Trump liknar ”bidragsinvandrarna” med giftormar


FjärranÖsternredaktören hoppas: Att Donald drar den i ”slow motion” för Svea rikes statsminiminister när  Steffe besöker honom om nån vecka. Fattar Steffe så kanske han vidtar  nån ”kraftfull” åtgärd, som tex tillsätter en utredning.


7 responses to “Trump liknar ”bidragsinvandrarna” med giftormar

 • Hans Nilsson

  Det finns så många utredningar tillsatta redan så de vet inte vad som utreds. Vid minsta lilla problem tillsätts ALLTID en utredning som skall kosta skattebetalarna skjortan. Det är ett effektivt sätt att hålla byråkrater sysselsatta till höga arvoden.

  Gilla

 • age

  Skulle kanske vara mer givande att sända vår blivande statsminister, Åkesson, för att ”prya” några veckor hos Trump?

  Gilla

 • Billy Boy

  I Sverige har ormarna nästlat sig in i regeringen. Här nedan bara två (2) exempel av många, många fler …

  Gilla

 • Argus

  En bra sammanfattning av en imbecill flyktingpolitik. Flyktingar har inget att göra i Sverige såvida de inte är ifrån våra närmaste grannländer. Vi ska istället inrikta oss på att hjälpa människor i deras grannländer OCH fokusera på att ordna upp situationen i deras hemländer så att de kan återvända.

  Den nuvarande flyktingpolitiken är 200 gånger dyrare än vad den skulle behöva vara eller med andra mått mätt skulle vi kunna sörja för 200 gånger fler människor. 2015 års debacle hade kunnat försörja över 32 miljoner människor och Migrationsverkets anslag är större än UNHCR:s budget. Den som inte tycker att det är fel är det något seriöst fel på.

  Gilla

 • Gus

  Giftormar är farliga om man hotar och kliver på dem. Lämnar man dom ifred så är dom beskedliga. Fästingar däremot smyger sig på oss när vi minst anar det, endast ute efter vårt blod..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: