Vad menar godhetstrollet på Inte rasist men Idiot?


NÄTHAT. Henrik ”Henke” Johansson är en av personerna bakom den LO-sponsrade sajten Inte rasist men idiot som påstår att de är partipolitisk obundna men bara förföljer Sverigedemokrater, med hembesök och telefonterror. 

Henrik Johansson är med en hel del på bloggen, tänk dock på att han har en namne som arbetar med Alarm-Ambulansförbundet och de är varandras motsatser.

”Henke” gråter ofta ut över hot och hat, samma sorts hat han gillar att utsätta andra för, men vi på Petterssons tar avstånd från allt hat och hot.

Läs om när Inte rasist men Idiot ringde Pettersson, tyvärr var det bara prat, Henke lovade att det skulle bli en stor nyhet med det blev inte ett skit…

Konstigt nog har Petterssons blogg betydligt fler läsare än Inte rasist men Idiot trots att de får sponsring av några LO-förbund, hoppas LO-medlemmarna som betalar är nöjda med det…


10 responses to “Vad menar godhetstrollet på Inte rasist men Idiot?

 • Truthfighter

  Samma sjuka vänsterpropaganda som allt annat från det hållet. Allt är högst subjektivt, men ges sken av att vara objektivt, för att lura massorna. Fy för detta vidriga falskspel, som florerar överallt. Alltid samma vinklade PK-korrekta sak. Man ser bara ”grandet” hos andra, och inte ”bjälken”, hos sig själva.

  Gilla

 • Involuntarium

  Ett äkta feministkommunist medium!

  Gilla

 • Joy

  Kanske sa den som hotade att han var sdare, annars är det ju svårt att veta.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Eftersom jag tillhör den riktiga arbetarklassen.

  Så kan jag bekräfta att Henrik J, bara är ett troll, som försöker ta sig in i den. Vi som är i arbetarklassen, tar starkt avstånd från den mannen.

  Glöm sedan inte . Arbetarklass är inte lika med LO.

  Gilla

 • Jhonsson

  Att han är idiot förstår man ju i alla fall.

  Gilla

 • Fredde

  Att påstå att IRM inte är politiskt bundna måste vara årets värsta Fake news!
  Sponsrade av sossarna och granskar enbart ett enda parti – kan det bli mera tydligt vad syftet är?
  Sjuklövern tar desperat till alla knep för att underminera demokratin, och negligerar samtidigt 20% av befolkningens röster.

  Gilla

 • Gunder

  ”Araber ska ta över ditt land, svenska hora” – Film som sprids på nätet

  https://www.flashback.org/t2921418

  Vem ska då försörja negrerna, muslimerna och araberna?

  Ful är arabjäveln också. Ful som stryk!

  Gilla

 • Ståfräs

  Antagligen samma idiot som sina kommunistvänner som tycker det är lärarnas fel att färre klarar skolan, vi satt 30st knäpptysta i ngn slags våningssal för alla skulle se läraren, runt 68-73, de flesta kom från ”utsatta områden” med socioekonomiska” problem, tror 99% fick den utbildningen man önskade. Va f-n är problemet idag o varför, Henrik ynkrygg? Skitsnack att ngt ”anonymt SD troll ” överhuvudtaget” bryr sig om dej o dina bröder.

  Gilla

 • Punto

  Johansson är skicklig. Han känner igen anonyma troll i telefon. Han platsar i det övernaturliga programmet ”Det okända” i TV7.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: