Stäng

Sveriges framtid lär sig om Sverige och elektrisk spis, inomhus…

INVANDRING. Vi tar en klassiskt repris från våren 2015 och tittar på hur Sveriges framtid lära sig om rinnande vatten, elektricitet, kylskåp, spis, tvättmaskin osv. Därefter ska de lära sig svenska och hur man spenderar sitt socialbidrag sedan…

– Uppriktigt sagt så tycker Pettersson att detta inte är invandrarnas fel utan de politiker och väljare som tror att världen blir bättre av att vi öppnar våra hjärtan och förstör vårt land i stället för att hjälpa på plats.

Lägg även märke till damen som saknar tänder i överkäken i början på filmen, i slutet där hon skryter om en elektrisk spis som står inomhus har hon helt plötsligt fina tänder på plats. Ett under har skett…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran 8:an är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

53 reaktioner på “Sveriges framtid lär sig om Sverige och elektrisk spis, inomhus…

 1. Den lövenska tandfen, har väl varit framme, medan vi äktsvenskar etniskt diskrimineras p g a vår hudfärg och härkomst, och får saftiga räkningar på folktandvården, för denna vår felaktiga ras:s skull!

 2. En piss nilen. Världen ska göras bättre men det här innebär bara att Sverige sänks. Hur ska ett fattigt U-land uppe i norden kunna göra någon skillnad? Men kanske dagens ”goda” människor mer tänker på sig själva än på framtiden? Man har ju sett vad som händer ute i kommunerna när kommunerna tar över ansvaret från staten att etablera människor. Det är tack och hej då. De pengarna vi har bränt de senaste åren skulle ha skapat humanitära underverk ute i världen. Ett land med en moralisk kompass så god att den blir omoralisk.

 3. Men ni vet ju att det är jäääätttebra att befolkningen ökar, som tex. i Sala kommun! Kommunikatörens attityd & beteende är under all kritik. Väl värt att läsa diskussionen på Flashback:

  En företrädare för Medborgerlig Samling ställde på Sala Kommuns Facebooksida frågan om kommunens befolkningsökning berodde på mottagande av invandrare.
  https://twitter.com/annica_sa/status/966982607106867200

  Kommunens kommunikatör vägrade svara på frågan med hänvisning till att den var del av ett ”invandringsfientligt spår”. Utöver det googlade han sannolikt frågeställaren och när han såg att hon var från Medborgerlig Samling meddelade han att ”samtliga agitatorer” från partiet skulle komma att blockeras från kommunens hemsida.

  En pikant detalj i sammanhanget är att kommunikatören har bakgrund som journalist, han har vunnit det stora journalistpriset och arbetat på medier såsom Expressen, Sveriges television etc.

  Vad säger det om Sverige när statistik anses som ”invandringsfientlig” och politiserade kommunikatörer blockerar information som medborgarna (än så länge) har laglig rätt att ta del av? Hur vanligt är detta – hur många medborgare blockeras från kommunernas hemsidor på bas av fullt legitima frågor?

  Utifrån detta vill jag diskutera hur en öppen diskussion om kommunala frågor kunna säkras inför valet – hur ska man motverka att enskilda medborgare tystas på kommunala hemsidor?

  https://www.flashback.org/t2920532

 4. Min man har varit med och totalrenoverat lägenheter som flyktingar bott i. Alla vitvaror var förstörda, vatten stående på spisen, flottfläckar högt upp på väggarna i rummen, trasigt på toaletten, spindelväv längs väggarna & olika småkryp som kröp omkring med mera. Antar att kommunen fick stå för notan…

  1. Det är SD´s fel enligt Feministregeringen o Alliansen. PK städar gärna sina muslimska vänners lägenheter o hus gratis minst 2ggr i veckan allt annat är rasistiskt.
   Det bästa är att det kostar inget heller, det är bara Svenskar som kostar från vaggan till graven.

 5. Ann Heberlein…………….

  ”Redan i våras stod det klart att Lunds kommun befinner sig i ett prekärt ekonomiskt läge. Situationen är inte unik för Lund. Enligt SKL förväntas kommunernas underskott närma sig 40 miljarder de närmaste åren.

  ”Kostnaderna har ökat så kraftigt i relation till tidigare”, säger Lena Micko, SKL. Bakgrunden är en kraftig befolkningsökning till följd av invandring och födelseöverskott.

  I Lund saknas inte mindre än 300 miljoner 2018. Besparingar över hela linjen med nedskärningar i kommunal verksamhet är därför nödvändiga. Alla nämnder ålades att spara, och nu börjar besparingarna synas.”

  https://ledarsidorna.se/2018/02/krisande-kommuner/

  1. DN och Feministregeringen har lösningen, kopiera framgångssagan från Sandviken och vips vänds förlust till vinst på minst 3-400 miljoner!! Man kan lita på ZZåZZarna! PK jublar!

  1. Det är ju under -10 grader.
   Tror du inte dom stackarna fryser?
   Klart de måste elda lite, det gjorde de ju hemma…

   1. Mycket möjligt att de beror på att mätaren visar under 0 !!
    Brukar på mornarna lyssna till min gamla Berliner radiostation.
    Just nu ligger deras ”kyla kring -7 ”,och hela programmet handlar om,hur de skall förbygga få frostskador.
    I dag hade man t.o.m. bjudit in några sibiriska ryssar,som experter i frågan…Ryssarna påstod att de förebygger köldskador genom att dricka Wodka och te.
    Ja det enda jag tidigare hört är,att pinka i byxan skall hjälpa för stunden…
    I övrigt är allt som vanligt i min gamla stad.I nyheterna framkom att antalet mord minskat,och rån och andra grova brott har endast ökat merginalt….
    Detta dagen efter,att araber sprängt ut en hel vägg hos en Juvelerare mitt i stan,för att komma åt guld och ädelstenar. 🙂

   1. Annie, om de talar svenska……… varför satsas det då enorma summor på tolkar och SFI ?

   2. Annie, den superkompetenta kvinna (eller vad hon identifierar sig som?) som yttrade om att ”det är ju brottsligt att vara kriminell.”..
    En utsaga nästan på Ullentott-nivå….

 6. För några minuter sedan – Danska Socialdemokraternas utspel om hårdare regler för asyl och invandring får stöd av Dansk Folkeparti (DF). Partiledaren för DF Kristian Thulesen Dahl kan tänka sig att göra upp med S, utan regeringen.Socialdemokraternas asylutspel
  *************************************************
  De danska socialdemokraternas partiledare Mette Frederiksen ” det är dags att bromsa invandringen till Danmark från icke-västliga länder” genom att skicka asylsökande till ett tredje land, exempelvis i Nordafrika, där danska mottagningscentrum ska upprättas.
  Ingen ska tillåtas att söka asyl i vid den danska gränsen.

  De som beviljas asyl efter handläggning i lägren i tredje land ska inte få komma till Danmark, utan skickas vidare till FN:s flyktingläger. Danmark avser istället att ta emot kvotflyktingar genom FN systemet.
  Det ska också finnas ett tak för hur många människor från länder utanför västvärlden, som tillåts komma till Danmark via asylsystemet och familjeåterföreningar.

  De flyktingar som beviljas asyl i det nya systemet ska inte få komma till Danmark utan skickas till ett av FN:s flyktingläger, enligt förslaget och i gengäld kan partiet tänka sig att Danmark tar emot kvotflyktingar från FN igen. Antalet skulle eventuellt kunna vara fler än de 500 per år som togs emot, innan ett stopp infördes i höstas.
  S vill också reglera hur många invandrare från icke-västliga länder som får bo i vissa stadsdelar.
  Källa: Ritzau
  ********************************************
  Asylsökande till Danmark och Sverige
  2017 sökte endast 3 410 personer asyl i Danmark och orsak till minskningen är en stramare flyktingpolitik och EU:s avtal mer Turkiet.

  I Sverige sökte 25 666 personer asyl under 2017!, .
  Källa: Danska utlännings- och integrationsdepartementet, Migrationsverket

 7. Lägg märke till Tv:n på byrån.
  En hederlig Tv.
  Platt Tv på väggen med hemmabio och Surroundhögtalare blev det inte.
  Samt alla hushållsmaskiner och mikron i köket.

 8. Noterar att hon i början av klippet sakande 3-4 framtänder, vilket var fixat i slutet av klippet, kostnad säkert över 50 000. Tack för att ni valde Sverige

 9. Ja myndigheterna varnar för valfusk i höstens val, och syftar då
  på att Ryssland skulle ligga bakom, jag tror också det kommer att
  fuskas, men tror mer på att sju klöverns gelikar kommer att ligga
  bakom fusket. LITA ALDRIG PÅ EN SOSSE!

 10. Om jag minns rätt, den kvinnan som ”lär sig bo i lägenhet”, hämtades till Sverige av någon eller några svenska kvinnor som befann sig i Afrika från en svensk hjälporganisation, vilken av de alla har fallit ur mitt minne.

 11. Sverige och svenskarna har de politiker och det samhälle de förtjänar !
  Som man röstar får man ju ligga men å andra sidan så verkar ju en majoritet av svenskarna fram till 2014 känt sig trygga och bekväma med 7 klöverns öppenhjärtliga och mångkulturella politik, får se om denna trygga majoritet fortfarande finns kvar i September, det är högst troligt.

 12. Av någon anledning jag inte förstått så ser våra politiker ett egenvärde i att ta in folk från andra länder och betala dom ett ”passiviseringsbidrag” för att sitta av tiden i en lägenhet i Sverige och göra ingenting. Att hjälpa så många flyktingar som möjligt verkar man inte intresserad av, då hade man kunnat hjälpa på många gånger fler på plats för samma pengar, man betalar dom hellre mångdubbelt för att de skall ta sig hit och sitta av tiden här.

   1. Det kan jag förklara! För att 87% av dom boende i Sverigeistan (jag vägrar att kalla dom svenskar) har röstat för dettta!

   2. Kalasbetalaren .
    Det betyder att när svensken / svenskan vaknar upp och inte längre röstar för sin egen undergång………ja då importeras det ännu fler av ”Sveriges framtid”, vilken mardröm !

   3. Det får vi väl inte hoppas! Men det kommer dumsvensken aldrig att göra så det spelar ändå ingen roll!

   4. Tror du har helt rätt…Men nu sk-ter det sig för sossarna när FI,fyller sina listor med orientaler.Mohammed och Ali toppar tillsamman med en okänd och skräcken Gudrun.
    Skall bli intressant att se bögarna och Islamisterna i samma Prideparad,under regnbågens fana ! 🙂

 13. De politiker som tycker att Sverige är ett av världens rikaste länder med outtömliga resurser och vill att vi ska vara en humanitär superstormakt för all världens människor har sett till att vi ska ta emot ännu fler kvotflyktingar….! De behöver INTE betala själv utan det ska Sveriges befolkning göra via höjda skatter!! Tom fattigpensionärer har staten fräckheten att plocka pengar av 25-30% i skatt på nordens lägsta pensioner! Ynkligt att samtidigt komma med skrytsamma floskler när andra betalar!!! SKÄMS!!
  Kvinnan på bilden är sympatisk MEN jag tycker hon borde fått hjälp där hon hör hemma, är helt övertygad om att hon skulle vara lyckligare i Afrika på grund av klimatet och att hon då skulle bo nära familj och släkt. Att hjälpa dessa människor i deras närområden är mer civiliserat än att göra dem till socialfall i Sverige. Biologiskt klarar sig svarta bättre i Afrika, det är ett varmt klimat som deras svarta hud och biologi är skapta för! Återigen tänker Socialdemokraterna helt fel, de vill vara ”goda” men de gör bara saker värre.
  Ett värdigt liv får vi bara genom ARBETE där vi erhåller en lön i slutet av månaden, att inte kräva att människor arbetar utan bidragsförsörja dem är att odugligförklara dem, men Socialdemokraterna har ett syfte och det är deras röster mot socialbidragen och diverse förmåner, se på MALMÖ där röstar närra 90% i vissa områden på S+Miljödårarna+V!

 14. ”Hyra ut lägenhet till muslimer” !??

  Koranen. 9.123:
  ”Make war on the infidels living in your neighborhood!”

  Koranen. 8.60:
  ”Muslims must muster all weapons to terrorize infidels!”

  Vilken OQ-nivå ligger den på som hyr ut något till muslimer?

  ”Hyr ut till muslimer”, förresten;
  Det är ju att hyra ut till invällarverket, d.v.s. att vi skattebetalare
  skänker en bostad till en ”fiende”!
  Muslimer har direktiv av sin fantasivärld (sin ”tro”) att se oss som deras fiender.

  Kan det finnas en enda svensk som är dum nog att överlåta något till en muslim – utan krig?

  => Vi måste börja försvara oss!
  => Vi måste börja försvara det vi äger!
  => Vi måste börja försvara vårt fosterland!

  Förstår du?
  Förstår dina närmaste?
  Förstår dina grannar?

  ”GRANNSAMVERKAN”!

 15. Skrämmande vad som blir resultatet av hjälp utan krav på motprestation.
  Starta i deras hemländer med familjeplanering, det är komplett vansinne att det föds barn utan ansvar från föräldrarnas sida.
  Hjälporganisationer på 60-talet var mycket mer seriösa än de är numera.
  https://www.youtube.com/watch?v=tMef3Xt0IHk
  https://www.youtube.com/watch?v=xw-aaFPLOdw
  Det är ingen lösning att de kommer till Europa för att som de tror tjäna snabba pengar.
  Ge ALLT stöd i deras hemländer och inget i Västvärlden.
  Förresten med stöd menas inte pengar utan hjälp till självhjälp !
  Afrika är en rik kontinent med enorma naturtillgångar.

  1. Vill tillägga , det är val den 8,e mars i Italien, kommer eventuellt att bli en chock för etablissemanget.

   1. Från Italien är det inte långt till Frankrike.
    https://www.youtube.com/watch?v=mVYZqkMRkhc&feature=youtu.be
    Klippet från en förort till Paris.
    Södra Frankrike särskilt Marseille är i den norra delen av staden Afrika eller man kan kalla det en soptipp.
    De syns och hörs längs hela Medelhavskusten, dock är de väg norrut, de har iphones och de vet ”var gräset är som grönast”.

  2. Klippen borttagna från You Tube, varför …………..rädsla för att de ehumula inkomsterna från traffiking och smuggling minskar ?
   Har den vidriga maffian europeiska eller afrikanska klagat ?
   Den nigerianska sanningstalande kvinnan i programmet är härmed ”ute i kylan ”, eller ?
   Det handlade om negerianska kvinnor som lockats till Europa och prostitution …….någon / några har en bestämd uppfattning om att detta skall fortsätta.
   Det är ingen humanism !

   1. Nu skall väl även denna filmen som påminner om samma vidriga handel bort från you tube, vi får se .

 16. De här passar, till att börja med, lika illa på taigan som du och jag Pettersson på savannen. Att sedan tvingas framåt ett par hundra år i utveckling bara så där kan aldrig gå bra. Att våra underbegåvade politiker av oförstånd förstör dessa människor samtidigt som de ruinerar vårt land är faktiskt straffbart

 17. Som Pursvensk får man stå för alla fioler själv. Tidigare och nuvarande regering diskriminerar Pursvenskar dagligen. Detta måste de straffas hårt för i valet i höst. Sker inte detta är det för sent.

 18. När man får ny fin lägenhet möblerad med senaste modellen
  på soffor och fåtöljer mat i kylskåpet, och säkert med halalslaktat
  kött i frysen, ja då brukar tänderna växa ut av sig själv, i vart fall
  om man kommer från Mena?

 19. Och appropå entreprenörsanda ; så hade vi ju de ljugande, sittstrejkande afghanska baaarnen, som aldrig någonsin kommer att nå upp till 18-års-åldern. Däremot var det inga som helst problem att skryta om deras 30-åriga erfarenhet som byggnadsarbetare. ”De allra flesta har högskoleutbildning”, hävde Jöns-Stefan ur sig.

 20. Har du hyrt ut din lägenhet till muslimer? Läs då genast detta och muslimsäkra ditt badrum för att undvika vattenskador!

  För att undvika vattenskador skall du genast koppla bort alla handhållna duschar och installera automatfläkt som startar av sig själv när det är fuktig luft i badrummet!!!

  Varför?

  Åtminstone shiamuslimer från Irak och Iran tror att onda andar bor på WC och de måste jaga ut de onda andarna flera gånger i veckan genom att dränka hela WC taket och väggarna inklusive all inredning med hjälp av duschen. Dessutom använder de inte toalettpapper utan tvättar sig i baken med duschen istället.

  Våra badrum är i allmänhet inte gjorda för sådan dränkning. Skadade badrumsmöbler, dörrkarmar, fönsterkarmar och läckage ner till grannar kan lätt uppstå om du inte muslimsäkrar ditt badrum.

  Clas Ohlsson har en duschslang som är 50 cm lång som de eventuellt inte kan missbruka. Vill du vara på den säkra sidan så installerar du enbart en fast dusch i taket och tar bort alla handhållna duschar. Då tvingas de att använda en vattenflaska för att ”torska sig i baken” med. Då förstöra de inte hela badrummet. Att de skulle börja använda toalettpapper är osannolikt om mannen är övertygad muslim. Dessutom kostar toalettpapper pengar…

  Plastmattor uppvikta på väggarna och golvbrunn och köksinredning i plast är att föredra i köket…

 21. Behovet av getvallare är stort enligt arbetsförmedlingen.
  Romerna byggde detta land.
  Somalier är dom nya superentreprenörena.
  Företag startade av invandrare är lönsammare än svenska.
  Ett axplock av uttalande från våra sk politiker.

  1. ”Företag startade av invandrare är lönsammare än svenska.”

   Det kan vi nog hålla med om!

   1. Ja det visade sig att man jämfört atlas copco med en vinst på 6% med alis pizza på hörnet som inte vet vad skatt är.
    Det var en av centern sponsrad tankesmedja som kom fram till detta.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: