Det grova våldtäktsförsöket


Johan Widén och hans flickvän Agnieszka berättar om det grova våldtäktsförsök som hon utsattes för. Männen talade arabiska och greps aldrig. Och den psykologiska hjälpen för Agneiszka fick vänta då flyktingar hade förtur.

Jag vill inte dö ensam här i skogen. (…) Det här landet är helvetets väntrum!


42 responses to “Det grova våldtäktsförsöket

 • Käpprätt..

  De okunniga har styrt detta land och de har förmätet viftat bort människors befogade oro. Det ena som kan göras är att rösta bort vettvillingarna från köttgrytorna nu det kommande valet. Förtroendet är förbrukat.

  Gilla

 • Dalmasen

  Bedrövligt men vardag i Sverige.
  Ta fast och snabbutvisa omedelbart !!

  Gilla

 • Ståfräs

  Metoo o Sven M är väääldigt tyssta, varför?

  Gilla

  • Roland ram

   Det är tyst från brakskit kärringarna i #metoo när sexualbrotten är obekväma och inte pk som dom är i 9 av 10 fall när GM är blatte.
   Men ett nytt fenomen har uppkommit, babbar byter till svenska namn och visar man ej bild som blir dom pur svenska i snusk å slaskmedia.

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Etablissemangets politiskt korrekta hysteriska och hycklande Metoo-kampanj uttalar sig endast om och hänger bara ut elaka och otäcka vita män (icke vita män hörs det inget om de ägnar sig uppenbarligen inte åt sextrakasserier och vidriga våldtäkter/gruppvåldtäkter) !

   Gilla

 • verklighetochsanning

  Arabiska är ett språk som måste reduceras kraftigt i vårt hemland

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ersätter inom kort det svenska språket och blir officelt språk när Sverige bytt religion vilket är ett faktum oavsett hur valet 2018 går !
   Någon miljon eller kanske ännu fler nysvenskar idag lämnar inte 7 klöverns rika och öppenhjärtliga paradis i Norden utan blir bara ju flera och fler och tar sedan över landet vilket man ju inte behöver vara Einstein för att förstå !
   Inte ens underverket SD och Jimmy.Å kan göra något åt saken vilket icke 87:or hoppas på, en totalt ansvarslös och okontrollerade massinvandring under de senaste 35-40 åren får naturligtvis som synes oöverstigliga konsekvenser och kommer inte att kunna ändras på och i just det prikära läget befinner sig Sverige tyvärr idag så alla svenskar som inte gillar läget och utvecklingen i Folkhemmet får väl fortsätta att skriva av sig sin frustration i insändare och debattinlägg hoppet är ju trots allt det sista som överger människan som man brukar säga.

   Gilla

 • Bosse

  Till ”Lena”,”age” mfl. kan jag berätta att vi fick vänta 5 mån.p.g.a invandringen sen vi upptäckte knölen innan vi fick komma till läkare.Jag har anmält vårdcentralen, Landstinget. Men vad blir det av det? Inte mycket. När hon äntligen fick komma till läkare blev det fart när dom upptäckte vad det var. Jag sa redan första gången jag ringde att detta är inte något vi ska nonchalera. Det kan var farligt. Nej det är det inte sa dom det är nog bara en fettknuta.Efter mycket skrik, hårda ord m.m så fick vi en tid och då blev det fart när man såg vad det var.En mycket aggressiv sarkom.Hon har opererats två ggr och strålats varje dag i 30 dar.Dom tre efterförljande undersökningarna har sett bra ut.Men detta är något som sprider sig överallt i kroppen,mest lungorna. Det har bara gått 6 mån sen behandlingen. Men vi lever på hoppet

  Gilla

  • Joy

   Önskar er allt gott! Vi är många som kämpar i dagens mardrömsland!

   Gilla

  • Ståfräs

   Ber, vet o hoppas innerligt att 87 drabbas stenhårt av sitt vurmande och självmordtänkande, att deras nära o kära dör, för att vår nya adel skall må bra, fy fan.

   Gilla

  • Lena

   Bosse :
   Kämpa på och kräv konstant, ge er inte jag kämpade för både min man och mamma.
   Låt er aldrig tystas, det är energi att bli arg och det ger er styrka .
   Sök alltid mer än en opinion, tre eller fler ger bättre resultat .
   Som EU medborgare så kan du även söka expertis i annat EU-land
   kräv hjälp med det om det behövs.
   Önskar er all lycka till !

   Gilla

  • Cinna

   Till Bosse:
   Saknar ord som räcker för att beklaga. Hoppas på din dotters tillfrisknande.

   Gilla

   • Bosse

    Tack alla ni vänner här på bloggen för stödet.Vi kämpar mot samma mål.Att få ett bättre Sverige där man först ser till att medborgarna har det bra.Svenska medborgare ska först tas om hand och hjälpas vid behov. Detta med att vårdköerna växer,cancerpatienter dör därför att det inte finns plats och vårdpersonal, kan aldrig accepteras. Absolut inte när vi vet att
    Sveriges genom tiderna största bedrägeri pågår, lögnen om dom ensamkommandes ålder.Ett bedrägeri som har kostat hundratals miljarder i skattepengar och som man låter fortgå i det tysta.När man låter vården kollapsa för att låta detta fortsätta då kan man inte bli annat än riktigt förbannad.

    Gilla

 • Kenth Andersson

  Just nu 2018-02-24:
  Landsfader Löven talar i Solna inför 500 socialdemokrater och säger,
  ETT STARKT LAND HÅLLER IHOP och det är tydligen Sverige han menar !!!!!!

  Gilla

  • observatör

   I maj 2016, då de nordiska statsministrarna besökte Vita Huset i Washington och officiell middag skulle påbörjas, yttrade Stefan Löfvén dessa berömda
   STATSMANNAORD: ”We are not drunk yet”.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Självklart får man tycka vad man vill men det vore ändå lite intressant att veta vad har de med tummen ner har för egna åsikter om ett ämne !

  Gilla

 • Sven-Erik

  På Facebook, men hur länge? Sprid #120db + +

  Gilla

 • Sixten

  Svensken bryr sig inte helt enkelt.
  Alltså vill man ha det så här.
  Så de som för agendan har fria händer.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Svensken bryr visst, bland annat om Melodifestivalen, nya mobiler, shopping, utlandssemester, hela Sverige och världen bakar, Hollywoodfruar, mångkultur, sport m.m m.m så visst bryr sig lilla naiva konflikträdda svensken i sin trygga svenska bubbla och sedan lägger man ju sin en röst på 7 klövern vart 4:e år !!!!

   Gilla

   • Sixten

    Det har du ju rätt i.
    Sen finns ju de som ser väldigt allvarligt på att nätsidor som denna existerar och letar efter minsta lilla spricka där man kan köra in en kil.
    När man inte finner en spricka så lyser man med sin frånvaro.

    Gilla

 • fornuftist

  En fruktansvärd och kostsam lektion i effekterna av vad som kan hända om man inte röstar rätt. Och sannolikheten säger att de inte gjort det i tidigare val.
  Man får hoppas att andra är förståndiga nog att lära av deras läxa och inte vilja vänta tills man får lära det personligen på ett liknande eller ännu värre sätt.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  De svenska politikernas tillkortakommanden vad det gäller att skydda sin egen befolkning som är deras uppdragsgivare bör få så stor spridning som möjligt.

  Gilla

 • centurion

  Man blir ju alldeles matt när man läser parets berättelse. Jag skäms för mitt land, mitt folk men framförallt för de PK-nissar som har ställt till detta ”Helvetets väntrum”. Ut med kaos-blattarna snarast, så kan vi nog klara oss med dom poliser vi, trots allt, har.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Svensken bryr visst, bland annat om Melodifestivalen, nya mobiler, shopping, utlandssemester, hela Sverige och världen bakar, Hollywoodfruar, mångkultur, sport m.m m.m så visst bryr sig lilla naiva konflikträdda svensken i sin trygga svenska bubbla och sedan lägger man ju sin en röst på 7 klövern vart 4:e år !!!!

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Hjälper föga att skämmas över alla PK-nissar som är ansvariga för dagens Sverige i fritt fall det kostar bara onödig egen energi eftersom PK-nissarna som synes inte själva är eller blir det minsta berörda av sina illgärningar mot fosterlandet, de kommer alltid att med näbbar och klor försvara idiotin som pågått i decennier och som tyvärr lär fortsätta !
   Så länge flum och den mångkulturälskande extremvänstern styr och kontrollerar skutan och majoriteten av svenskarna är trygga med 7 klövern så fortsätter vansinnet, ett eller flera nya partier måste ju få minst 51% väljarna på sin sida för att några radikala förändringar ska kunna bli av och hur ska det gå till i naiva och öppenhjärtliga moder Svea där bland annat Melodifestivalen, TV4:s bak-Tilde och på Spåret är livsviktigt för svensken.

   Gilla

 • gamgubben

  Framför allt ska vi vara bestämda att nu är det mer än nog. Vi ska rösta ut de svaga politikerna från vår Riksdag, eftersom de har ställt till detta för vårt land, och låta SD göra ett försök att hela landet igen. Men gott folk bered er på att det görs inte på en valperiod, de måste få minst två för att vi ska se en ändring. Att stifta eller ändra lagar tar tid och utan lagar är vi inget riktigt land.

  Gilla

 • ruben

  Helvetets väntrum var en träffande beskrivning. Sverige håller på för fullt att färdigställa detta elände och har hittills kommit så långt och nära helvetesportarna, så det blir svårt och dyrt att riva och bygga rätt. Jag kan inte annat än hoppas på att det blir en akut och snabb vändning efter valet. Helvetets väntrum, måste rivas ned fortare än kvickt.

  Gilla

  • Joy

   Reinfeldts drömsamhälle! Alliansen ville ha nattväktarstaten och folk röstade på det 2006. Fattar inte att de som röstade fram det ofta gnäller nu. Det var ju det ni röstade på!

   Inte ett svar till dig, riven, utan bara en påminnelse att så har folk velat ha det i 12 år.

   Gilla

 • Lena

  Det är mycket märkligt att fakta är journalisters största skräck .
  Sanningen är också illa hörd bland ledarna , dock så törstar folket efter fakta, den här intervjun gjordes för fem år sedan och vår situation idag är mycket mer allvarlig.

  Vi folket sitter där nu mitt i eländet och kan inte längre påverka mer än att rösta för förändring men finns det en möjlighet att förändra ?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Det går och vi skapar just nu trygghet säger svetsaren och landsfader Löven 24/2-2018 i Sveriges radio P1 !
  Ska man vara orolig eller ?

  Gilla

  • Blodsven

   In i helvetes orolig, då en odugling ska ”rätta” till skiten han själv varit med och skapat…

   Gilla

  • Bosse

   Jävla lögnare och förrädare. Min 12 åriga dotter fick cancer 2016.Hon fick samma svar på vårdcentralen.Tyvärr så får du vänta därför att det är så många nyanlända och dom ska gå före.Maggan och Lövfen är ute nu och försöker blåljuga svenska folket full.Dom tillsammans med Reinfeldt och Lööf är dom största förrädarna som detta land har haft.

   Gilla

   • Cinna

    En förälders värsta mardröm!

    En närstående till mig dog i väntan på cancervård förra året, och vi fick strida för att överhuvudtaget få en undersökning till att börja med, för väntrummet på vårdcentralen och akuten var fullt av nyanlända som behövde tolk men inte verkade särskilt akut sjuka.

    Vi anhöriga förlorade en älskad människa som var i arbetsför ålder, som arbetat och betalat skatt i hela sitt liv.

    VEM tog sig rätten att besluta att vissa folkgrupper ska ha företräde medan vi som betalar får stå tillbaka?!

    Gilla

   • Lena

    Bosse :
    Så fasansfullt, har din dotter fått behandling nu ?
    Vi svenskar skall gå man ur huse och ställa de skyldiga inför oss !
    Vi måste visa oss och höras, vi begår nu kollektivt självmord !!!
    Förbannat djävla helvete………ja jag menar det .

    Gilla

   • Sixten

    Bosse och Cinna.
    Jag beklagar det öde ni drabbats av.
    Den sjukdomen är ett urgammalt och vidrigt gissel, rentav diabolisk.

    Gilla

   • age

    ”Bosse” och ”Cinna”!
    Jag blir gråtfärdig när jag läser era korta berättelser!
    Sverige, mitt land!
    Sverige, vårt land!
    Sverige, vårt fosterland!

    Vart tog du vägen?

    Vi måste stödja SD!

    Gilla

   • Kenth Andersson

    Hoppas din dotter fått behandling och mår bra idag.

    Gilla

 • Kenth Andersson

  Det går och vi skapar trygghet säger svetsaren och landsfader Löven just nu 24/2-218 i Sveriges radio P1 !
  Ska man vara orolig eller ?

  Gilla

  • SasjaL

   P1 brukar smeta på skruvad politisk propaganda i många av sina program – ”Pravda Radio 1” …

   Gilla

  • Fredde

   Man undrar ju hur länge han ska hålla på att försöka föra svenska folket bakom ljuset?

   Det finns ju risk att det fortfarande finns några dedikerade S-väljare som verkligen tror på flosklerna han sprider.

   Får gammelmedia sedan igenom sin censur, ja, då blir det farligt när ingen skjuter hål på Löfvens rosa bubbla.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Svenska väljarna kan i valet 2018 plocka bort S-Lövet, kappvändarpartiet MP, kommunistpartiet V och övriga icke önskvärda partier om man vill men frågan är om den svenska naiva konflikträdda väldresserade svenska väljarkåren vill det, förmodligen så är och känner sig 87:an fortfarande trygg i dagens och 7 klöverns kriminella heligt mångkulturella anarkisamhälle !!!!
    Dagen efter valdagen har Sverige facit.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: