Stäng

Özz Nujen, från terroristfinansiär till TV-sofforna på ett par veckor

INRIKES. Den invandrade muslimen och bergsturken Özz Nujen verkar klara sig helt utan kritik för sina och familjens svartaffärer på Gotland där de betalat ut stora summor svart till terroristen Rakhmat Akilov. Fast vi får hoppas att skattemyndigheterna utreder affärerna i det tysta. 

Nåväl, Özz Nujen Twittrar glatt om hur fort det gick från terroristfinansiär till att få sitta och mysa i TV-sofforna igen. Kanske beror det på att Özz är invandrare, född i Bismil, Turkiet och muslim och som sådan fridlyst.

Om Özz Nujen på bloggen…

26 reaktioner på “Özz Nujen, från terroristfinansiär till TV-sofforna på ett par veckor

 1. Boycotta ALLA tjänster och produkter som publiceras på TV 4, varenda en.
  Nussen på ”Pekingoperan vid Röda Torget” i Göteborg…..nä där går gränsen inte för kommunisterna och vänstern men för…….skattebetalarna !
  FY FAN !

 2. Nu är ju TV4 en oseriös pajaskanal som hyllat kurden i flera år. Klart de måste gulla med honom för att inte tappa ansiktet.
  Usel journalism av jönsarna i soffan.

 3. Såg det nu på nyheterna på nätet. Men är de fullständigt galna, klappa en person kopplad till skattefusk och terrorism. Det är sanslöst! Jag har totalt tappat tilltron till svenskarna!

 4. Det vänder sig verkligen i magen då man läser de effeminerade orden ”puss och kram”!
  En förbannat infantil och icke minst provokativ gest, vilken med flagrans visar vederbörande abderits disrespekt för såväl värdlandets lagar som för vanlig vuxen anständighet.
  Andreas, djupt äcklad av importproduktens smaklöshet.

 5. Det är väl både skattebrott och terroristfinansiering han ska utredas för, inte bara skattebrott.

  1. Det säger väl allt på vilken nivå det naiva svenska folket befinner sig idag !
   En annan fråga är hur någon i dagens kriminella anarkisamhälle orsakat av 7 klöverns oansvariga invandringspolitik kan rösta på just denna familjen 7 som en majoritet av svenskarna trots allt gör ?
   Sveriges politiker vet att svenska väljare är väldresserade att de bara gnäller runt köksbordet mellan valen men sedan plikttroget går till valurnan och röstar som de alltid gjort med några få undantag vilket inte hjälper.

 6. TV 4 förnekar sig ej som den skitkanal som dom är. Denna vidrige svinturk borde totalbojkottas. TV 4 är ju annars rena sportförstörare med sin skitreklam samt deras underhållningsprogram som är mindre underhållande än skitreklamen.

 7. Özz Nujen skall spela Carlsson i den klassiska ”Hemsöborna”
  Skall spelas på Göteborgs Stadsteater 01/ 03 – 26/ 05.

  Tacka vet ja klassikern.
  Allan Edwall som Carlsson.
  Sif Ruud som Madame Flod.
  Den är på 3 delar.

  Hemsöborna Del 1

  1. Är det den kommunistteatern som alltid gick under namnet PEKINGOPERAN !
   Götaplatsen i Göteborg som gick under namnet Röda Torget !
   Grattis Göteborg !

   1. Risken finns när Özz Nujen är igång
    även blir Markurells i ”Markurells i Vadköping”.
    Även kultklassikern ”Hedebyborna”.
    Hujedamig och Jötapetter i så fall.

 8. Ynkedom att denna kriminella figur undgår all kritik i landet lätt och lagom, men han går den politiska adelns ärenden och de betalar tillbaka. Såg att TV4 låter honom köra på, det är skandal men så jobbar P.K. media, muslimer är fridlysta….Allah akbar!
  Jag tror på karma, smutsen får tillbaka….

 9. Står man på kränkthetpyramidens topp så gör man. Det går utanför allt, lagar och förordningar kan man totalt skita i.

 10. Oj, vilket svettigt schema, även för en flitig PK-myra som Özz. Han borde vara lite ur form efter skandalerna, han förtjänar lite semester. Jag bidrar gärna med en enkelbiljett till bergen i Turkiet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: