Stäng

Problemet med gruppen från tredje världen är olösligt

ASYLINVANDRING. Problemet med gruppen från tredje världen är olösligt och därför är den enda lösningen ett omfattande program för repatrieringar av en den stora majoriteten asylinvandrare.  

När det gäller förståelsen av invandringspolitiken är det praktiskt taget ingen skillnad mellan liberala och socialister.

Därför måste vi lösa utmaningarna, slå två flugor i samma smäll och samtidigt skapa grunden för ett samhälle för alla så det blir inte dem och vi.

Nästa steg är att agera. Skapa en framtid, oavsett vilket förflutna vi har. Skapa en bättre gemenskap för oss alla som är här. Jag tror att vi kan. Om vi ​​vill.

Att tro på att problemet med icke-västerländska invandrare och deras barn som belastar vår plånböcker kan lösas är gränslöst naivt, och där är liberaler och socialister lika naiva.

En stark enighet behöver inte vara korrekt. Det är notoriskt fel att tro att problemet kan lösas med vare sig liberal marknadsekonomi eller social ingenjörskonst.

Asylinvandrarna är nu över 500.000, varav mer än 300.000 är muslimer och vi är inne på tredje generationen och det galna experimentet fortsätter att kosta enorma pengar.

Det är bara dårar som tror att det kommer att bli bättre. Så förmodligen måste över 400.000 av de 500.000 lämna Danmark och det är den enda lösningen.

Det blir inte billigt, men det blir den bästa investeringen som gjorts i Danmark sedan landet började byggas för 1.500 år sedan.

Läs mer på Jyllands-Posten…

-Pettersson håller med Morten Uhrskov Jensen…

 • Stäng gränsen
 • Utvisa kriminella och de som inte sköter sig
 • Bara tillfälliga uppehållstillstånd
 • Hjälp folk återvända
 • Ingen anhöriginvanndring

8 reaktioner på “Problemet med gruppen från tredje världen är olösligt

 1. Danmark ett föredömme, som borde kopieras
  fullt ut i hela EU…försök till detta kommer ske, men
  den dag försöket sker är det försent…min tro

 2. http://imgl.krone.at/scaled/1656709/v1630a3/630×356
  Att vi Europèr fått nog av berikning framgick åter,vid söndagens val i Italien.
  Det ”Pro-Europa”-partiet fick endast 2,6 % av rösterna och får nu lämna parlamentet. 🙂
  Bättre gick det för motståndarna till EU,Lega Nord som kunde inkassera hela 18,5 %.För Berlusconi som åter kandiderade räckte inte de 14,6 % han fick,att tillsammans med Lega Nord bilda regering.
  Dock blev det dessa två partier som kunde öka sitt väljarunderlag.
  Trots allt blev det alltså i stort som tidigare,även om ett glädjande resultat finns att rapportera.Deras Sossar (PD) tappar makten trots sina 19 % !
  Nu hör det till saken,att i Italien är det i stort omöjligt att skapa majoriteter, eftersom det finns en djungel av partier.
  Bland dem finns även Mussolinis efterträdare Nationalisterna,som fick 4,2 % och därmed åter finns i parlamentet.

 3. Svenska kvinnor med makt, politiker och media …………….ni är skrämmande……………

  1. Ja här ser vi hur rätt Jimmy Å. hade,Han hade 100 % rätt.Och det blev värre än vad han trodde.Nu vet vi att dom har också infiltrerat domstolarna.Maud Olofssons centerparti har nämndemän som islamister i domstolarna

 4. Resan vid tiden för Jesus födelse genomfördes skattskrivning. Alla som bor och har rättighet rill svenska sociala förmåner ska inneha svensk identitetshandling och en bostad. Alla svenskar har ingen bostad men har ett svenskfödelsenummer och är skattepliktiga.

 5. Ett första steg för konungariket vore att, enligt dublinförordningen, återsända alla asylsökande som kommit över Öresundsbron till Danmark. Så får de i sin tur skicka dem till Tyskland. Som skickar dem tii Tjeckien. Osv., osv..

 6. Bra, Pettersson!
  Men du missar en mycket viktig punkt:
  Den jag beskrev hur Thailand begär identitet och kontinuerlig kontroll av
  alla som gästar landet.
  Alla ska vara registrerade på en adress; Hotellen sköter det oftast.
  Om man flyttar ska man inom 48 timmar anmäla den nya adressen.
  Brott mot denna lag ger hårda straff.

  Den stora skillnaden är att Sverige inte ens kräver identitet!

  Sverige är rena paradiset; Alla (invällare) kan leva lyckliga.
  – utom svenska bostadslösa, sjuka, pensionärer – och andra skattebetalare!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: