Stäng

Ny partiledare för Feministiskt initiativ, vill ha fri invandring och inga utvisningar

VALET 2018. Gita Nabavi från Stockholm har valts till ny partiledare för Feministiskt initiativ. Jämte den andra partiledaren Gudrun Schyman ställs hon nu inför utmaningen att ta Fi ända in i riksdagen

I förra valet fick partiet 3,1 procent och fick plats i kommunfullmäktige i tretton kommuner. I Stockholm och Göteborg är partiet med och styr.

I valplattformen kommer frågor som höjda skatter, sänkt arbetstid och mindre pengar till försvaret att få en viktig plats.

I går lördag sade de 137 kongressombuden enhälligt ja till Gita Nabavi, som var den enda kandidaten till posten. I sitt första tal som partiledare sade hon:

– De frågor jag brinner för är arbetstidsförkortning och en human asylpolitik, säger Gita Nabavi.

Hur menar du – ska ingen utvisas?

– Helst skulle jag se att vi har helt öppna gränser, att ingen utvisas, vi jobbar åt det hållet.

Brottslingar? Mördare? Aklilov?

– I så fall kanske vi skulle utvisa alla som begår brott och mördar, vart skulle de hamna någonstans? Bara för att de inte är födda här innebär det inte att de inte är vårt ansvar, säger Gita Nabavi.

Mer på SVT…

-Pettersson undrar hur detta kan vara svensk medias älsklingar, samma media som kallar Sverigedemokraterna extremister, det säger mer om journalistkåren än om Feministiskt initiativ…

Jag får säga samma sak som jag sa runt år 2006 och som är min hittills kortaste insändare i lokaltidningen…Fi Fan…

Gita Nabavi, finns det en hel del att tala om men det tar vi en annan gång. Damen är född i Iran men uppvuxen i Sverige.

30 reaktioner på “Ny partiledare för Feministiskt initiativ, vill ha fri invandring och inga utvisningar

 1. Den rent intuitiva känslan som uppenbarar sig är att den här representanten av en främmande invasiv art, drivs av en rent rasistisk inställning till invånarna i landet som gett henne alla fantastiska möjligheter till ett framgångsrikt liv. Otacksamhet är världens lön.

 2. Såg att hon förnekar hedersrelaterat våld. Det är obehagligt när de inte vill se skillnaden mellan kulturen. Och ni som gaggade om att vi minsann haft hedersmord i Sverige och slutat med det, ni spelar de här krafterna i händerna.

  Det har gjorts seriös forskning i Lund, har själv tagit del av den. Vi har aldrig haft hedersmord i vårt land. Vi har aldrig haft släkter som går ihop och mördar en dotter i en familj, för att hon haft sex med fel person. Det kan räcka med att de talar med en pojke sedan är det kört.

  Jag skulle kunna skriva meterlånga kommentarer med argument i saken. Glöm aldrig att vi aldrig haft en sådan grov kultur som i Mellanöstern. Aldrig!! Försvara Sverige och vårt kulturarv!

  1. Hedersrelaterat våld ger straffrihet om de kan bevisa att hedern besudlats. Det är inga rättssystem som i Sverige som dömer. I små hålor i menaländerna dit staten inte når, där dömer imamer ut straff enligt sharialagar. Där hedersvåld inte ger straff! Det uppmuntras snarare och ses som gott!

   1. Även i nationella domstolar döms straffrihet eller nedsättning av straffen om det är hedersrelaterat. Mödrar och bröder tänder eld på sin syster, ger dem förgiftad mat etc.

    Nu ska jag sluta att skriva, men jag hoppas folk förstår vad som händer i vårt land!

 3. Som vanligt.
  Nu talar väl hon felfri svenska men det har ingen betydelse, de där människorna är kravmaskiner.
  De ska komma hit och i samma stund man är inne kommer man med krav.
  Öppna gränser och rättigheter, de är här för att stanna och svensken ska integreras och anpassa sig i sitt eget land.
  Deras fräckhet saknar gräns.
  Tvingar sig på oss understödda av svenska offer.

 4. Vet inte varför man blir sugen på att ta fram flugsmällaren när man ser dessa politiker. Verkligheten går inte riktigt hand i hand men drömmarna om sin egen världsbild. Man saknar inte sina ovänner med såna här politiker.

 5. FI:s snillen spekulerar och ovan avbildade begåvningsreserv utgör sannerligen inget undantag.
  De medborgare som alltjämt befinns vid sina sinnens och vätskors fulla bruk, är givetvis mycket väl medvetna om den häpnadsväckande absurditetskomik det extremrabiata kjolregementet representerar, men vet också hur mycken skada det förmår åsamka bland de förståndsmässigt svaga grupper detta puerila pseudoparti vänder sig till.

  I pajaslandet Sverige går det bra att framföra vilka dårhusmässiga infall som helst, så länge man har den enligt korruptionsregimen gångbara etniciteten, könstillhörigheten och ideologiska förvirringen.
  Andreas.

 6. Du milde vilken pinsam och korkad människa. Tom värre än MP och C tillsammans. Klart att alla utländska terrorister våldtäktsmän och mördare ska vara på fri fot i vårt land.

 7. Riksfjollor bör bosätta sig i ett utsatt område.
  Då blir de lite mer trovärdiga.
  vet inte, men tror inte Gita bor så.

 8. Var kommer dessa Nabavi ifrån? Är det kommunister från Iran som Khomeini kastade ut/skrämde bort? Det finns bland annat en Mohamad vilket tyder på att de kommer från Långtbortistan (ospecificerat väst till centralasiatiskt land med muslimsk majoritetsbefolkning).

 9. Galningar! Det är samma sak som att släppa ut alla mördare och våldtäktsmän och stortjuvar ur fängelsena!

 10. Hennes krav på fri invandring får kräva i landet hon kommer ifrån här ska hon inte kräva sina försörjares undergång.

  1. Lite korkat att kräva fri invandring det är ju något som Sverige haft de senaste 35-40 år och fortsätter att ha, har inte denna s.k politiska människa följt med i den mångkulturella svenska utvecklingen ?
   Om Gud är ond och majoriteten av de trygga svenskarna vill så har Sveriges riksdag en 8 klöver efter valet 2018.

 11. Ja tillgången på stollar inom politiken verkar att vara outsinlig , Men hon vill väl vara i strålkastarljuset och på löpsedlarna för att visa hur duktig hon är ,men snart kommer andra virrpannor fram som vill ha sin beskärda del av uppmärksamhet och då blir även hon en före detting som tur är .

 12. Om Gud är ond och majoriteten av svenskarna fortfarande är nöjda och trygga med dagens kriminella anarkisamhälle så finns det efter valet 2018 kanske en 8 klöver i riksdagen istället för en 7 klöver !

 13. ”Vill ha värld utan gränser”

  För Expressen utvecklar hon resonemanget:

  ”– Vårt långsiktiga mål är att Sverige ska ha öppna gränser. Det är något vi ser att hela världen behöver ha. Vi har många människor på flykt och det kommer vara fler som flyr så småningom. Vi har faktiskt möjlighet att ge människor ett värdigt mottagande. Vi har råd att göra det och har avsatt pengar för det i vår statsbudget. Men vi ser också att det är ett långsiktigt projekt. Det är inget vi gör i morgon.

  Det spelar heller ingen roll för Nabavi om det rör sig om mördare och terrorister – ingen ska utvisas.

  – Jag tycker att det är jättekonstigt att utvisa människor. Det är märkligt att vi inte pratar om var vi då ska placera alla människor vi vill utvisa. Ska vi också utvisa människor som råkar vara födda här eller inte är födda här? Det är ett sluttande plan. Varför gör vi skillnad på folk och folk. Är inte människor människor? säger hon till Expressen.”

  NYHETERIDAG har röstning om F! kommer över 4 % till riksdagen.

  https://nyheteridag.se/helt-oppna-granser-fis-nya-partiledare-vill-stoppa-alla-utvisningar/

  Gudruns F! som satsar stort på att komma in i riksdagen.
  Valberedningen kvoterar in på riksdagslistan.

  ”Inbördeskrig” i Fi när riksdagslistan fylls med invandrare”

  Det stormar inom Feministiskt initiativ efter att valberedningen presenterat sitt förslag på riksdagslista. Listan är nämligen full av relativt okända invandrare och HBTQ-personer, medan många vita nyckelpersoner inom partiet antingen placerats på icke valbar plats eller inte återfinns på listan alls.

  Valberedningens förslag, som går att se på Fi:s hemsida, toppas som väntat av Gudrun Schyman. Men de fem efterföljande kandidaterna är samtliga ”rasifierade”, och listan är i övrigt full med invandrare, ”transpersoner” och andra representanter för kulturmarxistiska favoritgrupper.

  Vänstertidningen ETC har talat med flera kritiker inom Fi som anklagar valberedningen för att ha baserat riksdagslistan på ”identitet” snarare än kompetens.

  – Identitet går före dokumenterad kompetens och för partiet viktig expertkunskap. Ja, det verkar gå före allt, säger en företrädare.

  Valberedningen har använt sig av en rekryteringsmetod som tagits fram av Interfem, som enligt ETC är en ”antirasistisk och feministisk tankesmedja”.

  På tankesmedjan arbetar Zakia Khan, som sitter i Fi:s valberedning.

  http://www.friatider.se/inb-rdeskrig-i-fi-n-r-riksdagslistan-fylls-med-invandrare

  1. Jag vill ha väldigt stängda och kontrollerade gränser! Alla som inte är födda i Sverige med svenskt efternamn borde också lämna DNA-prov vid gränsen för all brottsbekämpning.

  1. Katastrofen började 1968 när den flummiga extremvänstern tog över och indoktrinerade hela samhället och det är nu 50 år sedan, så något slut på eländet verkar inte finnas redan i dagens förskola hjärntvättas barnen i extrem vänstervriden ideologi med 7 klöverns goda minne !!!

 14. Jaha, här ser man som vanligt att det aldrig kommer något gott ur invandringen!

  Inte det minsta tacksam mot oss svenskar för att vi tog emot dom när dom flydde från Iran! Förvänta er aldrig det! Levt som en parasit på oss svenskar hela sitt liv, men som sagt, inte det minsta tacksam!

  Konstigt också att ha tvingats fly från sitt hemland och nu vilja ha hit samma pack som hon en gång fick fly ifrån! Tyder ju på inte riktigt alla hemma!

 15. I jämförelse med FI så framstår tillomed MP som förnuftiga och tänkande människor.
  Ett har de särskilt gemensamt ingen får några svåra frågor av journalister.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: