Stäng

Svenska hjältar – tipsa Aftonbladet

Vem vill du nominera till Svenska hjältar 2018? Hjälp Aftonbladet att hitta någon som visat prov på stort civilkurage, dragit igång ett inspirerande projekt eller helt enkelt är en extra bra medmänniska?

Tänk stort som smått – tipsa Aftonbladet om din hjälte här! Kanske någon som trots hat och förföljelse försöker rädda landet Sverige.

28 reaktioner på “Svenska hjältar – tipsa Aftonbladet

 1. Jag nominerade mig själv denna gång och skrev till aftonkräket så här:

  Därför att jag sprider med mun mot mun metoden, meddelar allt och alla via brev, mejl, lappar mm vilka landsförrädare ni är då ni inte säger sanningen då ni inte värnar om erat eget folk utan gossar med dessa lama individer som inte har i detta land att göra som plågar oss Svenskar. Ni kommer att få ett helvete som resten av oss, ni kommer inte undan såvida ni inte hittar en annan plats på jorden att leva på. Sverige är snart ett muslimskt land och Ni VÄGRAR inse detta!

 2. Ett bra sätt för Aftonbladet att skicka vidare personuppgifter på de som vågar nominera riktiga Sverigehjältar till näthatsgranskaren…

 3. Enl. Fria Tider har Aftonslasken utsett en kandidat, det är en av våra skitnödiga snutar vid namn Tomas Åberg. Slutade som snut och startad med en kompis Näthatsgranskaren. De har anmält 750 personer för näthat de flesta äldre personer som skrivit om invandringen till Sverige.

  1. Denne polis som startat Näthatsgranskaren är en stor förrädare och syltrygg.Han har en stab av angivare och spioner ute som meddelar honom när dom ser vad dom tycker är hat och så anmäler han.Han sa att gamla tanter hade mest åsikter.Så dom anmälde han mest.Dom kanske hade åsikter om pensionen eller så var dom undrande om dom vågade gå ut för allt bus.Han skröt på TV om vad han sysslade med.Han ska skämmas riktigt mycket att han vill skapa ett angiverisamhälle som Stalin hade på 30-talet.Denne syltrygg tycker jag ska jobba med att jaga våldtäktsmän och gängkriminella.Han ska inte jag gamla tanter som har åsikter på nätet.Lilla fega skitstövel.

   1. Tyvärr är det detta svensk polis endast duger till.
    Vi har sämst % på uppklarade brott i europa.
    Jävlas med vanligt folk är det enda denna kår duger till.

 4. Sveriges domstolsverk + Advokatsamfundet nominerar:
  Ikea eritrea-nysvensken Ukbagabir
  Dou Dou (järnrörsskandalen; mördade barn o nvinnor med järnrör men SVT tycker Ekeroth var värre som höll i ett järnrör)
  Özz för att finansierade Rakmat osv

 5. Hjälten i dagens Sverige skall ju som bekant helst vara kvinna och färgad, så jag skulle utan att tveka föreslå Mona Walter.

  1. Eller Billan…
   Nu till något helt annat.I natt räknas c:a 400.000 röstsedler hos tyska SPD (Sossarna).Medlemmarna har fått lov att rösta ja eller nej, till att gå in i en regering med Merkel.
   Med spänning väntar nu de röda hur detta kommer att utfalla.Vid majoritet för nej-sidan,tvingas Merkel utlysa nyval inom 3 månader.
   Hela cirkusen har sin grund i att Merkel nekar träda tillbaka.Dock hade/har sossarnas toppar gärna sett,att de tilldelades välbetalda ministerposter i hennes nya koalition. 🙂

 6. Hej! Jag skickade in kontaktuppgifter på den svenska hjälten JAG tycker bör nomineras för att värna om det kräkmedia förskönar och ljuger om till vanliga svenska medborgare.
  Jag skrev så här: Petterssons Blogg: Han vinklar era sjuka tankar och reportage till sanningen och försöker ”svenne Banan” att vakna och inse erat landsförräderi med att fördärva vårat fina land till ett arabland

 7. Man borde ha olika utmärkelser i olika kategorier precis som man har på idrottsgalan,
  Joakim Lamotte är en hjälte för kvinnornas kamp. Peter Springare är de för alla brottsoffer. Katerine Janouch är en hjälte för alla utsatta i samhället. Jimmie Åkesson är Sveriges hjälte.
  I slutänden kan alla Sverige vänner bli hjältar tillsammans som ett lag. De här blev nog lför jobbigt för AB att förstå.

 8. Tommy Pettersson och Olle Ljungbeck är undertecknads favoritkandidater!
  Tack för ordet och ha en fortsatt trivsam lördagskväll, mina vänner.
  Andreas 🙂

 9. Nominerar Katerina Janouch som inte viker ned sig för alla som försöker tysta henne.

 10. Varför är ni inte nöjda med Anders Lindberg, Karin Pettersson, Åsa Linderborg och Fredrik Virtanen?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: