Stäng

17 reaktioner på “Miljöpartiet i praktiken

 1. SOLENERGI kommer att komma mer och mer men tekniken är inte fullfjädrad! I framtiden kommer bättre material, det kommer att räcka med att det är ljust ute för att tillvarata energin! MILJÖDÅRARNA ska inte ha patent på denna fråga, de är inte kloka!

 2. Om du vill ha ett gott skratt så läs ”Nolltolerans mot klimat i Grönköping” i Klimatupplysningen. Där finns också flera tidigare hälsningar från Grönköping som förgyller livet.

 3. Sätt de verklighetsfrånvända miljöpartisterna i utomhusarbete på s k ”enkla jobb” för att producera elektricitet. Sveriges s k feministregering har käbblat om sina ”enkla jobb” i evigheter utan att få något produktivt uträttat. Nu har de sin gyllene chans att visa på en snabb miljövänlig lösning av den akuta elbristen t ex för driften av P-automater med solceller som blivit stendöda i vinterkylan.

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=wXJctSjrRjk&w=560&h=315%5D

 4. Det är ju som vanligt med Miljöpartiet – de tänker inte alls igenom, har ingen uppfattning av helheten.
  De ser världen genom ett sugrör.

  Se bara hur ”bra” det blev med etanoldrivna bilar. MP tvingade alla mackar att sälja etanol, följden blir att tusenstals mackar stängde och det blev plötsligt flera mil för att fylla reservdunken istället för några kilometer.

  Eller höjningen av skatt för svenska lastbilar och följden blir att Sverige översvämmas av utländska lastbilar, som körs av trötta/onyktra förare och på skitbränsle. Jaha, det blev ju bra.

  Att de vill tvinga folk att avstå flyg medan de själva flyger – det är väl som alla politiker gör.

 5. När vi genomlider den kallaste året och snörikaste vintern i manna minne, så har dom hitta en forskare i Norge som påstår att det beror på den ovanliga värmen i Arktis. Som beror på klimat förändring. Så kylan som Europa lider av, är den som borde vara där.Hur man än vänder och vrider verkar man ha ändan bak. Människor fryser ihjäl och det beror på den varmare klimatet, tro det, den som vill.

 6. Solpaneler producerar mycket lite el per ytenhet och kräver väldiga ytor för ge tillräckligt men energi. Att driva t.ex. en mobiltelefon som nästan inte kräver någon energi kan solpaneler kanske klara men inte en elspis.
  Solpaneler uppe i det mörka norden där det er mörkt när man som mest behöver energi är en extra löjlig ide.

  1. Det finns solpaneler som är framtagna för nordiska breddgrader och är mycket ljuseffektiva. Från nano-tekniken kommer också inom kort vanliga fönsterrutor som alstrar el.

   Sol-el är framtid, och snart kommer bättre och bättre lagringskapacitet. ”Snö-blind”…. en solig vinterdag i ett snöigt landskap är mycket ljusare än sydeuropa.

   Men – solenergi har inget med milijöpartiet att göra, utan är ett steg i den tekniska utvecklingen i ett modernt industriellt samhälle. Och i det samhället har politiker som vill bomba oss tillbaka till en förbjuden vedspis ingen plats.

   Miljöpartiet har kidnappat solenergi – och jag tror att de hatar solel eftersom det strider mot deras lågteknologiska samhälle.

 7. I Nysvenskan idag…. ”… OM…. (!) VI (dvs Miljöpartiets centralkommitté) får bestämma, så kommer bilar att förbjudas för mer än att åka till närmaste kollektivhållplats. Skit i att du måste handla u(glöm inte att VI har förbjudit alla förpackningar så du måste själv släpa med dig returglas och burkar till affären) eller släpa ungarna till skolan (eftersom VI har tvångsförflyttat alla duktiga ’svenska’ elever till en stökig förort) eller ett överbelastat arabiskt-talande ur-och-skur könsneuralt miljödagis”

  Men, @martastenevi …-> När nu folket får bestämma, förpassas #martastenevi och honsa Miljöparti till politikens avfallshög tillsammans med nazismen och kommunismen. Tweeta gärna detta på @martastenevi

  https://www.sydsvenskan.se/2018-03-01/om-vi-far-bestamma-kommer-bilen-framst-att-anvandas-for-att-ta-sig-till-narmaste-tatort

 8. I teorin låter det bra. Problemet är när politiker vänder sig helt mot teorier när de ska föra vardagspolitik. Det är problematiskt med ett samhälle som är en ren skrivbordskonstruktion.

 9. Tycker MP skall presentera hur mkt vindkrafts el som produceras vecka 8, och nu vecka 9, 2018.
  Vet ngn?
  Jag vet att man däremot måste ha 100% backup av energi från annat för varje kw vindkraft, varför MP?, kostar det ingenting heller?

  1. Vindkraft och vattenkraft är en utmärkt kombination.

   Sådant dåligt hus som jag bor i drar dessutom mycket mer värme då det blåser kraftigt. Finns många dåliga kåkar.

   Skriv en tekniskt adekvat förklaring så läser jag den i kväll. / T

 10. Inget miljöparti alls tack!, Dom har redan gjort obotlig skada på landet Sverige, se till att dom avlägsnas från riksdagen!

 11. Eller cykla 20 mil till affären för att mötas av tomma hyllor då bönderna har knäckts lite till av de fantastiska förslag som MP pådrivit sååååssarna att utföra i regeringen, hurra för oss i 7 klöverns utopiska gäng, är de skallrop som de börjar sin dag i riksdagen

Kommentera

%d bloggare gillar detta: