Stäng

Miljöpartist som flygpendlar vill att andra slutar flyga

MILJÖ. Hanna Lidström är språkrör för Grön ungdom, Miljöpartiets ungdomsförbud. Hanna tror som så många andra miljötalibaner att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. 

Hanna har nämligen en pojkvän i London och de unga två flygpendlar till varandra, vilket absolut inte är fel, men att då vilja förbjuda andra att flyga låter inte så genomtänkt…Twitter…

Om Hanna Lidström på bloggen…

30 reaktioner på “Miljöpartist som flygpendlar vill att andra slutar flyga

 1. Men om nu s.k. vanligt folk ska avstå sina flygresor ; hur ska då staten få in några slantar på flygskatten ? Jo, då måste våra folkvalda flyga ännu mer och eftersom dessa resor oftast räknas som tjänsteresor, så bekostas allt via skattekollektivet. Slutsats : De politiker som flyger betalar ingen flygskatt och skäms inte för det. Vi andra som har valt / tvingats att avstå de smutsiga flygresorna, får betala hela klabbet. Fiffigt va…?

 2. Vem är förvånad över att det är en person från det hycklande kappvändarpartiet MP som inte lever som den lär, detta katastrofala parti måste tillsammans med kommunisterna och i första hand det vidriga falska och mångkulturälskande Centerpartiet ut från riksdagen om det eventuellt lilla som finns kvar att rädda i Sverige ska kunna räddas !
  Gör naturligtvis ingenting om de övriga partierna i 7 klövern också åker av den politiska arenan men det är väl att tyvärr att önska för mycket.
  På SR P1 2018-02-25 talade vice ordförande för partiet FI en kvinna (kommer tyvärr inte ihåg namnet hon hade inte helt oväntat inget gammalt hederligt svenskt namn) denna person hade stora förhoppningar om att FI kommer in riksdagen efter valet i September, det gick kalla kårar efter ryggraden när man hör en sådan fantasiperson svamla, om detta blir ett faktum vilket den trygga 87:an avgör så finns det definitivt ingen god Gud där uppe !!!!
  Om nu den totala politiska katastrofen är faktum efter valet gud förbjude så har Sveriges riksdag inte längre en 7 klöver utan en 8 klöver i 4 år framåt och då är det bara att packa väskan för då slås definitivt den sista spiken i kistan, tänk bara synen av en hånflinande Gudrun.S på valnatten om FI skulle ta sig över riksdagsspärren.
  Som sagt, det är väljarna som i September bestämmer hur den parlamentariska sammansättningen i Sveriges riksdagen ska se ut 4 år framåt !

 3. MP vill inte folk skall sluta flyga. De vill bara de skall betala skatt som de kan dela ut, främst till utlänningar med andra värderingar. När dessa blivit tillräckligt många kommer deras miljögynnare tvingas till galgen.

  1. MP protesterar inte när man nu hämtar tusentals asylsökanden med flyg från Grekland och Italien och flyger dom till Sverige och Tyskland.Den flygtrafiken vill inte MP stoppa.Varför är inte den flygtrafiken miljöförstörande?

   1. Beror naturligtvis på att det är ett barmhärtigt och öppenhjärtligt flyg med destination paradiset Sverige, det finns alltid undantag i hycklarnas och mytomanernas värld !

 4. Det går att åka tåg till Paris och ta Euro-tunneln till England. Behöver inte flyga, det går som tåget ändå.

  1. Det miljövänligaste gröna färdmedlet är väl ändock med en roddbåt.
   Samtidigt får friskluft med lagom motion.
   De kan även förlägga smekmånaden i den.

   Som vad vår folkkäre Sven Arefeldt på sin tid sjöng
   ” I en roddbåt till Kina ”

   1. Haha, det lär gå fint att ro på Nordsjön. Vi kan unna henne en snurra, driven på något miljövänligt, så slipper hon för stora valkar i händerna! 🙂

  2. Dom har väl sett de skrämmande bilderna från Calais. Vill nog inte passera där det känns som hemma.

 5. Det riktigt ruskiga med denna Miljö-broiler är att om hon bara säger ja och amen till vad tokigt än MP kommer med. är förutbestämd för vår Riksdag.
  Det blir värre och värre dag för dag. Se till vid valet, att MP får stanna under 4% spärren.

 6. Jag lyssnade på en intervju i radion där en miljöpartist intervjuades om flygskatten. Både reportern och politikern var väldigt överens om att när flygskatten har blivit införd i Sverige så är planeten räddad.
  Med det sedvanliga storhetsvansinne som präglar denna regeringen. När övriga världen ser hur Sverige gör så följer alla andra länder efter.

 7. Jag förstår inte vad människan (?) menar med klimatförnekare. De flesta vet att klimat är stadigvarande väder över tid och jag känner eller vet om ingen som förnekar att det är väder. Även väder dag efter dag.

  Av födsel och ohejdad vana är jag dock starkt misstänksam mot larmrapporter speciell om de också har ett politiskt syfte. Visst påverkar människan planeten men frågan är hur mycket och om nu koldioxiden är välgörare eller förgörare. Att sedan plåga människor i den utvecklade världen samtidigt som Indien och Kina har fritt fram kombinerat med en förmögenhetsomfördelning av aldrig tidigare sedd skala i biljardklassen får socialistradarn att bröla i 120 dB.

  Vi skulle kunna ta udden av eventuella effekter på klimatet och samtidigt lösa kärnavfallsfrågan om vi byggde de moderna och säkra Gen IV-kärnkraftsverk som kan drivas på det ”utbrända” kärnbränslet från Gen III-reaktorerna i tusentals år. Men där har ju miljöfascisterna ännu ett hål i huvudet.

 8. Skall man vara trovärdig skall man själv leva som man lär. Politiker, tjänstemän och PK mediafolk är hycklare av VÄRSTA sorten.

 9. Yvonne Ruwaida tidigare topp inom miljöpartiet gick ut offentligt och visade vilken duktig miljöpartist hon va som bara åkte kollektivt.
  Sen visade det sig att hon hade taxinotor det aktuella året på över 500.000kr.
  På detta svarade hon- ja men dom är ju i tjänsten.

  1. Yvonne Ruwaida som var ekonomisk talesman för MP
   och hade kvitto skräck.
   Samt hennes mobilprat som heter duga.

   1999: Som Miljöpartiets budgetförhandlare åkte Yvonne Ruwaida taxi för 70  000 kronor på skattebetalarnas bekostnad.
   Hon skyller den höga kostnaden på ”hög arbetsbelastning”.
   1999–2000: Yvonne Ruwaida använder riksdagens kreditkort för utlägg på, utöver taxiresorna, ytterligare över 200 000 kronor utan att redovisa kvitton.

   Hennes mobilräkningar ligger på 44. 575 kr för mindre än 2 år

   – Jag pratar väldigt mycket med folk i telefon och är väldigt aktiv i sociala medier. Jag anser att det är en del av mitt arbete.
   – Jag är en person som inte sitter så mycket på kontoret vid en dator. Jag har både en privat telefon, en Iphone just nu, och min tjänste­telefon. Jag är väldigt, väldigt uppkopplad.

   Under 2009 ringde Yvonne Ruwaida för 31 841 kronor på skattebetalarnas bekostnad.
   Samma period ringde skolborgarrådet Lotta Edholm för endast
   2.  662 kronor.

   Yvonne Ruwaida visade i MP vilket föredöme hon var som deras
   ekonomiske talesperson.

   1. Hon var även inblandade i ett sk demokratiprojekt i Palestina finansierat av skattebetalarna.
    Utfallet i projektet vart ej enligt plan och det uppdagades att motparten var släktingar till Ruwaida.
    Många bortkastade skattemiljoner senare lades projektet ner.

 10. Leva som man lär har aldrig gällt våra odugliga politiker, sen förundras dom av politiker föraktet.
  Svenska sk politiker skulle knappt få ett städjobb i andra delar av världen.

 11. Fi då: På Feministiskt initiativs (Fi) valkonferens på lördagen valdes en ny partiledare jämte Gudrun Schyman. Gita Nabavi ska ta Fi in i riksdagen med målsättningen att helt öppna upp Sveriges gränser.
  – Jag tycker att det är jättekonstigt att utvisa människor, säger hon. …
  – Helst skulle jag se att vi har helt öppna gränser, att ingen utvisas, vi jobbar åt det hållet, säger hon till SVT.
  https://nyheteridag.se/helt-oppna-granser-fis-nya-partiledare-vill-stoppa-alla-utvisningar/

  1. Gita Nabavi som skapade oroligheter och försökte sparka folk när hon var ersättare för gruppledaren hos FI i Stockholm. Mot arbetsmarknadsregler och personalens välbefinnande.

   Ännu en som inte klarar av makt.

 12. Den tidigare kvinnliga partiledaren Wetterstrand hade familjen i Finland och veckopendlade MED FLYG till Helsingfors.Varje helg. Och KRÄVDE att alla vi andra skulle sluta flyga. Så klart, desto fler lediga säten till Miljöpartiets funktionärer…

  1. Märkligt! För i Sverige åkte hon och Lars Ohly tåg. Såg dem på Mjölby station en gång då jag bytte tåg där.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: