IKEA-mördaren ångrar att han lämnade Eritrea och vill hem för att avtjäna sitt straff


BROTTSLIGHET. Ikeamördaren Abraham Ukbagabir vill utvisas från Sverige – vädjar om att få sitta av sitt straff i Eritrea och ångrar att han någonsin lämnade sitt hemland.

-Pettersson hoppas att svenska myndigheter kan hjälpa herr Ukbagabir att få avtjäna sitt straff hemma, givetvis av humanitära skäl.

Jag är dessutom övertygad om att det är många som ångrar att Abraham och många av hans landsmän har lämnat sitt hemland.

IKEA-mördarens bror, Rober Berhene: ”Ska jag vara ärlig så är jag förvånad att han lever. Efter det han gjorde trodde jag han skulle slagits ihjäl. Europa verkar vara annorlunda”

Om Abraham Ukbagabir på bloggen…

Läs intervjun med eritreanen i Expressen…

Minns ni att en man dömdes för hets mot folkgrupp för att han kallat Ukbabagir för neger. Detta trots att negern sa att han inte brydde sig. Visst är det fint att åklagarna prioriterar.


17 responses to “IKEA-mördaren ångrar att han lämnade Eritrea och vill hem för att avtjäna sitt straff

 • jockfall

  Får han plats i en skokartong?

  Gilla

 • Kurt Kodstedt (påhittenamn)

  IKEAMÖRDAREN kan mycket väl friges om han överförs till Eritrea! Jag tror att en överföring skulle gagna Stefan Löven och Socialdemokraterna och jag är därför helt emot! Stefan Löven var i Västerås när morden/slakten av Carola och sonen Emil skedde på IKEA….Han sa inte ett ord, senare hörde jag honom i TV säga att vi ska ha ”öppna gränser” och att ”de flyr för sina liv….”
  Mannen från Eritrea hade ett utvisningsbeslut MEN detta fungerar uppenbarligen inte, asylbedragare kan stanna utan risk och regeringen har gett amnesti åt de ljugande ”barnen” från Afghanistan/Iran….
  SKÄMS NI INTE POLITIKER?

  Gilla

  • Kurt Kodstedt (påhittenamn)

   SVERIGE kommer att behöva bygga ut antalet fängelseplatser och säkerhetsfängelser behöver byggas! IKEAMÖRDAREN tycker jag vi ska behålla och att han ska sitta till sista andetaget i svenskt fängelse! I framtiden ska ett straff i ett svenskt fängelse verkligen vara ett riktigt straff! Kräket/terroristen från Drottninggatan tycker jag också ska behålla i Sverige, han ska sitta livet ut och vi ska göra det lika otrevligt som i ett Thailändskt fängelse…..!!!

   Gilla

 • Matte

  Mamman tackar regeringen och uppskattar att den svenska regeringen tar hand om hennes son ”som om det vore deras eget barn”.

  Ett utdrag från Fria Tider.

  Ikeamördaren om att han slaktade två oskyldiga svenskar:
  ”Shit happens!”

  Nu får Ikeamördaren Abraham Ukbagabir tala ut i en lång artikel med Expressen. Samtidigt tackar mördarens mamma den svenska regeringen för att den tar hand om hennes son på ett lika bra sätt som hon själv skulle ha gjort.

  Ukbagabir vädjar om att få avtjäna sitt straff i Eritrea. När Expressen påpekar att han mördat två helt oskyldiga personer, svarar han:

  – Shit happens! Jag förstår att det inte är en bra sak.
  Men jag vill glömma detta.

  Att de brutala morden är en fruktansvärd upplevelse för de anhöriga verkar inte bekymra honom nämnvärt. Det finns i alla fall inte något han kan göra eller säga till dem. Gjort är gjort, menar han och påpekar att händelsen ”är historia”.

  Ikeamördarens bror Rober Berhene säger till tidningen att han är förvånad att hans syskon över huvud taget lever. Han trodde att personer som mördar två oskyldiga människor slås ihjäl, säger han till Expressen och påpekar att Europa tydligen är annorlunda än Afrika.

  Mördarens mamma säger att hon skäms för vad Ukbagabir gjort, men betonar samtidigt att hon uppskattar att den svenska regeringen tar hand om hennes son ”som om det vore deras eget barn”.

  http://www.friatider.se/ikeam-rdaren-om-att-han-slaktade-tv-oskyldiga-svenskar-shit-happens

  Gilla

 • Joy

  Ut med karln, behåll honom inte. Se bara till att myndigheterna i Eritrea inte släpper ut honom igen, för han lär komma tillbaka som ett skott då.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Törs man säga en mycket klok nysvensk ?
  Nu fattas minst drygt en miljon lika kloka som fattar samma beslut så kanske anarkin i Folkhemmet minskar något !

  Gilla

 • El gringo

  Eritrea är en skurkstat och kan mycket väl släppa ut fångar som sedan tar sig hit som ”flyktingar”, vilket denna mördare räknar med. Han har knappast någon framtid i Eritrea.
  Frågan är, varför vill han annars till Eritreas hårda fängelser?

  Gilla

 • br

  Hade han inte skurit halsen av de på ikea hade hanju varit i eritrea med betald flygbiljett.men det föll inte varelsen i smaken.

  Gilla

 • compulsoryunion

  En rik släkting i Florida sa redan för 15 år sedan: jag skulle vilja betala 1 miljon dollar per n…. som flyttar för evigt till Afrika… här i Sverige agerar myndigheterna i praktiken tvärtom: 10 miljoner SEK i etableringsersättning per n….

  Gilla

 • Lena

  Vilken lösning är den billigaste ?

  Gilla

 • The proud swede

  Det är inte ofta det kommer nåt vettigt ur munnen på riksbögen, men den här gången lyckades han..

  Gilla

 • Jack

  Skicka tillbaka honom till Eritrea, om han tar med sina 1000-bröder och 10 000-kusiner. För släkt är dom alla afrikaner, om dom får säga det själva.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: