvent om 87: an 7 klöverns trygga knähund skulle gnälla och vara missnöjd med mångkulturen och avkristningen av Sverige !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: