Stäng

20 reaktioner på “En röst på C och Alliansen är en röst på Stefan Löfven 

 1. Ja anledningen till att sju klöverns figurer är så hatiskt inställda
  till SD beror på att dom vet att SD haft rätt hela tiden, och det
  märks ju på att dom stulit alla argument från SD, men jag undrar
  om det räcker för att få den djupt sovande Svensken att vakna.
  men ifall dom ger sju klövern fortsatt förtroende, då har Svenskarna
  ingen att skylla på mer än sig själv, absolut ingen?

 2. Då är det bara att Svenska folket röstar fram SD till egen majoritet,
  för inte en idiot till på den posten det räcker mer än väl att dom
  två Skadedjur som härjat som statsministrar och gett landet näst in
  till oreparerbara skador för evinnerlig tid framåt.

  GLÖM INTE ATT ANNIE LÖÖF ÄR EN BILDERBERGARE,
  ALLTSÅ EN AV DOM SOM JOBBAR FÖR ATT FÖRSTÖRA
  DET VITA EUROPA!

 3. Att säga nej till förhandlingar med SD är en sak.

  Men att samtidigt istället ”stjäla” ,en hel del, av deras politiska frågor och lösningar.

  Är mycket fult och falskt.

  Partier som beter sig på det sättet är inte trovärdiga.

  Förtjänar naturligtvis då inte stöd för sitt sätt eller en röst i valet.

 4. Spelar ändå ingen roll vem som vinner, Stefan Löfven har flera gånger deklarerat att han sitter kvar som statsminister, oavsett valresultatet.

  Är MP ute ur spelet efter valet, kan han utropa en minoritetsregering enbart med de röster han själv lyckas få in.

  Dom andra lägger sig platt som vanligt, och ingen pratar ändå med SD.

  Same shit, different day.

 5. Men då undrar vän av ordningen: Vilket parti har största möjligheten att påverka svensk politik (oavsett possitivt eller negativt)? Lägger man sin röst på KD eller SD kan man vara tvärsäker på att man lagt rösten på ett parti utan möjlighet att säga till om. Jag brukar reta upp människor på FB när jag ifrågasätter vad det är för mening att rösta på SD eftersom Åkesson aldrig kommer att få möjlighet att påverka svensk politik.

  1. J.Å är en välmående politiker och förmodligen inte heller helt barskrapad som lever i sin trygga värld som precis som övriga politiker inom 7 klövern och ör utan tvekan en del av det svenska etablissemanget oavsett vad väljarna som inte tillhör familjen 87 tycker och hoppas på !
   J.Å är inte ju osmart på något sätt han vill kanske som han i riksdagsdebatter säger ändra på saker och ting i dagens Sverige i fritt fall men han vet naturligtvis att det inte går, hur ska det som han föreslår rent praktiskt kunna lösas det skulle han och SD behöva presentera för det svenska folket det går inte längre att bara kritisera och rida på en missnöjesvåg riktig leverans krävs nu men som sagt teorier går inte alltid hand i hand med verkligheten.

 6. Skillnaden mellan snack och verkstad är klar i bl a Göteborg. Där röstade moderaterna nej till förslag om tiggeriförbud. Fråga varför till moderater du möter.

  1. Får förmodligen inget svar från just hycklande moderater som valt en ny partiledare som när han var ordförande för MUF skrek om vidöppna svenska gränser och fri massinvandring !
   Vem vill tilltala sådana Sverige- fiender ?

 7. Kom i håg det är tack vare borgar packet att vi haft en Sosialistisk regering dom sista 3.5 åren och en jätte import av blattar som kostar skattebetalarna100 tals milijarder medan en del pensionärer inte har pengar till mat i slutet av månaden. Detta är 7klöverns present till Svenska folket. Glöm inte att rösta rätt i kommande val SD…….

 8. 2014 var varje röst på moderaterna en röst på VPK rakt av. Moderaterna motiverar ju själva helt öppet sitt störtade av sin egen regering, och 4 års vägran att bilda en ny regering trots konstant riksdagsmajoritet för det, under tre olika partiledare nu, med att VPK + S + MP fick fler mandat än alliansen.

  (Var i regeringsformen står det att inte majoriteten, utan majoriteten av majoriteten, ska regera Sverige??? Jo, i det hemliga och plötsligt improviserade grundlagstillägget D.Ö. Vart kan jag överklaga denna olagliga grundlagsändring?)

 9. Centerpartister som fortsätter röstar på Lööf måste vara otroligt dumma i huvet.Där kan det inte finnas många hjärnceller kvar.

 10. Tror att en röst på Kristersson och Björklund ger samma utfall som en röst på Lööf.

  Bra att Lööf klarlagt vad som gäller.

 11. Då återstår bara ett parti att rösta på om man tror på politiker och underverk , blankrösta eller ligga hemma på soffan !

 12. Då vet vi lilla aningslösa okunniga partiledare för ett tidigare stabilt och kunnigt bondeparti. Kör på med den inslagna vägen som stödparti till sossar o kommunister samt stollepartiet MP.
  Rösta SD så vi kan behålla vårt land utan Mena och afrikansk kriminalitet. Våra döttrar kan leva sina liv utan fruktan. Stötta #120db

Kommentera

%d bloggare gillar detta: