9 thoughts on “Trafikfarligt med burka

 1. Igår körde Stefans ekipage in i ett vägräcke på E4:n. Strax därefter höll han ett anförande i Uppsala. Misstänkt smitning från olycksplats…?

 2. I Sverige går naturligtvis den heliga mångkulturen före säkerheten, ej förbjudet att köra bil i Burka men att tala i mobil generar 1500 kr i böter !!!!

  • Naturligtvis inte, vi talar ju om Islam, snart infört I Sverige, blir skönt utan kärringar i trafiken, man får tacka Feministregeringen, FI o Metoo i synnerhet, Alliansen hakar säkert på för här finns det bidragstörstande väljare

 3. Wikipediasidan i länken nedan listar FNs (WHOs) statistik över trafikdödade per land. Klicka för att sortera på anda kolumnen, ”dödade per 100 000 fordon”, för att se statistiken justerad för att fattigare länder har färre fordon per invånare. Somalien har 1000 (ett tusen!) fler dödade per fordon än Sverige! För att inte tala om alla lemlästade.

  4½ dödade per 100 fordon om året betyder att VARJE FORDON i genomsnitt dödar en människa vart 15:e år. Det är inte trafik, det är en massaker! Akilovs fem terrordödade motsvarar bara ett 75 årigt genomsnitt för en förare i Somalien. Med invandringen kan vi säga adjö adjö till Volvo-landet.

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_traffic-related_death_rate
  (Man ska inte tro på all FN-statistik, den här är särskilt svår att smälta, men den är officiell)

 4. På en charterresa ner till Tunisien för flertalet år sedan.
  En av dagarna skulle de ha en dagstur och åka ut med bussen
  för att besöka ett bedunläger med kameler.
  De åkte ut på en smalgrusväg som hade en lång – lång raksträcka i öknen. Där låg det två total kvaddade bilar i var sitt dike.
  Det undrades i bussen hur denna olycka kunde ha gått till med enorm bra sikt och två bilar som total frontat med varandra.
  Samt ingen hade därefter tagit reda på bilarna.
  Deras guide svarade med:
  ”- Det var Allahs vilja”.

 5. Hehe rätt kul faktisk..och efter kommer en likadan, kan sätta en peng på hon hoppade på moppen igen och fortsatte..att tänka före är inget för dessa människor.

Kommentera