Stäng

Synden straffar sig själv

En ung pojke från Chongqing i sydvästra Kina blev fast i hissen efter att han urinerade på knappraden.

Bilder från övervakningskameran i hissen visar att pojken kommer in i hissen ensam, han släpper ut en ström av urin på hissknapparna, drar upp sina byxor och förbereder sig för att lämna hissen. Men när hissen når bottenvåningen öppnas dörrarna något innan de snabbt stängts igen. I en panik börjar han trycka på flera knappar, som började blinka, innan hissen  blir totalt mörk. Fastikhetsskötaren och hissreperatörer fick så småningom ut honom ur hissen. När de senare tittade på videon från hissens övervakningskamera insåg de vad som var orsaken till hissens felfunktion!

TheStar  

 

7 reaktioner på “Synden straffar sig själv

 1. I Sverige hade han garanterat blivit utsedd till året roligaste hedersmedborgare av Lövet för detta patetiska och sjuka grottbeteende !

 2. Afghanen åkte dit på eget grepp och straffade sig själv.
  Lär heller inte kunna göra om det.

  ”Afghan försökte dränka tysk flickvän – drunknade själv”

  Efter ett gräl med sin 17-åriga tyska flickvän försökte den 19-årige afghanen dränka henne i floden Havel. Men mannen kunde inte simma och istället för att dränka flickan sjönk han själv ned i det iskalla vattnet och dog senare till följd av detta.
  https://www.nyatider.nu/afghan-forsokte-dranka-tysk-flickvan-drunknade-sjalv/

  1. Blir flickan dömd nu för att ha orsakat en stackars afghans död genom drunkning, detta hände väl inte Sverige för då hade hon garanterat blivit dömd av dagens svenska totalt havererade rättsväsende ?

   1. Det hände i floden Havel som är en biflod till Elbe.
    Havel sträcker sig genom den östra delen av Tyskland och ner genom Berlin.

  1. Sydostasien är det område i världen där högst genomsnittligt IQ har uppmätts. Uppenbarligen var inte telningen ifråga från det området.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: