Stäng

Barn fostras till nazister

MEDIA. Nordiska motståndsrörelsens mål är att växa och införa ett nazistiskt styre i Sverige. I organisationen växer en grupp barn upp – barn som uppfostras till att bli nazister, rapporterar Sveriges Radio. 

Nordiska motståndsrörelsen, NMR, vill nå sitt mål genom att rekrytera nya medlemmar, men också genom att uppmana sina medlemmar att skaffa barn.

 

Nordiska motståndsrörelsen är en organisation som enligt Säkerhetspolisen vill störta demokratin och är kapabel att begå terrorattentat. I Sveriges Radios kartläggning har vi identifierat 178 personer som tillhör de mest aktiva i organisationen. Många av dem är också föräldrar.

-Pettersson anser att NMR är en samling anti-demokratiska galningar men de är få och arbetar öppet.

Varför rapporterar inte Sveriges Radio om hur islamister som är betydligt fler skaffar mängder med barn och hur de uppfostras, eller tror SR att islamisterna uppfostrar sina barn i demokrati, jämlikhet och var toleranta mot minoriteter?

Hur uppfostrar kommunisterna sina barn? Och ännu värre socialdemokrater och miljöpartister?

Jag tror att den verkliga faran kommer från Sveriges Radios medarbetare som kanske uppfostrar sina barn till att bli ”journalister” som vinklar nyheter så det passar deras vänsterideal…

30 reaktioner på “Barn fostras till nazister

 1. Förbålt briljant slutvinjett, Pettersson!
  Journalist måste vara det absolut mest skampräglade yrket, näst efter politiker och resten av det prostituerade gardet.
  Andreas 🙂

 2. tror flertalet av ”kottar” idag, är precis som förr och
  håller masken så länge de är under uppsikt…tidsnog
  fattar de beslutet själva, vilken vägriktning de skall ta
  på livets stig…de flesta har inga större ambitioner och
  stannar i samma grannskap som deras pärons päron
  en gång slog rot…ofta är jordmånen på nämnda plats
  utarmad och förbrukad…skogen förr va enbart något
  som tog plats och stod ivägen, där åkerbruk kunde
  bedrivas…företagsamma profitörer med svada kunde
  då med hjälp av lite skrattvatten komma över häftigt
  stora arialer för en spottstyver…detta medan säljaren
  fick ynnesten att bo kvar i sitt f.d. hus och mark hyres-
  fritt till dödagar…men många f.d. skogsbönder valde
  ist ef. försäljningen på 1800-talet lämna bondvischan
  och ist söka lyckan i Städerna, som växte häftigt runt
  förra sekelskiftet…lika häftigt som under nästa rusch
  som vi är inne i nu, denna pga invällning utefrån

  Ursäkta att jag svävar ut i nutidshistoria, men ganska
  så bergis att inom en snar tid, så vänder strömmen av
  svikarnas barnbarnsbarnbarn åter till Landsbygden
  …om inte annat den dag Invällarna tagit över Städer
  eller den dag då världsekonomin har kaloppsat 😜

 3. Jag är inte Nazist men, när den globale bankiren George Soros tackar oss svenskar för att vi räddat hans systrar, bröder och landsmän i Ungern under andra världskriget, med att sänka den svenska kronan och förorsaka vårt land miljardkostnader kan man verkligen undra vem som är dom goda och dom onda?

 4. Ja varför blir muslimska barn,uppfostrade till Terrorister borde kanske den korrekta PK-pressen fråga sig ?
  I Berlin inleddes idag domstolsförhandlingar över två sådana Syrer,i åldrar 26 och 31 år.Båda smugglades in av Al Nustra som oskyldiga offer,under den s.k. ”flyktingkrisen” 2015. Redan ifjol våras upptäcktes vad dessa två ”skyddssökande” egentligen var/är.
  Sedan maj förra året har de hållits instängda i celler.
  I dag inleddes processen mot dem,utan speciellt större intresse från medier.För er som läser tyska,här en länk till BZ som faktiskt är reko i detta fall:
  https://www.bz-berlin.de/liveticker/terrorprozess-gegen-zwei-syrien-kaempfer-beginnt

 5. Frågan är, vad är grundorsaken till att NMR, fanatiska religösa organisationer och övriga odemokratiska krafter överhuvudtaget existerar ? d
  Det måste ju finnas en anledning ingenting finns eller uppstår om det inte bränslet finns men som vanligt i Sverige så talas det aldrig om de riktiga orsakerna till saker och ting utan det bara skummas lite ytan och därför blir det heller aldrig något gjort eller resultat bara tomt snack utan verkstad !

 6. Det är ingen enkel uppgift att uppfostra barn till att bli bra vuxna, att veta vem de är att förstå rättigheter inbegriper alltid skyldigheter.
  Med indoktrinering varifrån den än kommer gör inte uppgiften lättare för föräldrarna och det viktigaste …..hur drabbar det barnen ?
  https://www.youtube.com/watch?v=yA8fgaBSDUw
  Efter att ha tagit del av detta klippet så är jag tacksam för den tid som jag växte upp i Sverige, ingen ifrågasatte om jag var flicka, jag fick vara en flicka växa upp i lugn och ro som en sådan.

  1. Frågan ”When did you decide to become heterosexual” ska utvidgas:

   ”When did you decide to become human”
   ”When did you decide to move to Earth”
   ”When did you decide to be conceived”
   ”Why did you not decide to become a naked molerat”
   ”Why are you not identifying as an attack helicopter”

   Solklart att den som skrev frågan sitter fast i patriarkatets påtvungna vit-makts cis-gender rollerna.

 7. http://imgl.krone.at/scaled/1653746/v06585b/full
  Om nu så skulle vara fallet,är det ju inget nytt på jorden.
  I Muslimska länder uppfostras barnen,att bli terrorister och martyrer.
  Så skedde tydligen med den ”palestinier” som igår,dömdes till livstids fängelse, efter sina knivattacker i Hamburg förra sommaren.
  Achmed A tillhör liksom niggern som dödade de två på IKEA hos oss, gruppen lyckosökare som fått avslag,på sin asylansökan.

 8. Fostras till ? Vad gör då inte en viss religiös grupp som nu vidgar sina domäner i Sverige och som dessutom inte är förenlig men någon annan religion ?

 9. Alla föräldrar påverkar sina barn mer eller mindre vad det gäller politik, religion, värderingar m.m.
  Om föräldrarna är övertygade nazister är det knappast en fördel för barnen.

  Av mdlemmar i NMR är dessutom 50 % dömda för brott, vilket blir ytterligare en nackdel för de barn de ska fostra.

  1. Föräldrar brukar sällan vara framgångsrika i sina försök att förmedla sina politiska sympatier till sina barn. Föräldrarna är inte problemet, skolan och media är problemet.

   Båstads personalchef ska förresten enligt Sydsvenska Bilbrandsbladet ha kallat värdegrundarbetet i skolorna för ”banalt skitsnack” under ett möte med lärare och allmänheten. Han heter Csaba Illyés, ingen offentliganställd svensk skulle ju våga säga nånting uppkäftigt.

  2. Mia:
   Som vanligt ställer du dig på sidan av det muslimska drägget som fostrar sina barn just så…T.o.m. småbarn i lekskolan bjudes nu in i deras Moskeer för att lära sig ligga på knä,med pannan i golvet !!
   Att sådana statliga/privata inrättningar medverkar till religiös indoktrinering i en för den främmande världsdel,finner jag betydligt allvarligare.

   1. Att muslimska barn blir kraftigt indoktrinerade tycker jag inte alls om.
    Men nu hetter rubriken ”Barn uppfostras till nazister”

    Barns föräldrar är de som står dem närmast från första dagen i deras liv och bor sedan tätt tillsammans med dem de första 18 – 20 åren. Föräldrarna påverkar dem under tiden både omedvetet och medvetet, vilka slags föräldrar de än är.

    Men det bäst resultatet är att barnen så småningom växer upp till självständiga individer med egna åsikter.

   2. Hon säger sig inte gilla massinvandring
    men hon tar dom försvar varje gång.
    Hon är ett simpelt vänstertroll.

 10. NMR är inte det största hotet i landet även om media jobbar på att få det till det! Varför inte? 1) rörelsen är lätt att ringa in och ha koll på. Man talar svenska och det finns kunskaper i samhället om nazistisk ideologi 2) Antalet medlemmar och sympatisörer är förhållandevis få 3) SÄPO har av tradition haft koll på rörelsen.
  Nu används NMR av etablerad media som avledande manöver bort från det verkliga hotet – islamiseringen av Sverige. Där lägger man sig platt mot marken och trots löften från politiker att inte se mellan fingrarna vad gäller återvändande terrorister är intrycket att de behandlas som ömtåliga spädbarn som ofrivilligt varit med om så många hemskheter.
  På grund av politiker, medias, etablissemangets osv. ovilja att ta i islamiseringen utan istället befrämja den ligger nog SÄPOs arbete med detta hot från islamister mycket lågt.
  Effektivt arbete motverkas alltså av 1) etablissemangets ovilja att ta i problemet 2) språksvårigheter 3) kultursvårigheter – dvs. osynliga men viktiga kulturella och språkliga koder går näsan förbi på ett sätt som det inte gör i kulturella sammanhang som man kan. 4) okunskap om islam som religion och vad den strävar efter 5) etableringen av miljöer i t.ex. förorter som är mycket svåra för en vanlig svensk att få tillträde till.
  Förutom hotet från islam och islamska stater och deras agenda så anser jag också att vaksamhet gentemot Kina och deras tentakler över klotet borde anbefallas. Nu är Kinas strävanden inriktade på i första hand ekonomisk makt men därmed också politisk makt.

 11. I sthlms innerstad avlas vänster-journalister… i förorterna och i alla småstäder avlas islamister/bidragstagare…..
  … hmmm vad så detta sluta?

 12. Om NMR bestod av endast 10 man så skulle det utmålas som det stora hotet mot riket. Pkmaffians önske fiender.
  I dag är väl islamisterna 20 gånger större hot och det spelar ingen roll för pkjournalisterna att hotet växer för varje dag.
  Extremvänstern är också ett stort hot med deras nära band till den högsta makten och frikort för all granskning.

 13. Och SOSSARNA ska tala….. hur var det med sossarnas frontfigurer och ideologiska kartritare, Gunnar och Alva Myrdal,

  De ansåg alltså att ”oliktänkande” skulle steriliseras eftersom de ansåg vara nödvändigt för att ”förbättra den samhälleliga arvsmassan”. Mellan 1935 och 1970 steriliserades cirka 60 000 personer i Sverige på uppdrag av den socialdemokratiska regeringen.

  Myrdal förespråkade, liksom Hitler, statliga uppfostringsanstalter för att förhindra att föräldrarna skulle kunna påverka barnens politiska uppfattning.

 14. Detta var första nyhet när jag slog på radion i morse för att få veta vad som hänt i Sverige och Världen! En nyhetsvärdering av dem som nu får av mina skattepengar för att avgöra vad som är en falsk och en riktig nyhet.

 15. Men att här har fostrats minst tre generationer av samma andas barn, nämligen kommunister, det är inget som stör SVERIGES RADIOS MEDARBETARE??? Nej tacka fan för det SR s medarbetare kommer
  ju själva från dessa miljöer!

 16. Sossar uppfostrar inte sina barn. Fri uppfostran kallas det, kort för fritt från uppfostran. Familjen är en fientlig klassinstitution för sossarna. Uppfostran kan göra att traditioner och värderingar förs vidare från generation till generation, och socialismens mål är ju att förinta allt sånt och ersätta det med en psykosocial nyordning skapad av psykiatriker i Socialstyrelsen som förmedlas till barnen via statliga anstalter som de tvingas slösa bort sin barndom på att närvara i.

 17. Och historielösa kommunister, de har inte gjort upp med Kiruna svenskarna ännu, kommunisterna dvs stalinisterna väntar på att de skall dö ut, vilket många för övrigt redan gjort.

 18. Men att uppfostra barn till islamister och jihadister går ju bra med hjälp av svenska skattemedel..

  1. Utan generösa svenska bidrag och skattepengar skulle många må väldigt dåligt i världen !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: