Stäng

De rödgröna gör reklam för burka!

ISLAM. Istället för att lägga skattepengar på att bekämpa islamism ska rödgröna majoriteten i Göteborg stad skapa förståelse för burkan. 

Från Göteborgs stad hemsida.

On 14/3 Burka Songs 2.0 – film och samtal

Datum Onsdag 14 mars
Tid 18.00–21.00
Kostnad: Gratis
Burka Songs 2.0 – film och samtal

2011 införde Frankrike förbud mot heltäckande slöja på offentlig plats. Hanna Högstedt* fick pengar till en film där hon skulle gå i burka i Paris, sjungande franska nationalsången tills hon blev gripen av polis. Men allt gick fel. Här följer vi processen från filmidé till ett samtal om vita privilegier, slöjan och filmsverige idag.
Efter filmen: samtal mellan regissören Hanna Högstedt och Fatima Doubakil, aktivist i människorättsfrågor och medverkande i filmen. Samtalsledare Maimuna Abdullahi.
I samarbete med Göteborgs Stad, Stadsledningskontoret.
Kl 18. Stora Salongen. Fri entré. Vi bjuder på fika.

*-Petterssons tillägg: Hanna Högstedt fick 100.000 svenska skattekronor för att sätta på sig en burka och åka till Paris och protestera för burka!!!

Hanna Högstedt möter våren i Paris för svenska skattepengar. Göteborg går back 2,5 miljarder per år.

16 reaktioner på “De rödgröna gör reklam för burka!

 1. Kommunallagen paragraf 1. Kommuner och landsting får själva ha hand om angelägenheter av allmänt intresse som har anknytning till kommunens eller landstingets område eller deras medlemmar. slut citat.
  Ställer mig mycket frågande till om de 100000:- som Gbg stöttade filminspelningen med är att betrakta som angelägenheter av allmänt intresse och att det har anknytning till sagda stad.

 2. Är det inte ett rasistiskt ställningstagande att särbehandla kulturella egenarter. Varför skall skattepengar användas jämt och ständigt för främmande saker, som väldigt få skattebetalare valt? Nej sluta genast med daltet. Ingen skall tvinga någon annan till något orättvist och speciellt inte alla höjda skatter pga. extra kostnader på alla möjliga plan för invandrare. Stoppa all invandring från mena-länderna, utvisa alla papperslösa stäng gränserna tills allt lagats för att kunna börja om och göra rätt. Jag accepterar inte orättvisa kostnader och ständiga skattehöjningar trots att det blir stökigare, sämre service och högre avgifter överallt, det räcker nu.

 3. Jag kan också tänka mig att leka ihop lite filmer.
  Vem ska man kontakta för att få loss sådana summor?
  Disneyministern eller?

 4. Det diskuteras sådana självklarheter som att kvinnor inte får köra bil i muslimska länder. Det är väl där som här att man måste ha körkort och det är omöjligt att utfärda körkort till ett par ögon, när resten av kroppen är täckt av en sopsäck.

 5. Hur kan man fån100.000 skattekronor för att åka till Paris och bryta mot lagen?!
  Återinför tjänstemannaansvar, den som beviljat skattepengar till det här projektet borde ställas inför åtal!!!

  Skattepengar ska inte finansiera sån här idioti!

 6. Det blir bara sjukare och sjukare. Kvinnor som slogs för yttrandefrihet, rösträtt och delaktighet blir nedtrampade. Göteborg som är arbetarstaden och som velat slåss mot förtryck. Det är så illa när vänsterflummet måste leka och experimentera sig fram i tillvaron. De kan fjanta sig i slutna rum, för egna pengar. Inte bjuda in förtryckande normer i Sverige, för skattepengar.

 7. Hon bara bekräftar att hon verkligen är idiot, ungefär som en lek,
  måste vara otroligt korkad, en förtryckarsymbol är inget att
  skoja om. Ifall alla dom miljontals Muslimkvinnor fått välja själv ,
  så hade dom dragit skiten av sig och klätt sig efter vad hon tyckt om?

 8. Alice Bahe-Kunke ska få mer pengar att spendera så det kommer säkert att regna ännu mer pengar över diverse obskyra muslimorganisioner och projekt.

 9. Var ute i Sheperds Bush i London härom året. Det var som att komma till mellanöstern det vimlade av hucklen av värsta sorten. Man mådde faktiskt illa av blotta åsynen. Hör absolut inte hemma i ett civiliserat samhälle.

 10. Mona Walter borde finnas med i samtalet efter filmen.

  Burka kommer förmodligen att likställas med bikini.
  Böneutrop likställs med glassbilen.
  Det andra syftet med Böneutrop är att det proklamerar Islam över en stad.

  Ex-imam: ”Böneutropet ska proklamera islam över en stad”

  ”Det är för tidningen Dagen som Tomas Samuel har skrivit en debattartikel om böneutrop. Han är före detta imam och vill klargöra vissa fakta apropå frågan om moskén i Växjö ska få använda böneutrop.

  ”Adhan” – som böneutropet heter på arabiska – är i huvudsak till för två saker. Det ena är att påminna om när det är dags att be.
  Förr i tiden fanns ett behov av dessa påminnelser då folk inte hade klockor med alarm.

  Det andra syftet är att böneutropet ska ”proklamera islam över en stad”, skriver Samuel. Det ska visa att invånarna i staden är muslimer. Män med vackra röster ska utföra utropet så högt de kan.
  Kvinnor är dock inte tillåtna – en kvinnas röst kan nämligen väcka frestelser hos en man.
  https://nyheteridag.se/ex-imam-boneutropet-ska-proklamera-islam-over-en-stad/

 11. http://imgl.krone.at/scaled/1650700/v4c8035/630×356
  Att världen är sjuk,visar om inget annat denna bild ovan från Krone.
  Med en statlig utförd inscenering,begrovs en fallen turksoldat under medverkan av Diktator Erdogan själv,vid kistan.
  En sörjande liten flicka grät,när Erdogan tröstade henne med orden:
  ”Önskar du också bli en martyr” ? Därpå läste han några rader ur koranen för den lilla ledsna flickan. Bl.a. ”om Allah vill.kommer du också att få bli en sådan,täckt av en fana” !

 12. Ja vad annars, fast jag tyckte det var grisögon, tänkte först att nu har de klätt ut sina hemliga grisar i soppåsar

 13. Men detta är ju den nya klädseln i ett inom kort framtida heligt mångkulturellt Sverige så det är klart att detta plagg måste lanseras hos det idag naiva men ack så trygga svenska folket som i September garanterat ger 7 klövern ett nytt 4-årigt förtroende och kanske även bjuder in Gudruns lite småmysiga Fi in i riksdagen !
  Heja moder Svea, mer Mello och hela Sverige bakar med TV4:s kramgoa Tilde till svenska folket.

 14. Är det någon som kan förklara hur det kommer sig att vissa människor hatar sig själva så mycket att de älskar de som hatar dem mer?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: