Inga fler poliser


Feministiskt Initiativs nya partiledare intervjuades i gårdagens Agenda. 

När hela Sverige ropar efter fler poliser, vill Gita Navabi se det motsatta. Hon vill se färre poliser, mer rättvisa framför repression och tror inte på att föra dialog med en person som står bakom en mask och en sköld (poliser).

Kan vi ana oss till att FI:s nya väljare finns att hämta bland landets kriminella och extremister?


25 responses to “Inga fler poliser

 • Hanna

  Efter att ha läst det här och Sverige som vi känner börjar kännas kört- dela landet i zoner som förvaltas av respektive parti med yta efter kommande valutslag. Du bosätter dig där du röstat för att bo och då vet du vilken politik som gäller framöver. Ser tyvärr ingen annan lösning för att rädda de 25-30% som skulle räddas!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vilken planet kommer denna varelse ifrån ?
  Och detta s.k politiska parti står kanske Gud förbjude på tröskeln till riksdagen, svenska väljare må vara naiva och dumsnälla men att rösta på Fi där går naturligtvis den absoluta gränsen räcker med det vidriga och katastrofala MP och kommunisterna !!!!

  Gilla

 • Torleif

  Jag vill inte heller se fler poliser. Poliser är bögar.

  Gilla

 • br

  Jag tycker nog inte att gudrun ser riktigt nyktert på denna frågan

  Gilla

 • Stenbock

  Bland de tre partierna (VPK,Milj-aktivisterna,FI),som hyllar allt vi andra vill förändra till det bättre,spelar väl knappast någon roll vilken partisedel de stoppar i kuvertet !

  Gilla

 • Monica

  Tänk om någon radikaliserad islamist går på någon av FI:s möte eller kongress och spränger sig själv och flera andra till döds för att han/hon tycker att FI:s medlemmar är lösaktiga otrogna kvinnor

  Gilla

 • The proud swede

  Var hittar de alla idioter??

  Gilla

 • Roland ram

  Vem bryr sig vad en feminist tycker och tänker?
  Feminism är galenskap allt tvärtom ingen förnuft.
  Feminism är det som kommer förinta det svenska samhället.

  Gilla

 • Claes H

  Gita Nabavi (!) intervjuades igår i ”Agenda”.
  https://www.svtplay.se/video/17048254/agenda/agenda-25-feb-21-15-1
  Tryck på ”44 min”. Nabavi kommer 30 min in i programmet.

  Gilla

 • Nosferatu

  Förhoppningsvis snor FI, V och Mp röster av varandra så att två av partierna inte kommer in i Riksdagen. Det parti som kommer in vill ingen samarbeta med och därmed är samtliga borta från den politiska scenen.
  Drömde jag i natt.

  Gilla

 • Fredde

  Jag tycker det var mycket lämpligt sagt av henne!

  Nu är det ingen risk att FI kommer att plocka röster….

  Gilla

 • ossie

  Bra ändå att man låter detta rekordstolpskott kräka ur sig sina rekordkorkade åsikter. Borde ju ändå få en del tilltänkta väljare att besinna sig.

  Gilla

 • Joy

  Då kan Fi åta sig att prata med kriminella så får vi se hur det går! Inte ett pip vill jag höra om något som händer dem i samband med ”samtalen”. Gode tid så rubbade fifeministerna är. Fi f..

  Gilla

 • Kurt Kodstedt (påhittenamn)

  Vilket stollegäng nästa regering, – Socialdemokraterna, Miljödårarna och Feministiskt Initiativ….-Stefan Löven ger FI justitieministerposten och 87:an blir nöjda….
  Är befolkningen helt begåvningshandikappade så kan detta bli verklighet, vi får se….Tror att s.k. veganer röstar på FI!!! + terrorister och kriminella…..

  Gilla

 • Tony

  Ja herregud, måtte inte Svenska folket rösta in ett stolle parti till,
  det räcker och blir över med Miljöpartiet kommunisterna och resten
  av sju klövern!

  Gilla

 • BjörnLarsson

  Feministernas sten- och glaskastare och polishusskjutare vill ha färre poliser. ”Haha, fullträff, en färre!”

  Gilla

 • Truthfighter

  Men hon har rätt! Det är inte fler poliser vi behöver! Det är färre invandrare!!! Och samhället är som en alkoholist och drogberoende, där drogen är polisen. Låt mig förklara: En alkoholist, vänjer sig vid mer och mer sprit hela tiden, men botar inte orsaken till det därigenom. Om man istället gav alkoholisten en bot för orsaken, d v s invandringen, skulle inte heller behovet av flaskan, d v s polisen bli så stort. Men om det hela tiden stegras, dör samhället, d v s alkoholisten av spriten, d v s polisen och våldsspiralen till slut. Man måste istället gå till botten med det hela, för att få samhällsbot. För det är samhället som är fel, när så stora polisinsatser behövs. Inte att det är för lite.

  Gilla

  • Truthfighter

   Men varför JUST HON, vill ha färre poliser, är av motsatt anledning, som jag framlägger. För hon vill ha mindre, för hon VILL VÄRNA sina muslimgunstlingar, såklart. Jag vill göra något åt orsaken. Hon vill driva alkoholisten, d v s samhället till självmord, istället för alkoholism. Och då är ju alkoholism betydligt bättre.

   Gilla

 • centurion

  Håller faktiskt med !?!…… Att försöka föra någon form av dialog med figur iförd slöja, hijab, nicab, burka, tält eller sopsäck är icke realistiskt. Ej heller andra medlemmar ur maskeradligan, såsom bankrånare eller terrorister.

  Gilla

  • eva

   Även om det inte syns är fittstimmet F! omlindat av rosa slöjor som effektivt stänger verkligheten ute. Sov sött och dröm vidare!

   Gilla

 • Käpprätt..

  Har det någonsin prövats tidigare? Låter inte realistiskt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: