Stäng

Många frågor när riksdagsledamot mötte ensamkommande i Kävlinge

INSÄNDARE Malmö 23-2-2018

Till Maria Ferm, mp

Ser i dagens sydsvenska att du har varit på besök hos dom små ensamkommande barnen i Kävlinge.

Jag undrar bara om du är gravt synskadad eftersom du tydligen inte ser att dom små barnen är allt annat än barn. På flera av bilderna så ser vem som helst som har ledsyn att det snarare är frågan om vuxna män långt över 20 – årsåldern.

Särskilt reagerar man när man ser bilden där ”barnet” Emal Hotak sitter och läser. Varje person med normal syn och förstånd ser ju att ”barnet” är minst 25 år gammal och alla andra ”barn” som förekommer i artikeln är säkerligen ungefär lika gamla.

 

Man kan knappt hålla sig för skratt när man i artikeln läser att ”barnet” Habib Face Mohammad påstår att han inte vet hur gammal han är. Jag kan garantera dig Maria Ferm att den lille åldersbedragaren mycket väl vet hur gammal han är. Och dom andra åldersbedragarna vet också precis lika väl hur gamla dom är.

Men passa nu på att besöka barnen i år för nästa år så är det stor risk att du inte kan resa land och rike runt på skattebetalarnas bekostnad och besöka dom små eftersom då kanske varken du eller någon annan av dina partikamrater sitter kvar i riksdagen.

Ser fram emot flera artiklar från dina besök och framför allt fler fotografier av dom små där det med all tydlighet framgår att det är frågan om vuxna åldersbedragare och inte ensamkommande barn.

Hoppas också att få träffa dig personligen i valrörelsen när du kommer ner hit till dina hemtrakter.

Sandor Herold, Malmö

15 reaktioner på “Många frågor när riksdagsledamot mötte ensamkommande i Kävlinge

 1. En Miljödåre och politikerbedragare möter asylbedragare som vi inte vet någonting om, de lämnade Iran och Afghanistan och där visade de upp pass och ID men när de kommer till Sverige plockar flyktingsmugglarna in passen av orsaker som är uppenbara. SIGNALPOLITIKEN är tydlig från Socialdemokraterna och Miljödårarna : KOM HIT OCH SÖK ASYL, DU BEHÖVER INTE PASS ELLER ID! Det är skrattretande och mycket allvarligt att dessa utser skithålsländer med skitfolk till asylländer och att det då är fritt fram att komma till Sverige och få allt gratis, livstidsförsörjning + att de kan ta hit hela släkten + även handikappade som vi får ta hand om. MP + S gör att för att spela ”goda” på vår bekostnad, de vill vara en humanitär stormakt, man blir spyfärdig på dessa politiker som sätter sitt land och folk i skiten!

 2. Den, i särklass, dyraste ”nöjet” vi har unnat oss, skattebetalare är
  invandringen!
  Invandrarverket fick 100 miljarder EXTRA, samtidigt som polisen fick
  1 miljard extra förra året!

  Det av moderaterna nedlagda försvatet behöver några 10-tals miljarder för att kunna bygga ett försvar av vårt land något mer än en vecka!

  Detta ska behandlas, planeras, redovisas m.m. Men Invandrarverket fick sin enorma summa utan att behöva redovisa behovet.

  – Men värdet av att fylla vårt land med hjärntvättade muslimer, som våldtar och har som mål att ta över allt vi har och vårt fosterland, är ju hur högt som helst!
  Regeringen ljuger ju om läget!
  Vi måste börja försvara oss !

  Alla ”no-go zooner” är redan ockuperade av utländsk makt (islam)!

  ”Terrorhoter mot Sverige är mycket stort” säger regeringen!
  D.v.s. : VI ÄR REDAN HOTADE !

  Koranen, 9.123:
  ”Make war on the infidels living in your neighbothood!”

  ”Grannsamverkan” är vårt försvar!

 3. Om en god Gud existerade så skulle i första hand vidriga MP, V= kommunisterna och den hycklande föraktfulla och hånflinande Annie Lööfs Centerparti åka ut från riksdagen i valet 2018 men tyvärr verkar det inte finnas någon barmhärtig Gud när man ser hur verkligheten ser ut !!!!!

 4. Det märkliga med dessa ”barn” är ju,att de aldrig tycks bli äldre än uppgivna 15 år !!
  Som gammal och mossig,sitter Stenbock här och funderar över varför min generation åldrades ? Vi skulle också gärna ha stannat kvar i de unga svärmiska åren,även om vi i dåtida tvingades göra rätt för vår föda.

 5. Till höger ser vi lilla Emil, som demonstrerar att han redan nu som 4 år gammal kan läsa och är därmed fullt integrerad i samhället och en värdefull del av uppbyggnaden av det nya spännande Sverige. Varför Kävlingeborna inte vill öppna sina dörrar åt dessa livliga nyfikna små krabater är än ett exempel på hur rasism och nazism lyckats få fotfäste i vårt fullt fungerande lyckliga samhälle. Regeringen bör så fort som möjligt införa straffsanktioner i Kävlinge för att tydligt markera att nazistiska tyrannifasoner inte hör hemma i det moderna kalifatet Sverige. Dom som inte öppnar sina dörrar får nåt märke målat på dörren och bör ha samma märke på armen som tydligt visar vilka värdelösa rasister dom är.

 6. Enligt de nya bestämmelserna ska de väl ha rätt att söka in på gymnasiet till 18 – 20 års ålder eftersom de kan ha varit här i flera år.

  Jag har ganska svårt att förstå varför journalister väljer att fortsätta kalla dem barn istället för ungdomar.
  Det är obegripligt och enbart en nackdel för de som det gäller.

  1. Ja,för nån gång i framtiden(troligen snart) så blir det en sluträkning för journalisterna när dom ska förklara varför dom så envist fortsatt att förmedla en lögn till sina läsare. Då ska hela bunten skämmas och försöka komma undan frågorna.Det blir som med dom apatiska flyktingbarnen att lögnen slutar i domstol.Det blir ett drev från medborgarna mot journalisterna. Och nu är det lättare när det finns alternativ media. Titta på Peter Wolodarskis försök att rättfärdiga sina lögner häromdan.Han satte igång ett drev.Det hade gått för 30 år sen men inte nu längre.

 7. Headhunta en krigsherre och ge honom immunitet och 1000 rum gratis i huvudstaden
  Abdullahi eller Bernadotte ?

 8. Detta genomsyrar hela invandrar politiken som MP står för de ska helt förstöra det genuina sverige.Maria Ferm måste vara totalt blind

  1. Undrar om denna flyktingvurmare Maria Ferm är dotter till en av Sveriges farligaste brottslingar. Svartenbrant, Ferm, Carlander kallade han sig . Kärt barn har många namn.

 9. Haha!
  Jag tror ackurat fru Ferm fick sig en välförtjänt reprimand av den oförgätlige Herold!
  Frågan är väl blott om sagda fruntimmer förmår tillgodogöra sig dessa bannor, enär man kan ponera att hon ingen skam har i kroppen.
  Hade fru Ferm begåvats med egenskapen att känna sig skamsen, hade hon överhuvudtaget icke sökt sig till detta herostratiska parti som oförtrutet arbetar på rikets undergång.
  Andreas.

 10. Man blir mörkrädd av detta. Det finns inga gränser ur korkat detta är . Framför allt grovt kriminellt !!!

 11. Det är beklagansvärt när andra grupper drabbas som t e x fattigpensionärer , fattiga barnfamiljer och andra får stå tillbaka då en stor del av det sociala biståndet går till ”ensamkommande barn” och dessa politiker och myndigheter under fegt grupptryck inte ifrågasätter det. De är varken blinda eller har nedsatt förstånd. De är endast mycket fega och är rädda för att frysas ut.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: